nyår

hejhå,

Håller just nu på att göra mig i ordning. Ska till Stina såfort jag är klar.

Hinner inte skriva någonting nu, men vi hörs sen!

Gott nytt år förresten!

learn to fly

hejhej!

Sitter just nu rakt upp och ner och känner mig lite smånöjd. Har varit duktig och städat mitt rum, så nu är det rent och fint!

Jag ska ta och hoppa in i duschen nu, sen får jag se vad som händer. Jag skulle mest troligen in till stan med Johanna. Men hon har inte hört av sig ännu, så jag får se.  Om det inte blir stan är jag nästan sugen på att åka och kolla på en match i pontus.

Har inget mer och säga direkt. Eller jo, igår var jag i old-town. Trevligt!

Duschen kallar, vi hörs sen!


miabus och linabodygirl_f15

tjeennnaaa

sitter och hänger gäng med Lina och Mia. Det är kul,vi leker som fan :P:P  Lina sitter och spelar gitarr och tror att hon är bra...........



men nu ska jag leka vidare:P hejs Ö:P:P:P:P:PP:P


another day

hejjj,

Har precis kommit ut från duschen. Träningen gick som förväntat.. Det vill säga väldigt segt.

Ska göra mig iordning sen ska jag in till stan. Ska bland annat kolla om jag hittar någonting att ha på mig på nyår vilket jag inte hgar gjort ännu. Men några från idol kommer även till shopping, sa glutta lite på dom också. hahah!

Jaja, nu ska jag äta. Vi hörs!

02.25

yes, kan fortfarande inte sova......................................................

jag kommer ha kryss i ögonen imorgon på träningen.....................................

01.52

hej jag kan inte sova, men jag borde sova. Ska upp tidigt imorgon. Om jag inte minns fel börjar träningen 10.00.

Ahmen det sög ju..

godnatt

relief

hejhå!

Tänkte berätta lite om gårdagen.

Hade träning på förmiddagen, sen åkte jag Mikaela och Stina och solade. Åkte sen till mamma där jag var till klockan sju. Sen åkte jag hem till pappa och promenerade nästan direkt till Mia där även Amanda var. Vi gick ut,  strosade mest bara omkring sen beslöt vi oss för att hyra en film. Så vi gick till hemmakväll och kom ut därifrån med två filmer. Besatt och barnhemmet hette dom. Vi hann dock bara se barnhemmet och den var dålig. Vid halv två var jag hemma, och då blev det en dejt med John Blund direkt.

Nu idag har jag haft träning klockan halv ett till två. Efter den åkte jag direkt till Hälsans där jag hade träning med Stars från tre till fem. Paniiiiiik jag hade där ett tag. När jag kom till Hälsans så märkte jag att min mobil var borta. Försökte ringa till den men det var ingen nätåtkomst. Gick och tänkte på det hela träningen. Sen när ajg kom hem sa pappa att Lina hade ringt och att hon hade tagit med den hem från Kronan. Tror ni det var nå skönt?

Jaja,  nu ska jag hoppa in i duschen. Får se vad som hittas på ikväll. Finns inga planer.

Vi hörs!

gossip girl

godmorgon!

Jag har Stina ligger just nu i soffan, käkar frukost och kollar på Gossip girl. Jag ska åka hem om en timme, har träning klockan halv två. Efter den får jag se vad som händer.. Jag och Stina funderade på att fylla i brännan lite, men vi får se hur det blir.

Nu ska jag fortsätta glutta tv, vi hörs sen!

stina nilsson mina damer och herrar!




Rooosig på kiiinden och sooolskeen i bliiiiick! HAHAHAHAHA, sötizzzz

what i've done

hejhå,

sitter just nu hos stina med endast Mikaela brevid mig. Stina är i köket leker kock. haahah. Vi har gjort fruktsallad och ska nu äta mästerverkat och kolla på gossip girl. Myyyyys!

Hör av mig sen

någon som söker pojkvän?


yeeaaaah

haha, först och främst jojjan p: Stan öppnar faktist tio :) Jag och Stina + föräldrar kollade i tidningen nyss och det står tio. Så för en gångs skull trooooor jag att jojjan p har fel!

Jaja, nu har jag precis gjort mig i ordning så nu väntar jag bara på Stina. Var en aning segt att stiga upp imorse på grund av att vi låg och pratade ett bra tag + att det ringde i min telefon heeeeela tiden. Var bland annat mamma, hahaha, fan vad fult det var!
Nu ska jag ta och borsta tänderna eller något liknande, men vi hörs senare idag. Då lär ni få höra av en pank men samtidigt glad Martina!

rubrikjävel

hejjjjjjjj,

sitter hos Stinag1rl. Pernilla och Mikaela har åkt hem för ett tag sen. Vi har suttit inne hela kvällen och i stort sett inte gjort någonting. Skönt det också..

