smile

hejjjjjsan,

Igår åkte jag till Stina på kvällen. Jag berättade världens historia för henne så att jag garva tills jag spydde( nästan) hahaha. Nä, men ärligt då, jag fick ont i bröstkorgen. HEHE.

Efter ett tag kom Pernilla. Men vi drog nästan direkt ut igen. Åkte förbi Danne där även Wille och André var. Vi cyklade iväg till Kvantum. Där inhandlades det Ben&jerrys och en film, Disturbia.
När vi kom tillbaka blev det till att kolla film. Mne nu hinner jag verkligen inte srkvia nå mer. Bussen går på fyra minuter. Skriver sen så fort jag har tid,.

BYE

you make it real

YÄÄÄH, what a uppdaterar women jag är.

Men nu är det nämligen så att jag har extremt tråkigt. Sitter egentligen bara rakt upp och ner och gör ingenting. Stinas träning börjar om 20 min och slutar om 1h och 40 min. Min buss går hemifrån mig kvart över åtta. Sååå, vafan ska jag göra tills dess.. Plugga borde jag göra, men jag är fan inte taggad. Läsa hade jag kunnat göra men orkar fan inte det heller. Blä, fuck life. FUCK EVERYTHING. hahaha.  Nej för fan, sudda sudda sudda bort din sura min. Sudda sudda sudda bort din sura min. Munnen den ska skratta å va glad. Munnen har vi fått för att vi ska tralla tralla. Sudda sudda bort din sura min!  WOAHWOAH

Egentligen hade jag kunnat berätta sjukt roliga saker som har hänt min under åren där bland annat min kusin är inblandad. Men det vore fan för skämmigt. HAHAHA. Om det är någon som seriöst aldrig kan bli less på de historierna är det fan Anna Holmgren! Hon skrattar fan så att hon gråter.. varje gång! Har ni tur kanske jag drar de en annan gång, fast då måste ni be om det riktigt snällt(;(;(;

HAHAHAHA, eller nae. Måste fan berätta en sak nu.

Det här hände för kanske.. 4 år sedan?

Min kusin ( anna säger vi att hon heter) Anna var världens naturfreak. Hon älskade allt som hade med naturen att göra i stort sett. Framförallt alla dessa jäääävla djur. Jag var alltid den som var tvungen att följa med henne på hennes missions ute i skogen. Alla fågeljakter, Ormjakter, Råttjakter m.m ( listan är lång).

En dag, som vilken annan dag som helst, var vi ute mitt i djungeln. S.k.a Skurholmsberget. Denna dag var det ekorrar som gällde för Anna. Hon började med att försöka smyga sig på ekorrarna. När hon sedan märkte att det inge fungerade började hennes blick leta sig uppåt. Hon hittade tillslut ett ekorrbo med en mängd ekorrungar i.

Innan jag egentligen hann blinka var Anna upp i trädet. Jag kan då säga att det var inte ett litet träd. Nädå, det var fan det högsta trädet i hela den där jävla skogen.  Varje gång hon letade ett efter ett nytt fotfäste för att ta sig högre upp gick en gren av. Jag själv tänkte att den här ekorrjakten skulle bannemig vara den sista i Annas historia någonsing. Jag försökte med en lite bestämd röst ropa till Anna att hon borde komma ner, att det fanns ekorrar nere på marken också. Men hon sa bara helt coooollungt att det var okeeeej, allt var okeeeeej.

Efter en stunds klättrande var hon uppe i trädet. Och  ni kan ju nästan ana vad som hände då?
Jo, de där satans ekorrarna hoppade panik iväg till 45 träd längre bort och man kan nästan höra Annas besvikelse 10 meter ner på marken. Mitt i allt kaos ringer Annas mobil. Det är hennes pappa som säger att hon är 30 minuter försenad och att maten är klar. Anna lägger på och brister ut i gråt. " Pappaaa är jääääääääättteeee aaaaaaaarg på miiiiig" WOAAAAAAAAAAAAAAA. Jag försöker lugna henne genom att ropa att hon först och främst ska ta och komma ner och att han kanske inte alls var så sur som han lät.

