baby you are the only light that i every saw

på riktigt, 50 dagar kvar. JAG DÖR. orkar.inte.vänta.längre. Fick veta igår att johnossi kommer till peace, jag grät typ, på riktigt. Hihihi, jag är glad

hejdå


peace to the love

hihihi, tänkte bara säga att peace and love biljetten är bokad och finns hemma hos mig!!! WOAAAAAAAAAA vad glad jag är

det var allt, peace and love out typ

i cant get enough

"hoppas på vinst, men vi får se hur det går", från mitt förra inlägg. Jag trodde verkligen inte att vi skulle kunna vinna, men klart man hoppades. Nu är det faktiskt så att vi vann Scania och det känns så jävla skööööööööööööönt. När slutsignalen tjöt i finalen gick det inte att hålla tillbaka tårarna, känslig som jag är.
För min del så kunde jag bara spela de två första matcherna innan min rygg kollapsade. Det är ju jätte kul att vara 17 år och ha ont i ryggen så att man bara vill skrika som ett as varje gång jag rör på mig. Det suger anushål och jag är jävligt less. Kul att sm är om två veckor och att det känns som om det aldrig kommer bli bra i min rygg. Usch, jag blir tokig bara av att tänka på det.

Hur som helst, har lov i en vecka nu. De kommande dagarna ser rätt döda ut, finns inte så mycket att göra. Ska ligga hemma och kolla på one tree hill om inget annat dyker upp som är möjligt att göra utan att det känns som om ryggen ska gå av.

Nu ska jag ringa lina, och höra när hon kommer hem, hon behövs på skurholmen.

Slänger också in två bilder från Scania.
Bra bra hej



tralala

Tänkte bara meddela att nu åker jag till Stockholm och spelar Scania. Hoppas på vinst, men vi får se hur det går. Vi hörs när vi kommer hem!

peace out lixom :PPPP


RSS 2.0