Nu ska jag och Stinsssss gå och lägga oss. Imorgon blir det till att gå upp tidigt eftersom att vi ska till stan där kring tio-tiden. Jag säger bara mellandagsrean ;);););)

haha, vi hörs och vi ses!

sådär myyyyysigt och goooosigt.hahaha

hejhejhallå,

Har alldeles precis kommit hem. Maja ska komma förbi nu, sen ska jag mest troligen till Stina någon gång ikv. Tror jag ska sova dääär. Har inte så mycket mer att säga förutom att det ligger kattbajs på toaletten och det blir nog ajg som måste ta upp det eftersom att ingen annan är hemma.  Blääääääää, ryser när jag tänker på det. Kattjävel, hon måste ju förfan lära sig att pricka sin kattlåda....................

Kattbajs nästa, vi hörs!


nyår nästa..

schaaalom,

För kanske en kvart sen har allting lugnat ner sig. För 20 minuter sen stod hälften och sjöng singstar och det var ett jävla liv.. Nu har några gått till någon granne och de yngre ska gå och lägga sig.
Det brukar oftast vara så att julen går sviiinsakta. Att man går och väntar på att man ska börja käka och att tomten sen ska komma. Men nu iår har det fan gått fort. Jag tyckte att allt hände som på samma gång och sen var det "över" eller vad man kan kalla det.

Nu kommer man i stort sett gå och vänta på att nyår kommer, antar att dagarna kommer få fort tills dess. Hade dock velat att det gick långsammare än någonsing. Känner mig inte redo att börja skolan om drygt tre veckor.( Eller är det kanske bara två veckor kvar?) Hade behövt ytterligare tre veckor tror jag.

Men nu är det som det är, och jag ska gå coh kolla på tv.
Vi hörs imorgon!


balleanka

yeaaah, kalleanka skiten har börjat. Fyfan vad jag tycker att det är tråkigt. Har inget minne av att jag någonsin har tyckt om det...... Förstår inte meningen med att sitta och se samma sak år efter år? Nä, fyfan, blir arg bara jag tänker på det. Nu på köpet hör jag dessutom balleanka från tvn. MYYYYYYYYYYYYYYYYYYS


Hur som helst, vi kom fram hit kring ett. Då fikade vi åså sen har även jag + kusinerna spelat guitar hero. Jag är så jävla dålig, hahahaah, det är fan skrattretande.

Nu sitter nästan alla kussar och kollar på balleanka, dom andra sitter vid köksbordet tror jag och jag själv är som vanligt såååå social och sitter vid datan.  Tror jag ska gå till köket och verka intresserad eller något sånt. Glader jag låter, men jag tycker verkligen att julen är enormt överskattad och tråkig. Vill bara att tiden ska gå så man får allt överstökat och åka hem igen.

Om jag inte har nämnt det tidigare så gör ajg det nu.. Ska åka hem imorgon med Anna som även hon firar jul i överkalix. Vet inte riktigt vilken tid vi åker, måste ta och ringa henne så att jag vet hur det ligger till. Sen blir jag ensam hemma i en/två nätter ( kommer inte riktigt ihåg). Det é naaaaaaaajs!

Nä, nu är det nog med datorhängandet. Vi lär säkert höras av senare ikväll när ajg får det alltför tråkigt..


Ha det braaaaaaaaaaaaaaaaaa

god jul

hejhej!

Nu ska  vi precis åka iväg till Ökx. Blev lite senare än vad vi förväntat oss men nu är vi på G. Magda tvingade på mig en present som jag skulle öppna, i det paketet låg två Twilight böcker.  "Om jag kunde drömma" och " När jag hör din röst". Gissa vad jag kommer göra de närmaste dagarna?
haha, ojdå, nu hände det någonting med texten....................

Jaja, ha en bra julafton allesammans!


dopparedan om 15 minuter

hejhå,

Nu är det julafton om en kvart. Känns väl sådär.. Har ingen som helst julstämning.

Jaja, åkte till Maja kring åtta. Vi begav oss nästan direkt ut och mötte Alex, Maya och Adrian. Blev inte att vi gjorde så mycket, stod mest still och frös. Sen gick jag och Majsan hem och spelade anden i glaset. Eller vi försökte iallafall att spela, men glaset rörde sig inte ur fläcken. Anden i glaset kan slänga sig i väggen nu ett tag.

Vid halv tolv rullade jag hemåt. Städade upp lite på mitt rum, och nu så ska jag snart sova. Om jag inte hörde fel fick jag order av min far att ställa klockan på halv nio eftersom att vi skulle åka till ökx kring tio. Känns ju inte precis bra, jag är jäkligt sugen på att sova ut vilket jag inte har gjort de senaste fyra dagarna. Men min dag kommer. Hoppas jag..

Nu var det inget mer, vi hörs och vi syns!

GOD JUL

yeaaaaaaaaaah

hallå!

Har kommit hem för kanske en halv timme sen. Började dagen med att träna i två timmar. Sen gick jag och Stina och fyllde i brännan lite nu så här innan jul. Efter det g-i-c-k jag hem duktig som jag är. Var ganska jobbigt + att jag såg ut som  om jag var från.. hmm.. Madagaskar lät bra. Fast det kanske är varmt där? skitsamma.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag och pappa iväg och köpa de sista juklapparna. Verkligen in i det sista kan man säga.