Hon börjar sakt med säkert klättra ner, men hon märker efter ett tag att grenarna börjar ta slut. Hon brast ut ännu mer och ropade: " jag tar mig inte neeeeeeeeeeeeer WOOOAAAHH!"
Jag ropade att det var ingen panik, att det skulle lösa sig, (MEN KLART SOM FAN ATT DET INTE SKULLE GÖRA)

Hon började i panik glida ner för trädet fort uta helvete. Och efter många om och men var hon nere på fast mark. Annas kläder var förstörda, hennes ögon var rödsprängda och tårarna sprutade. 
 Jag sa egentligen ingenting till henne. Tog henne bara i armen och vi började gå hemåt.

livet är precis som det ska vara..

hejhå,

Sitter hos Mami nu. Vi åkte in till staden en snabbis. Hon skulle lämna tillbaka ett par jeans. Det blev att jag inhandlade en t-shirt, en halsduk och tights. Påväg mot bilen träffade jag Jesper. Slutade med att jag åkte buss hem med han. Väl hemma hos mamma käkade jag och nu sitter jag här. Funderar på att åka tillbaka till pappa snart. Ska göra mig iordning och sen vid sju ska jag dra iväg till Stina.

Nä, nu ska jag vara social med Lowa och mamma.

vi hörs!

goodbye my lover. You have been the one for me

sorrryyy man, dålig uppdatering!

Hur som helst. Igår vaknade jag vid tio någon gång. Var utvilad som fan. Käkade en stadig frulle sen promenerade jag till Maja. Vi tjillade på som fan och sen gick vi till skolan. Hon skulle göra ett prov som hon inte hade gjort. Under tiden hon gjorde provet gick jag till biblioteket.
Lånade en bok, " En andra chans".  Tänkte egentligen låna en annan, " Ingen är så söt som du", men den fanns inte. Ska ta och åka in till biblioteket i stan någon gång, för den fanns tydligen där. Efter att jag lånat boken gick jag förbi Maya. Sen kom även Maja dit. Efter ett tag åkte Maya in till stan och jag och Maja gick hem till mig. Vi gjorde köttbullar och mackisar. MUMMA! Sen hade jag träning och då begav Majsan sig hemåt. Efter träningen mötte jag Stina i stan och vi promenerade till Hälsans. Där spelade Bgkillarna mot Umeå. Det blev vinst för Bg. Sen gick vi tillbaka och tog bussen hem.
 När jag kom hem tog jag mig ork och pluggade. Kände mig extremt duktig, så i samma veva började jag läsa boken jag lånade. Orkade inte läsa speciellt länge, blev helt plötsligt super duper trött och då var klockan kring elva. Kände ingen anledning till att tvinga mig att sitta uppe så jag somnade kring halv tolv.

Idag tvingade jag mig upp nio. Kände mig inte särskillt utvilad. Men hade träning så var tvungen att stiga upp. Fick skjuss med Lisa hem och nu har jag precit kommit hem. Pratade med Stina alldeles nyss. Vi bestämde att jag ska komma till henne ikv, så får se vad vi hittar på!  Idéen om att käka middag med några nu på halloween togs upp. Tyckte att det verkade helt okej, så jag tror nog att det får bli så :)

Precis efter att jag pratat klart med Stina ringde Mami. Hon undrade om jag ville komma förbi. Så att så får det bli, ska bara hoppa in i duschen och sen kommer hon förbi och hämtar mig.

Hör av mig sen om jag hinner,

ADJÖ

( känner tvångs att lägga in den här låten. En othlåt, ÄLSKAR DEN)

Ray lamontagne- lesson learned

luftens hjältar hela dan. åh e åh flygplan. trlalalala

YEEEAH, haha!

Matchen gick på allvar helt okej. Det blev vinst med 20 pinnar. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag börja kolla på någon film. Har bestämt mig för en lugn hemmakväll idag. Det behövs sådana dagar också!

jaja, dusch nu, skriver sen!

adjö


goodbye my lover

hejhå

Skriver bara kort nu, har match snart.

