snabbt och bra

hejhå!

Tänka bara dra en riiiiktig snabb uppdatering. Lina kommer smsa i vilken sekund som helst, då är hon nedanför mig.

Hur som helst, för er som inte vet så är det cirka 17 dagar kvar till skolavslutningen men dock endast 6 riktiga skoldagar. WOHOO.
För övrigt så flyter väl allt på som vanligt. Skolan är riktigt jobbig precis innan mållinjen men det kommer nog vara värt det sen. Igår var jag på Bg-träff heeeeela dagen.  Riktigt roligt att träffa alla som ska börja. Vi tränade med 1, 2 och 3orna, sen käkade vi på T.A och sen spelade vi brännboll vilket egentligen inte var planerat, mer säger jag inte. Nu känner jag att jag längar tills de har gjort klart klasserna så man får veta vilka man ska gå med i tre år långa år. Folk säger att de åren går fort, men det vill jag ha bevisat först. Jag lovar att man står där, dagen innan studenten och tycker att allt bara har flygit iväg och att det inte finns någon som helst återvändo. Men ofta man inte vill gå ut gymnasiet? man VILL gå ut.
Nog om det. Nu plinga det, lina is here.
 HEJDOOOOOOOOOOOOO

hahaahahahahgahahhaah

http://www.todaysbigfail.com/view/20080705

I'll be fine

tjaaaaaaa, nu känns det som om det var en månad sen jag uppdaterade sen sist, men i själva verket är det bara en vecka och tre dagar sen. Någon/några har varit på mig om att jag ska uppdatera. Nu tar jag mig orken..

Hur som helst, kan berättta snabbt hur dagen har sett ut.
Strosade som vanligt iväg till skolan där kring åtta. Elllller nej, inte idag, försov mig, så det blev lite senare. Hade nationella i FYSIK efter lunch. HUR JÄVLA DUMT ÄR DET INTE ATT HA DET I NO? Ska inte avreagera mig här också, jag orkar näästan inte. Men ni kan ju kanske gisssa hur nationella gick? :):):):):)

Efter skolan åkte jag och Linadenfina hem till mig. Hon åkte nästan direkt in till staden men jag orkade verkligen inte följa. Stan här i Luleå är ändå så jävla hängig så det finns ändå inget att se. Alla ni människor som inte har varit här har då fan inte missat något.
I alla fall, låg och kollade på one tree hill ett tag sen var det dags för träning klockan sex. Sjukt jobbigt det var, tempot var ganska så högt om man jämför med våra klubblagsträningar. Nu känner jag mig i alla fall otroligt duktig. Det ska jag fira med en toblerone bit! WOHO. Lina smsade för gaaanska så länge sen och frågade om vi skulle hänga gäng ett tag men hon är fortfarande i g-stad så det lär kanske inte bli av.

På tal om ingenting så är det faktist bara tre veckor kvar tills skolavslutning efter den här veckan. Så nu är det alltså fyra och en halv vecka kvar. HUR SKÖNT ÄR INTE DET OCH HUR KUL KOMMER INTE JAG HA DET?
Längtar obeskrivligt till usa och kanada om någon har missat det!

Men nu ska jag slå på någon hängig film och göra ingenting.

Fyfan vilket tråkigt inlägg, bra tack hej.

En helt random och gammal bild.

ingen vettig rubrik här inte.

halllåååååå,

Nu är det faktist så att jag har väldigt svårt att förstå varför jag sitter och skriver ett blogginlägg just nu.
För det första är jag riktigriktigt trött, ögonlocken faller igen tyngre än någonsin. För det andra är att jag tog ju faktist ett uppehåll, och uppehållet är verkligen inte brutet ännu. Eller nu kanske det är det? skitsamma..

Igår vad det då valborg. Hade det trevligt men ett bra sällskap! Idag åkte jag iväg till min farfmor och farfar där en större del av min släkt sedan befann sig. Vi åt och åt och åt och åt, sen vid sex rullade jag och far hemåt igen. Åkte nästan direkt iväg och grillade med en massa folk på malmudden, trevligt må jag säga! När det blev lite för kallt att sitta ute begav vi oss till Anton där vi började spela kareoke. Det var så vi spenderade resten av våran tid på kvällen. Fan att alla missade min vackra stämma, ni hade inte velat missa den. De som vistades i min närvaro under kareoken kan ju känna sig hedrade till att ha fått höra mig :pPPPPppp

Nu har jag kommit hem för drygt en timme sen. Är tröttare än någonsin, fingrarna i stort sett ingenting. Inte ögonlocken heller för den delen.

Borde verkligen gå och lägga mig nu. OCH FAN I HELVETE! Har sminket kvar. Det måste på allvar vara det jobbigaste som finns. Att tvätta bort sminket när man är riktigt trött och vill inget hellre än att sova.

jaja, GODNATT


RSS 2.0