Men vi hörs! God jul & Gott nytt år

Sammanfattning av 2008


- Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?
Ja, det kan man då lugnt säga..

- Höll du några av dina nyårslöften?
Nej, tyvärr..

- Blev någon av dina vänner förälder i år?
Icket.

- Dog någon som stod dig nära?
Inte för att han stod mig nära, men min morfar dog.

- Vilka länder besökte du?
Thailand i juni

- Är det något du saknar år 2008 som du vill ha 2009?
Åhherregud, en hel del.

- Vilket datum från 2008 kommer du alltid att minnas?
12-15 juni. 16-20 juli. 1-3 augusti

- Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk har jag varit.

- Bästa köpet?
Har helt ärligt ingen aning.

- Vad spenderade du mest pengar på?
Från mina egna pengar, kläder.

- Gjorde någonting dig riktigt glad?
Absolut! Tiden med scout, jaimie, stina, mikaela m.m var riktigt rolig!

- Vilka låtar kommer att påminna dig om 2008?
Kommer inte på någon låt. Men en video måste vara Darin fans. hahahhaha

- Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Svårt och säga, men jag tror nog gladare.

- Vad önskar du att du gjorde mer?
En hel del.

- Blev du kär i år?
jo, faktist.

- Favoritprogram på tv?
ONE TREE HILL!!

- Bästa boken du läste i år?
Har inte läst ut någon bok i år.

- Något du önskade dig och fick?
njaaaaa,

- Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Var i Stockholm på Usm.

- Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
absolut. En speciell grej som har varit/är väldigt irriterande kunde ha försvunnit.

- Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
TAR INGEN SKIT :P:P:P:

- Vad fick dig att må bra?
Stina och folket!

- Bästa nya människan du träffade under året?
Måste säga, Jaimie och Scout.

- Årets sötaste?
du :P:P:P

- Årets hetaste?
svåååårt att säga

- Årets besvikelse?
Thailand, eller landslagssaken.

- Årets bästa?
soommmmaren!

- Årets snällaste?
Stina är en av dom!

- Året har varit?
ett helt okej år, men 2009 ska bli bättre!

fucking eh

hallåååja

Jag och Magda slog på Ice Age där kring sju tiden. Somnade och vaknade vid halv nio. Då började jag kolla på någon film som i stort sett handlade om öl. Det var fem killar från Usa som skulle träna sig under ett år på att dricka öl och sen vara med i en tävling. haha, ful den var.

Nu ska jag sitta vid datorn tills jag halvt somnar, sen ska jag sova. Samma uppstigningstid imorgon som idag.

Ha'deeeee bra! Vi hörs och vi ses..

emofabriken, yeaaaaaah

rubriken har ingenting med det här att göra, men skitsamma!

Har kommit hem för ett tag sen. Var även social med Johanna där ett tag. Nu ska jag snart äta, sen får jag se vad som händer. Är grymt trött, tror att det blir en hemmakväll med någon film. Men man vet aldrig!

aja, vi hörs!

kulturenshus

hejhå,

Sitter framför datan i kulturenshus. Har tränat för en timme sen. Väntar nu på att min faster ska ringa så att jag kan möta henne någonstans. Anledningen till att jag itne går in till stan direkt är för att min väska väger 2485724 ton så jag orkar inte gå omkring och inte göra någonting med den på axeln. Så nu vet ni! haha

Hoppas hon ringer snart, vilket hon bör göra.

Ha en bra dag gott folk, vi hörs sen!


9B


måndag morgon

hallå,

Yes, klockan är halv nio och fröken Martina är vaken. Är sjuuuukt trött, tvekis på om hjärnan kommer hinna med på träningen. Ska nu/snart äta frukost, sen åker jag om en timme. Efter träningen så skulle jag ju som sagt på stan.

Vi hörs någon gång i eftermiddag!

just like the sun you show me the light

godkväll!

Ligger just nu och degar i soffan hos mamma. Kollar på filmen Heartbreak Hotel som jag har sett ett antal gånger. Ska sova snart, har träning klockan tio imorgon så det blir en tidig uppstigning.

Morgondagen ser ut på följande sett;
* Träning
* Stan, måste hitta någonting att ha på mig på nyår. Sen ska jag även träffa min faster som är här över dagen. Sen skulle jag även träffa Johanna.
* Sen får jag se vad som händer..

Jaja, ska fortsätta kolla på tv, sen sova.

hörs imorgon!


asjdbasd

Måste bara få det ur mig.......................

Du/Ni som läser min blogg och som har någonting emot den kan ta och sluta läsa den. Om det är någonting som jag skriver som stör er så vore det bästa att du/ni helt enkelt slutar snoka.

Det var det, hoppas ni bittra jävlar tar åt er!


dont you know

hej!

Har vaknat för ett tag sen, var rätt så segt.....

Har hunnit käka frulle så nu ska jag ta och  byta om sen blir det träning!