Igår var jag med Stina Emma och John. Vi var hemma hos John och tog det allmänt lungt. Sen åkte jag hem till Stina och sov över där. Vi vaknade kring 10, käkade frulle och sen drog vi in till staden. Jag inhandlade en mössa från Indiska. Sen la jag även undan en sjal därifrån som mami får betala :) Vi käkade även på Dagobert och sen begav ajg mig hemåt. Nu sitter jag här och ska precis käka något energigivande! Ska verkligen ge 1000000000 % på matchen och så får jag hoppas på att den här matchen går bättre än vad de i helgen har gjort. Fifan.

Bröder och Systrar, vi hörs! :D
hahaha

got to let it go

heyyyy Oh

Vaknade vid ett/ två idag. Kämpade mig verkligen upp eftersom att det var träning fyra. Sen vid kvart över tre var och ombytt och klar och då fick jag reda på att det inte var någon träning. Skönt ändå, är trött sen helgen.
Mamma ska komma förbi och hämta upp mig om en halv timme. Blir till att vara hemma hos henne ett tag sen ska jag nog till Stina. Vi hade någon plan ikv, men vi får se hur det blir med den.

Jag ska nog ta av mig träningskläderna och ta på mig något annat nu och sen kladda på lite smink. Jag uppdaterar nog efter att jag varit med Stina.

 See ya!

Slänger in en gammal men skön låt:

Red hot chili peppers- Under the bridge


friday shut the club down

hallå,

Har kommit hem för dyra halvtimmen sen. Planet var försenat, så vi var inte i luften fören halv tolv. Dryyyygt som fan.

Jaja, helgen har väl gått relativt bra för laget. Vi har vunnit två matcher med över 100 poäng och förlorat en med 6 poäng. Om fyra veckor ska vi ner till Uppsala och spela mot samma lag igen. Varför vet jag inte, men det känns iaf extremt onödigt.

För min del under Gotlandsturen har det gått SÄÄÄÄMSST. Fifan, jag skrattar bara jag tänker på det.

Men ska lägga allt bakom mig. Det är nya tag som gäller på tisdag. Då har jag match med Höken mot Vråken div.3.
Då ska jag seriöst ge järnet, att jag ska!

Men nu börjar ögonen falla igen då och då.. Mår illa som stryk och huvudet strängs. Kanske en förkyldning på G? Men om jag har turen på min sida är det nog bara en symptom av att jag är trött och less som fan.

SÄNGEN KALLAR MER ÄN NÅGONSIN.

ciao! 

gotland here i come

hallåååå

Yes, Gotland idag! Har varit i skolan fram tills nu. Ska packa ihop resten nu och sen är det nog dags att bege sig till stationen. För er som inte vet så ska vi i stadslaget spela USM på Gotland. Vi kommer åka tåg till stockholm. Sen åka buss en timme till Nynäshamn tror jag att det var, och sen båt i tre timmar till Gotland. Om jag inte minns fel har vi matcher på lördag och söndag. Vi beräknas landa i luleå 23.59 på söndag natt.


Nu är det packning som gäller för mig och om ja har tur ska jag se ett one tree hill avsnitt.

Såååå, vi hörs nog på måndag igen!

ADJÖSS

to tell you i love you

Haha, bra uppdatering av miiig!

Hursomhelst, vanlig skoldag idag. Sen åkte jag in till city med Mia och Alex. Köpte en grå kofta, en t-shirt, bomullssaker och sminkborttagning. Väldigt behövliga saker må jag säga!

Åkte til Alex en sväng sen promenerade jag hemåt. Nu sitter jag här, har träning om två timmar. Ska nog ta och plugga matte ett tag, har ju det där jääävla provet imorn. Hoppas som fan att det går bra, orkar inte med ett omprov, det är så extremt onödigt.

Plugg nu, vi hörs!

(HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH)

godnatt

tjooho, vinst idag igen. Två pinnar fan :O Skönt iallafall med seger!

Blev till att duscha, och sen plugga när jag kom hem. Nu har jag mig tid till en lite lättare fritid, datan :)
Fast ska dock sova tyyp nu. Imorn slutar jag kring halv tre och har sedan träning fyra. Blir till att ruscha en aning. Direkt efter träningen ska jag nog på plannja med gullstina. Alltid lika trevligt!

