trästocks

Igår kom jag hem efter en helg på trästockfestivalen. Såg inte en enda spelning ( förutom hamngatan som jag såg men vet inte om jag tänkte på att dom spelade musik), utan jag hade det kul på campingen heeela helgen. Nu är det bara att ladda om inför pdol för mitt batteri står på minus noll.

Vi hörs

if i dont live today, then i might be here tomorrow

ojdå, nu var det ett tag sen. Har haft fullt upp med en massa annat, så att uppdatera i min superfamousblogg har inte varit min första prioritering.
Iaf, vad gör jag nu förtiden då? Jag jobbar ( hatar mitt jävla jobb), umgås med mina käraste vänner, och tränar. Mitt liv är inte roligare än så just nu.

Detta får ni nöja er med tills vidare, hejsvejs!

mmmmmm



Sådär såg det ut när man klev ut ur sitt tält på morgonen. Men mmmmmm vad jag saknar det!

give peeeeeeeeeeaaace a chance

såg precis en video från peace and love. Lisa och en massa andra folk från Luleå sjöng en kortis. Dom stod vid camp Lå och jag insåg verkligen hur mycket jag saaaaaaaaknar det. Det var så jävla bra!!!! På eftermiddagen när det var dags att korka upp, gick vi till campLå, på natten gick man förbi dit. Det var riktigt braaaa, och jag önskar att det finns en tills sånn festival. För jag undrar verkligen hur fan man ska känna sig nöjd efter Pdol och Lk efter att ha fått upplevt P&L. Det går bara inte.

ååååååååh, jag vill tillbaka till alla trevliga människor, till musiken, till campingen, till kupolen, till vädret, till bowlingen där vi duscha, ja... jag saknar till och med tältet. TRO DET ELLER EJ! Det spelar ingen roll hur mycket jag inte gillade det då, men NU vill jag bara ligga där inne igen på morgonen även fast det var 50 grader varmt. Men det gjorde inte så mycket eftersom att jag visste att det kommande dygnet skulle blir jävligt roligt. Här hemma vaknar jag upp av att ha feber som ett jävla as, ser inte fram emot någonting. Enda sen jag kom hem har jag spenderat varje jävla timme i soffan bara för att jag så inte i form. 40 graders feber, halsfluss! WOHO.
Tack så mycket luleå för det varma välkomnandet...................... Och TACK peace för sex riktigt bra dagar. Tacktacktack! 

Det var allt för mig, nu ska jag kurera mig så att jag någon gång kan gå ut och se vad Luleå har att erbjuda denna sommar!

mitt i sommaren

heeej,

Tänkte bara uppdatera en liten sväng nu när panodilen börjar verka. Annars hade jag inte orkat. Ligger här i soffan, precis som jag har gjort sen jag kom hem i söndags, med 39 graders feber. Antingen så svettas jag som om det vore 50+ här inne eller så fryser jag som om det vore 50-. Är dock väldigt tacksam för att jag inte blev sjuk under peace för då vet jag inte riktigt vad jag hade tagit mig till.

Ska  kurera mig så att jag är frisk till i alla fall helgen, det är ju trots allt sommarlov och jag måste verkligen njuta av varenda dag. För jag vet hur less jag kommer vara på skolan till hösten. Däremot längtar jag efter träningarna, ska bli otroligt skönt faktiskt. Dels för gemenskapen i laget, men också för att jag vill verkligen ta igen allt jag missade när jag var skadad under hela jäääävla våren.

Nej, nu väntar ännu ett avsnitt The Hills. Hejdå!


peacefilmer



 



Otrolig vecka

Peace and love 2010 var bäst. Finns inte så mycket annat att säga.

Jag har haft så jävla kul varje dag hela dagarna, och jag önskar att det var kvar några dagar till av festivalen även fast det är skönt att ligga i sin soffa samtidigt som ens mamma ger fötterna  massage efter ett långt fotbad. Jag, Stina och Anna har träffat så många bra människor och det finns ingenting som jag ångrar. Allt där borta blev över mina förväntningar och det kommer nog inte finnas något som kommer bli bättre denna sommar. 
Just nu känner jag mig nöjd och sliten, men fortfarande så jääääävla glad!

Peace and love out alla.

Här kommer lite bilder från festivalen:









RSS 2.0