Vi hörs sen!

hahahah

varför är min humor så sjuk?

always leave

hejjjj

Har nyss kommit hem från Majag1rl där kvällen slutade. Tänkte sammanfatta heeeela lååånga kvällen:

Började med att jag gick till Maya. Sen kom Jesper.  Vi var ute ett tag åså sen gick vi tillbaka och hämtade upp Maya. Vi tre gick till William där han och och Ida var. Hände inte så mycket, satt mest och hängde gäääng.  Sen gick vi ut, mötte Emilia och Victor. Vi gick till coop och köpte godis. Traskade sedan tillbaka till Victor med jag stannade på 7eleven och väntade på Majsan. Jag och hon gick hem till henne och hängde gäng med oss själva. Sen gick vi till Victor där alla var. Blev till att kolla film sen åkte alla hem och jag och Maja gick till henne. Där blev det till att plinga lite güra och lite så. Kring halv ett rullade jag hem.

Nu sitter jag hhär,  är social på  msn, men ska snart ta och slå in lite julklappar som jag inhandlade idag. Efter det blir dags att sova. Ska upp relativt tidigt imorn, har träning ett. Känns jäkligt skönt att få träna, är faktist sugen :)

Jaja, har inget mer att tilläga, seee yaaaaaa!

lördag ännu en gång

hallå!

Orkar inte skriva någonting nu, men sitter iallafall hos Mayaaaahg1rl. Får se vad som händer sen!


ciaaaaaaaaaaaaaaaaao

lördaaaag igen

nu var det så att det blev tjorv med licensen när jag skulle spela. Så det blev inget spelade för mig.
Sitter just nu hos Anna, hon har precis duschat så vi ska in till stan om en halv timme kanske. Beror helt på hur snabb Annis äääär.

Jaja, ska ta på mig jeans osv.. hörs ikv!


lördag

hejhej!

Igår kväll blev det ett drastiskt beslut om att jag ska spela med brooklyn idag. Samlingen är snart, så jag ska åka om en halv timme.

Ska göra mig iordning, vi hörs!

history..

hallå!

Har kommit hem från b-näset för en kvart sen. Vi var hemma hos Jonna och kollade film. "When a stranger calls" hette den, och den är lika bra som alla de andra gånger jag sett den. Vi som var hos Jonna var Jag, Anna, Ida, Maja . Trevligt umgänge må jag säga!

Imorgon blir det till att stiga upp lite tidigare än idag. Ska nämligen på stan och köpa juklapper nästan in i det sista. Chansar på att det kommer vara en hel del folk som är på stan för samma anledning som mig.. Jaja, måste iallafall in och handla det som bör handlas! Dvs, juklappar till familjen antar jag.

Nu ska jag snoka runt lite på internet, sen blir det till att sova.

Hejdå tills imorgon :)

Mikaela mina damer och herrar ;);)


miss misery

hallå

Har alldeles precis duschat. Rummet är clean till 100 procent och jag ska nu blåsa håret.

Det var inget mer jag hade på hjärtat, adjö!

fredag

Godmorgon!

Har vaknat för kanske tjugo minuter sen. Sjukt skönt att sova tills man känner att man verkligen akn gå upp!

Nu ska jag storstäda mitt rum. Sen ska jag hoppa in i duschen och sen få rjag se vad som händer. Stina kunde inte gå på plannja på grund av en anledning som jag verkligen förstår varför ;););) Men jag tror att jag åker dit ändå, ska höra med Pänt om hon ska dit och med vem.

Så att så är det, nu måste jag börja med städningen så att jag får det bortgjort.

Vi hörs senare!


mjeeee

fick lite bilder från Mandy nyss. ( från julavslutningen)


jag ser seriöst ut som ett sääääääär. Amanda, jag, Johanna :)




Vrid nacken!


9'B'eeeest

torsdagkväll=jullov

ja, precis som ni ser på rubriken så har jag jullov nu. Slutade skolan kring halv tre idag. Sen var jag med Maya, och sen promenerade vi till skolan kring sex. Där kollade vi när kören m.m sjöng och lite så. Men precis på slutet fick vi våra betyg. Inga kommentar.......

Efter julavslutningen åkte jag och Maja till Isabell inne i stan där även David var. Vi gjorde inte så mycket egentligen, drack te och lite så. Jag och Maja började röra oss mot busshållsplatsen kring elva någon gång. Sen promenerade jag direkt hem och nu sitter jag här. Är verkligen trött som ett as. Ska gå och lägga mig såfort jag har skrivt klart det här.

Imorgon blir det till att sova uuuuut. Sen, om jag har hunnit få barnbidraget av pappa så ska jag åka in till stan och inhandla lite julklappar vilket jag inte har gjort ännu och det känns lite fel. Ska dock bara köpa till Mamma, Pappa och syskonen tänkte jag.

Efter stan får jag se vad som händer. Vet inte riktigt om det är Plannja på kvällen, men om det är det så ska jag nog gå med Stina. Sen blir det nog bara en lugn hemmakväll. Mysigt värre!

Jaja, nu kallar sängen mer än någonsing känner jag. Jag ser verkligen framemot en dejtning med kudden.