Om jag hinenr blir det en uppdatering innan träningen ( men mest troligt inte)

har det feting bra, ajdÖ!


this isnt just goodbye

hejhå!

Helskön skoldag idag. Endast två lektioner, lunch och sen satt vi och lyssnade på en föreläsning om pedofiler på internet osv.. Hinner inte förklara så ingående nu, ska precis käka och sen bär det av på match. Stars- Gladan div.2.

Kan tillägga att direkt efter skolan gick jag med hem till Lisa. Vi började kolla på en film, " penelope".  Den var väl helt, och då såg jag inte ens klart hela.

Jaja, vi hörs efter matchen!

seeeeyaaa

yes

Nu  är det nämligen så att jag har tänkt att börja skriva blogg igen. Men tänker dock inte göra den till nån seriös blogg med en massa poetiska ord och berätta om hur måligt man mår och att livet suger. Nejjj, tvärt om, jag ska skriva om min vardag minus allt det dåliga. Erskänn bra det lät? Jag vet att alla vill ha mig tillbaka, så tyst!

Hursomhelst, igår hade jag match med stars. Vinst mot Vråkens damer. Direkt efter matchen åkte jag hem till Stina. Vi, efter många om och men beslöt oss för att promenera till Kvantum och köpa Ben and Jerrys. När vi kom till baka kollade vi på Eva och Adam- fyra födelsedagar och ett fjasko, tjockade med våra glassar. Efter halva filmen deckade vi, mätta och belåtna.

Vi vaknade kring halv elva. Käkade frukost och kollade på vänner. Vid ett åkte vi till hälsans, då var det match igen. Fast denna gång höken vs.vråken. Så alltså spelade jag och Stina mot varandra. Efter en sjukt spännande match så vann vi,  med två pinnar. Extremt skköööönt säger jag bara. 

Jag åkte hem på stört, käkade och sen har jag pluggat kemi ett bra tag. Känner faktist att jag börjar förstå allt det där om joner, molekylföreningar. Ni hör ju hur kul det låter..

Nu sitter jag här, ska bannemig ta och lägga mig nu. Nog för att  vi har sovmorgon, men jag känner verkligen attt jag behöver någon extra timmes sömn.

Nä hörrni, ett alldeles för långt inlägg blev det mot för vad jag hade tänkt mig. Nu ska jag avrunda.


PUSSADJÖ


all i want is the wind in my hair

tjobitches,

Blogg igen dårååå, är egentligen för trött för att smeta ut någonting på den här sidan, men blev det som det blev.

Nåja, kan ta och sammanfatta dagen..

Vaknade och var extremt trött  imorse. Men tvingade mig ändå upp ur sängen, så jag kom iväg i tid. När jag kom fram till ip där vi skulle ha idrott så hade inte kristin kommit. Så vi fick vänta i en kvart tills vi tillsist gick tillbaka mot skolan. Då svängde jag förbi maya och precis då ringde kristin och sa att vi hade teoretisk gympalektion idag, så att så blev det. Idrott till slut iallafall. Startade dagen med en rynka i pannan, låter lovande.

Sen rullade timmarna på som vanligt antar jag. Hade ändå en rätt okej dag idag, skönt att det äntligen är fredag igeeeen!
Efter skolan ruschade jag hem, käkade och sen åkte jag på match. Vi spelade mot antnäs och det blev vinst. SKÖNT.  Sen var det raka vägen hem, hoppade in i duschen och sen fixade ajg mig. Jag snackade med Mia, så vi bestämde att jag skullle med på roasters.Åkte in till stan men då hade ni redan fikat, så vi gick till amandas syrras pojkväns föräldrar och hämtade henne mobil som hon hade tappat.
Efter det fick vi skjuss med robin och nån till till örnäset där vi var i kanske 30 min. Sen kom dom och hämtade oss igen och vi blev avsläppta hos amanda nilsson. Där var det lite gangsterfolk som vi var sociala med ett tag.

Sen gick jag amanda och mia till kvantum. Köpte popcorn och en cola, åkte sedan till mia och i samma veva kom victor william och amanda så dom följde också med och kollade film. Eller jag, så mycket filmtittade blev det inte, inte precis någon bra film. Vi satt och snackade ett tag och sen begav  alla utom mia sig hemåt. Så nu är jag hemma, trött som fan så det skulle inte sitta helt fel med en sömn nu. Orkar knappt hålla ögonen öppna, så jag tror det är dags snart för en sleeptajm.

