today is the day

yep, nu bär det snart av. Har nästan packat färdigt faktist, ska byta om nu och sen ska jag förbi Johanna där nästan hela klassen kommer att befinna sig. Kring åtta bär det sig av till flygplatsen! Ifall någon liten jävel har missat det så tror jag att jag kommer ha FÖRJÄVLA KUL där borta. Kameran kommer att finnas med, och jag kommer säkert uppdatera någon gång under månaden då jag är borta. 

Alla ni här hemma får ha det bra, ses om en månad! TJINGELING

9B- skolavslutning
'

Avslutningsmiddagen



<3

i dont wanna come down

jiiies, tre dagar kvar kan man säga. Jag hade velat gräva ner mig och sova tills det är dags att sätta sig på flyplanet. Ska fundera ut hur det är möjligt.

De senaste dagarna har verkligen varit aphängiga. I alla fall i skolan. Faaaan vad jag inte är på humör för någonting och vissa kan ju bara pilla sig någonstans. Eller peta om man nu känner för det.
Jag villvillvillvillvill bara åka iväg nu, har ingen som helst lust till att vara kvar här. Så ATT SÅ ÄR DET!

Har ingenting att säga, ska stänga av datorn och parkera mig framför tvn. HEJDÅ


Just know it was you all along who had a hold of my heart

Hallåååååå!

EN vecka kvar nu. Hade velat stoppa tiden och bara få hinna tänka ett tag. Nu kommer det snart inte finnas något att längta till.

SItter just nu och fördriver tiden på något sett.  Läser olika bloggar om och om igen, kollar runt på facebook och det strömmar musik från högtalarna. Kings of leon faktist, herregud så bra, kan inte sluta lyssna.

Ska snart göra mig i ordning, måste in till stan och köpa lite smått och gott for the trip. Vi ses där?

HOJJ


RSS 2.0