Vi hörs och kanske syns imorgon! Adjö

onsdag kväll

hejhå,

Träning varade endast i 45 minuter. Sen avbröt vi och alla åkte till hälsans där Bg spelade mot stars. Stars vann med rätt så mycket, en välförtjänad seger. Sen direkt efter spelade Steelers mot Bg. Då vann Steelers, men det var dock en rätt så jämn match tills på slutet då Steelers drog ifrån.

Efter den sista matchen åkte jag direkt hem. Har suttit och övat på sosaken nu ett tag. Det ska bli rroligt och se hur det går..

Nu ska jag sova, är superdupermegatrötttttt.

Godnatt, vi hörs imorn!

( Känner att jag har varit väldigt tråkig de senaste dagarna. Kan bero på att jag har haft det stressigt i skolan nu i slutspurten innan lov. Som tur är får vi lov imorgon och då blir det ändring på den saken)

öl smakar kladdkaka i lappland

shhhhhhenna,

har slutat för en timme och tjugo minuter sen. Det tog typ en kvart för mig att gå hem på grund av att det är så jävla slaskigt. MUMS!

Ska äta nu, sen är det träning klockan fem. Efter den måste jag träna till det muntliga föredraget i so som är den sista saken innan jullovet. De é najs!

maten kallnar, adjÖ!

this is just the start

heeejj,

Har kommit hem från skolan för kanske en kvart sen. Hade Soprov idag, vi får se hur det gick..

Nu tänkte jag krypa ner framför tvn och sova. Behöver det, är grymt trött. Tveksamt om jag skulle orka träna annars.
Träningen börjar halv sex och jag måste äta innan. Så kanske en timmes extra sömn är inte dåligt!

Vi hörs sen!

runt this shit

hej igen,

Har börjar släppa dagen, är nog bäst så.

I alla fall, har precis käkat och så. Blev ingen träning för min del idag, har alldeles för mycket att plugga, och jag måste verkligen göra det! Får inte få G, är hundra på att fittkärringen kommer sänka mig då ( ursäkta språket, men ni som vet vem kerstin är skulle förstå)

Ska sätta igång med pluggandet nu på momangen annars kommer jag aldrig igång.

Ha'de göööööööööööööööööööööööött

Btw, Stina, ring mig sen! Jag vet något som inte du vet ,som jag vet att du vill veta :)


I want you

hallå!

Har haft en till största dels dålig dag.. varför orkar jag inte berätta.

Orkar inte heller skriva något mer just nu.

Vi hörs

Stina Nilsson, du är bra!

baby im gonna leave you..

hejjjj,

Lagkvällen blev väl lyckad, filmen då vi var små var extremt rolig! hahahahaah

Nu ska jag sova, tveksamt om jag kommer orka upp imorgon.

Godnatt!


we are the world

yeeees, vi vann matchen! Var en helt okej match, motståndet var faktist ett motstånd. Tror vi vann med 10 poäng eller något sådant. Nu är det duschen som gäller,sen bär det av till universitetet. Efter lagkvällen tror jag att jag och Lisa bestämde att vi skulle plugga So som VERKLIGEN behövs.

men vi hörs ikv!


 Maja, Allis, Jag. Usm i Visby!

oh chariot

hejjjhåååååå,

Har precis vaknat. Känner mig rätt degig pågrund av den sena johnblunden inatt. Men det är sånt man får ta!

Hur som helst, idag är det ju då match, ska börja göra mig iordning nu/snart. En sak som ajg glömde skriva när jag berättade hur dagen skulle se ut idag var att vi har även lagkväll ikväll. Det innebär att vi ska vara i någon lokal i unversitetet. Där ska vi käka pizza och kolla film från när vi var små. Jag och Lisa skulle även spela jullåtar på gitarr (hahahahaha). Sen skulle vi även ha "lillajulafton". Alla köper varsin present och sen får man ta en slumpvis. Typ en tradition vi har haft hur länge som helst..

men nu ska pappa ha datorn, vi hörs sen efter matchen!

say goodbye to hollywood

har inte kommit mig i säng ännu.. Kanske är det dags nu?

haha,godnatt!

Bjuder på två bilder såhär på nattkvisten ;););););


Lulekalaset 2008.



Maya, Maja, Jag, Amanda<3


i cant handle it

hallå!


Maya har för ett tag sen åkte hem. Har precis tvättat bort sminket och ska sova snart.

Kvällen började hos Mia, där även Freja var. Vi gjorde egentligen inget speciellt. Satt mest framför datan och lekta gangsters. Jag säger bara, "minzas" och " Elvanis", HAHAHA.kulkul..

Sen gick jag och Maya till statoil och köpte varsin pingvinstång. Sen stod vi ute och gjorde ingenting, efter ett tag blev vi less och gick in till mig. Hos mig blev det att vi satt vi datan och sen traskade hon hemåt.

Jag ska ta och sova nu, måste upp rätt så tidigt eftersom att samlingen till matchen är kvart över ett och den är i Råneå, så det blir ju en bit att åka.