Imorn ska jag sova sova sova sova, och sen blir det match mot Vråkens div.2. Får se hur det går då, ( det är itne med vanliga laget) hoppas iaf på  vinst, det är så jobbigt att förlora.. haha! Efter matchen så skulle jag Stina och Emma hitta på något. Men då visade det sig att Emma ska vill umeå imorn. Så dår blir det väl bara jag och Stina imorn, GRR baby ;);)

På söndag har jag match igen, mot vråken och denna gång med det vanliga laget. Då hoppas jag verkligen på vinst, alltid lika skönt att vinna över dom. Hoppas på bra domare denna gång.

näfyfan, sova var det?

CIAO

jag finner inga ord

hallå,

Varför jag skriver här just nu, vet egentligen ingenting just nu. Känner mig extremt tom. Tom i skallen och i magen för den delen, dvs. är hungrig uta helvete! Tror att jag ska göra mig någon macka och sen sitta och plugga ett tag. Skulle somna dubbelt så bra då.
De senaste veckorna har skolan gått skit. Har sänkt mig i fyra ämnen sen skolan började. Usch,  vill inte ens tänka på det. MEN NU, nu ska jag fan ta tag i saker och ting. Ska sluta gå och omkring och deppa över någonting som ändå inte kommer sluta bra. Jag ska plugga som fan, sköta skolan, och träna som fan. Ska börja köra på helex några extra pass i veckan. Tränar ju basket rätt ofta, men ska försöka klämma in lite annan träning också. Varför jag ska börja köra på Helex orkar jag inte ens ta upp, för jag menar,  alla vet väl varför man tränar?

Jaja, nog om träning. Idag var det skola för hela slanten ändå fram till tjugo över tre. Då åkte jag hem, somnade på soffan, käkade och åkte på träning. Tränade endast i 40 min. Var tvungen att åka tidigare till plannja för att jag och skulle lysa med lamporna. Ja, på plannja gjorde jag mig social med Stina. Vi pratade och kollade på matchen samtidigt, trevligt! När jag kom hem från Plannja kollade jag lite idol. Sen gick jag med Mia till coop. Där köptes det en loka och ett tuggumipaket. Sen strosade vi runt lite överallt. Gick väl hem efter en timme eller så.

Väl hemma satte jag mig i stort sett direkt vid datorn. Har snokat runt lite, och nu sitter jag här, skriver i denna  icke
meningsfulla blogg.  Ska bannemig ta bort den, att jag ska. Fan jag hatar blogg. Nä nu blir den fan borta föralltid. Eller.. nej. Tar jag bort den försvinner alla extremt roliga minnen från sommaren och det vill jag inte. Känner ibland för att gå tillbaka och läsa hur perfekt allting var, och hur roligt jag hade det. Saknar det verkligen, har haft så jäävla roligt den här sommaren. Det går verkligen inte att beskriva..

Nepps, emo igen, inte bra. Macktajm vare väl?

CIAO

im a pirate, you're a princess

woohooooo,

Ni förstår inte hur glad och lättad jag är nu. ÄNTLIGEN vet jag vad jag vill göra efter nian. En katalog dimpade ner i brevlådan precis när jag kom hem, " Gymnasie guiden". Där stog det en massa tjaffs om alla program och blablabla. När jag hade läst klart den föll en lite mindre bok ner. "Go study- have fun". I den stod det om att plugga utomlands ett läsår en termin eller på sommaren. Det fanns en hel mängd med länder man kunde välja mellan, ex: USA, Austrailen, Brasilien, Kanada, Sydafrika och Kina. Jag blev så jävla inspirerad och det pirrar i magen bara jag tänker på att åka till USA och gå highschool där i ett år. Gud vad jag vill, ska skicka in en ansökan så fort jag har pratat med mami och papi, sen är det bara hoppas att jag är en av dom som får åka!

Nåja, det var bara det. Kände att jag ville säga det (:

ADJÖ

RSS 2.0