med solen i ögonen

hejhå,

Nu är det såhär, att ändå anledningen till varför ajg skriver blogg just nu är för att jag har extremt tråkigt, har ändå inget annat för mig.
Nåväl..

I helgen har det varit en uppstartningscup i arcus. Jag har spelat sju matcher på två daagar så jag är rätt så trött må jag säga. Vi kom tvåa i juniorgruppen efter bg.

Idag kände jag verkligen inte orken till att gå till skolan. Har sjukt ont i skallen, och har seriöst ont i hela kroppen. Måste plugga engelska som faaaan.. och spanska också som grädden på moset. Tror att jag ska sätta igång med engelskan redan nu, ciao!


warm me like the sun

hejhej,

förlåt att jag stör. Men nu är det verkligen såhär att jag har ingenting att göra.. Har precis sett klart one tree hill. Säsong fem avsnitt 8. ( för er som bryr sig)  Åhguuud så bra det är, jag gråter i stort sett till varje avsnitt.

Idag vaknade jag och var extremt trött, orkade verkligen inte gå till skolan. Efter ett tags sovande till gick jag upp, åt frukost, kollade på ett oth avsnitt och en film. Ps. I love you heter den. Den var väl sådär.
Sen började min trötthet försvinna så jag bestämde mig för att gå till skolan iaf.
Kom dit en lektion innan lunch. Kändes typ ändå rätt skönt att  komma ett tag till skolan iallafall!

Efter skolan åkte jag direkt hem, kollade på ännu ett othavsnitt och sen åkte jag iväg på träning. Kom hen vid tjugo i nio, satte mig i stort sett direkt och kollade på ett othavsnitt och nu ska jag hoppa in i duschen. Efter duschen blir det nog sovdags. Känner inte för att vara lika trött när jag vaknar imorn som jag var imorse.

Ha det bra alla!

( det här är ingenting som kommer att gå om i repris, kände bara att jag ville skriva av mig)

PUSS

den vackraste stunden i livet var den när du kom

jag sakna dig

gödans!

bahtja,

Känner att det är dags att sluta skriva blogg för min del,  det  börjar bara bli jobbigt plus att man har ju sååå många besökare ;););) not.

Men alla får ha det göbra hela livet ut!

pussadjöööööööö


RSS 2.0