Imorn blir det match då som sagt, sen måste ajg verkligen plugga järnet. Har soprov på tisdag och jag kan ingenting.bokstavligen. Så morgondagen ser alltså ut på följande sett: Sova- Match- Plugga-Plugga-Plugga-Plugga-Sova. Nu vet ni!

Vi hörs imorn, godnatt


back in the old days

tjennaaaaa

har alldeles nyss kommit hem från träningen. Ska hoppa in i duschen nu sen får jag se vad om händer!

Duschen kallar, hejdåååååååååååå


fascination

hallå!

Sitter just nu hos mamma. Hon ringde och väckte mig och ville att jag skulle komma, så att så fick det bli!
Ska vara här ett tag, sen har jag träning kring fyra. Efter träningn får ajg se vad som händer. Har verkligen inga planer. Känns typ tråkigt, vill inte sitta hemma ikv. Så det är ju bara att du hör av dig ifall du vill göra något!

Nu ska jag ligga och kolla på tv och ta det lugnt.

Vi hörs!

spotlight

hallå!

Innan jag börjar berätta om filmen tänkte jag svara på frågan som folk ställer: Vart laddar du ner filmen?

Nu är det så att jag laddar inte ner den, och ja, jag ser den i "camformat" men det är faktist helt okej kvalla. Jag kollar den på en sida som kallas "Project Free TV".

http://www.free-tv-video-online.info/internet/movies/(2008)_twilight.html

Om ni vill se filmen, klicka då på länken.
Tryck sedan på Länken som heter " Twilight part 1 of 2"  ( den som är uppladdad den tionde december)
Sen är det bara att kolla.
Och jag vet, kvalitén suger ganska mycket, men vill man verkligen se filmen NU och inte orkar slösa pengar på bio så går det faktist att se.

Så nu vet ni det!

Som sagt, hade träning till sju. Sen duschade jag och begav mig sedan till Johanna. Vi kollade på Idol och käkade popcorn precis som vi hade planer för. Vid kvart i tio någon gång bestämde vi oss för att gå till coop och köpa Ben&Jerrys. Ideén var inte så där super smart.... Det snöar som ett as och jag hade mina converse, ni kan ju bara gissa om jag blev blöt om fötterna. Vi tog bussen hem tillbaka till Johanna. Hann stanna där i kanske tio minuter innan jag pratar med pappa och han säger att jag måste ta bussen hem som går kring halv tolv. Då brast det fan, ingen vill veta hur less jag blev. Men jag traskade iallafall iväg mot busshållsplatsen, eller traskade gjorde jag inte, jag sprang. Jag sprang enbart bara för att få ur min ilska ( det funkade inte särskillt bra)
När jag satt på busshållsplatsen hade jag på fullaste volymen på låten Perry Farrell- Go all the way. Tanten som stod brevid mig frågade om jag fick ont i öronen på grund av volymen, men jag svarade inte. Hade lust att bara ge henne höger, men jag höll mig. På bussen hade jag luvan på och halsduken över näsan, volymen på max. Folk borde ha undrar vad det var för fel på mig, men jag orkade på allvar inte bry mig. När jag väl kom hem satt pappa vid datan i mitt rum. Jag skrek åt han att han var tvungen att gå ut för att jag skulle sova. Då frågade den lilla jäveln vad jag gjorde hemma " Jag sa ju att du fick stanna en timme till" .  Orkade inte säga något, ville bara få bort han från min syn. IDIOT.

Egentligen var det ingen stor grej att bli sur över. Men jag frös så jävla mycket och var så jävla blöt om fötterna att det bara brast.  ( pms kärring,jag vet)

Imorgon ska jag sova ut så det sjunger om det. Har inte träning fören fyra-tiden. Det é NAJS. hahahah


Nu ska jag lägga mig i sängen, kolla Twilight och somna till den. Pörfekt!

godnatt gott folk!

Slänger in någon bild. Orkar inte vända på den..

TILL LISA

JAG HITTADE DEN! :D baseballscene you know ;)

in the ocean

hallå!

Har alldeles precis kommit hem från stan. Har varit där med Johanna sen halv elva. Vi behövde bara kolla på luciaskiten sen fick vi sluta. Myyyyys!  Vi strosade mest bara runt på stan, jag köpte ett par skor som jag ska ha på nyår. Nu fattas bara klänningen..  Har träning ikväll, sen ska jag till Johanna. Jag tror att vi ska kolla Twilight och käka popcorn. Men vi får se, det kanske dyker upp någonting annat!

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på någon serie som jag har börjat på, kommer faktist inte ihåg vad den heter. Den börjar iallafall på 90..haha!

Ha det bra!

I found you

Tjennnaaaaa

jag och Maysan ligger hos mig och tjillar järnet. Vi har alldeles nyss kollat Twilight. Lika bra igen.. Nu vill Maya göra något, får se vad det kan vara. Vi kanske går ut en sväng, men vi tar det som det koooommer.

Men vi hööörs duuudes!


go all the way

hallåååå

Slutade tidigt idag, eller nej, men orkade bara inte gå på spanskan. KOOL soom jag är.

Fick ett ryck och började leta mitt pass, som är borta. LESSSSSS. ( för er som ville veta, hahaha)
Får se vad jag hittar på, har ingen träning idag.
Jaja, ska lyssna på lite låtar från Twilight och käka en apelsin. Gödans!

Vi hörs!

you gonna be the one that saves me

hejjjj

Sitter halvt deckad på datastolen. Är verkligen trött som ett as, vad har hänt med mig egentligen?

Efter skolan gick jag hem, satte mig vid datan. Sen promenerade jag till Lisa och vi började kolla på twilight. ( Lika bra andra gången igen)  Klockan fem hade vi träning, efter den kollade jag på Luleå basket.  Vi hade fått några gratis biljetter så då kunde man ju gott stanna och kolla. Dom förlorade i alla fall..

Nu sitter jag här, har precis kollat på klänningar. Vill ha en till nyår, men ajg hittar verkligen inte någon.............. godegud vilka problem man har. h3h3

Ska lägga mig på soffan nu, lär somna, men det gör inte så mycket. Har egentligen ingenting som jag verkligen måste plugga till. S-K-Ö-N-T.
Nej fyfan vilket tråkigt inlägg, bäst att jag avrundar.

adjö

rubrikäckel

hejhå,

har precis suttit och pluggat till engelska uppsatsen imorn. Tveksam på hur den kommer gå..

Börjar fundera på att gå och lägga mig, pappa ska ändå ha datan nu.

jaja, vi hörs imorn!

natti

decode

tjenna

Har kommit hem från skolan för ett tag sen. Skulle egentligen till mamam, men hon har inte hört av sig.

Sitter och kollar på Twilights trailer + lyssnar på alla soundtracks. GRRRRRRRRRRRYM FILM än en gång.

Hur som helst, träning ikv. Ska ta och käka någonting nu, sen blir det väl att ta det lugnt. Träningen slutar sju, så antar att vi hörs kring den tiden.

pusshej

Här är filmens alla soundtracks samlat på ett klipp:


never think

SERIÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖST, jag är fan förstummad.  SÅ HELVETES JÄVLA BRA. (Använder capslock för att försöka visa hur mycket jag gillar filmen. ) Jag är besatt, en i en vampyr kan man säga. Alltså, ni som inte har sett filmen, gå och se den, om ni inte vill gå miste om någonting!  Jag och Lisa satt och grät i slutet.

Nu tror jag nog ni förstår, filmen hette iallafall Twilight! haha.

Jaja.. Idag blev det att jag var i skolan hela dagen. Gjorde provet trots allt.. Kommer med all säkerhet gå åt helvete. Efter skolan var det träning. Sen begav vi oss på bion. Kom alldeles nyss hem. Ska nog lägga mig framför tvn och smälta filmen. Eller så ska jag tanka den och sen igen. Får se..

I will keeep in touch,yeeeeeeeeeeee


you give me something

hallå

Sitter just nu hos Lisa och lodar. Vi har bestämt oss för att gå på bio ikv och se twilight. Som ett extra plus i kanten ska vi köpa Ben&Jerrys!

Men först är det träning som börjar kvart i fyra. Bäst att hurrrry lite. 

Adjöken! 

******************

åhfyfan, jag är så trött att jag skulle kunna spppppppppppy. Orkar inte göra en ända glosjävel till. Kan definitivt inte göra engelskaprovet imorgon.

Har glömt att berätta vad som skedde igår. Hade match, sen begav jag mig till Bergnäset med Lisa. Där var det en massa. Vi gjorde inte så mycket.. Kollade på britney spears dokumentären åså.. Vid halv två knatade vi hemåt, halv tre var jag hemma.

Idag hade jag först match. Sen åkte jag till mamma, satt barnvakt åt lowa. Sen hem till pappa, pluggga och nu sova. SKA BLI FÖRJÄVLA SKÖNT!

adjösss and goodbye!


the battle,yeeeeeeeeeeeeee:P:

hahhahaha, typ de fulaste idag.  Jag är typ dålig..


the bucket

abå,

less jag är.............. sitter och pluggar engelska glosor men lär mig fan ingenting. Sitter och trycker på "visa svar" hela jäääääääävla tiden. Det är seriöst nått fel på mitt minne, borde äta minnespiller om det finns.

Ska fortsätta med skiten, ha'de!

wonderwall

hallå!

Matchen slutade med en stor vinst för oss, kommer dock inte ihåg ställningen. 
Åkte hem, duschade, sen åkte jag till Mamma. VI fikade och så, lowa fyller ju år idag! Sen åkte mamma och Patrik på bio, så nu sitte rjag barnvakt till Lowa. Vi sitter och kollar på Ronja Rövardotter!

Nej, nu var det inget mer att berätta. seeya!


babe im gonna leave you

godmorgon!

Har klivit upp för dryga halvtimmen sen. Kändes sjuuukt segt. Kom inte hem fören halv tre  i natt så kom mig inte i sängs fören kring fyra. Jaja, det hade kunnat vara värre. 
Hinner inte berätta vad som hände igår osv, måste käka frulle och sen bär det av till match. Samling elva i pontushallen!

Vi får höras senare under dagen, adjöööss

bjuder på en grym låt; led zeppelin-babe im gonna leave you
Njut å va glá!

you're beautiful

hallå,

Har precis käkat frulle. Ska göra mig iordning och sen bär det av till hallen. Kommer hem kring halv två, så då hörs vi!

Ha det bra :)


'''''''''''

en sak slog mig bara helt plötsligt. Jag berättade aldrig om det där med mentos i munnen samtidigt som man dricker cola light. Nu ska ni få höra den riktiga sanningen om vad som egentligen händer bara för att ni bryr er så mycket :P:P:P

Det började bubbla som tusan i munnen, emn det sprutade dock inte ut.

Så nu vet ni det guys. Det var bara det jag hade på hjärtat.

seeeyaaa

im head over heels

hej igen,

satt alldeles nyss och plingade på güran. Slutade när ajg kände att jag inte orkade hålla ögonen öppna vilket så det är nu. Usch, är extremt trött. Ska tvätta bort sminket nu sen blir det till att sova. Ska upp relativt tidigt imorgon ändå.

Så nu väntar john blund på en dejt, vi får höras imorn!

natti


sommaren 08


my sun

tjaaaa

Har kommit hem för ett tag sen. Plannja förlorade med två poäng tror jag. Satan vad nervös det var där på slutet. Stod inne i stan och tänkte kliva på trean till bergnäset men jag kände verkligen inte orket så det blev sjuan hem ist. Ska slå på en film nu. Vet inte vilken, fins helt ärligt 200 att välja mellan. Ni som läser har säkert en favoritfilm, ge mig ett förslag! Fast bara nya filmer, från 2007 eller 2008.
Så nu vet ni det, en lugn hemmakväll för min del.

Imorn ska jag dömma  klockan tolv. Sen får jag se om jag hinner till öppethus i gymnasiebyn. Annars så blir det hemåt och ta det lugnt innan match. Jag tror det är samling kring fem eller något sånt. Efter matchen får jag se vad som händer, har lite planer, men jag får se!

jaja, filmen väntar, men vi hörs!

Ta det lugnt ikväll duuuudes ;)

juveniles

schenna,

Har alldeles precis städat mitt rum, så nu skiner det! catsching!

Tränar inte idag, slutade sent, mamma kom med the güra och sen vad jag tvungen att städa mitt rum. Har även en inlämningsuppgift som jag måste göra klart innan jag ska på plannja. Ja, så klockan sex ska ajg iväg på plannja, ska lysa med lampjävlarna och sen ska jag vara social med Stina och Jennifer. Efter plannja får jag se vad som hittas på.. Lisa frågade om jag ville med till hennes gaaang, men jag får se hur jag gör!

Nej, nu ska jag fixa till mig lite, sen drar jag iväg till plannja. Vi hörs ikv!

puussssheeeeeej

stairway to heaven

tjenna, en kort uppdatering bara.

Har precis käkat,  håller på att städa mitt rum nu. Ska precis ta en liten kafferast sen fixa klart med rummet. Efter det blir det till att bege mig till Miayeeee :P:P:p Men vi hörs sen, och då berättar jag om det verkligen sprutade ut mentos och cola light från munnen! hahaha

seeeeya

yeee

tror att det blev fem kommentarer. Vissa var lite osäkra men vi säger att det var fem =)

Sitter hos lisa och tjillar nu. Ska snart hem och käka. Sen ska jag städa mitt rum och sen ska jag till Miamus. Vi ska köpa cola light och äta mintmentos. Enligt rykten kommer det spruta ut ur munnen. Men vi får se! Kommer med en rapport senare, h3h3h3.

Nu ska jag vara social med Lisa. Men vi hörs sen!

ADjössss

rubrikhelvete

Ska sova nu, är trött som stryk. Har nyss pluggat som ett as, så förtjänar en sömn nu.
( se inte detta som en uppdatering, ville bara att skriva en sak till stina egentligen)

STINA NILSSON, RING MIG IMORGON! VIKTIGT FÖRFAN!

Stina sötis, tagen igår! yeeeee

WOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHOOOOOOOO

YEEEEEE, älskar min uppdatering.

Funderar på att ta en paus i  mitt bloggande. Känns bara jobbigt att skriva, ingen läser ändå. Så jag får se hur jag gör!

Eller vi gör så här; Är det mer än fem som kommenterar att de läser min blogg tills klockan 21.00 imorgon fortsätter ajg att skriva. Är det fyra eller mindre så lägger jag ner. Brabra!



be good

tjenna,

har inte så mycket att säga. Har varit en dag precis som alla andra egentligen. Skola, träning. Nu sitter jag hos Maya med Alex linn och Maja. Trevlans!

Ska väl hem kring tio i guess. Då ska jag plugga lite engelska glosor och sen blir det väl nattinatti.
Jaja, vi hörs sen!


dont know what to say

hallååå

Hinner inte skriva någonting nu, ska precis iväg på träningen som börjar klockan fyra.

Vi hörs kring fem!

adjö :)


RSS 2.0