jag finner inga ord

hallå,

Varför jag skriver här just nu, vet egentligen ingenting just nu. Känner mig extremt tom. Tom i skallen och i magen för den delen, dvs. är hungrig uta helvete! Tror att jag ska göra mig någon macka och sen sitta och plugga ett tag. Skulle somna dubbelt så bra då.
De senaste veckorna har skolan gått skit. Har sänkt mig i fyra ämnen sen skolan började. Usch,  vill inte ens tänka på det. MEN NU, nu ska jag fan ta tag i saker och ting. Ska sluta gå och omkring och deppa över någonting som ändå inte kommer sluta bra. Jag ska plugga som fan, sköta skolan, och träna som fan. Ska börja köra på helex några extra pass i veckan. Tränar ju basket rätt ofta, men ska försöka klämma in lite annan träning också. Varför jag ska börja köra på Helex orkar jag inte ens ta upp, för jag menar,  alla vet väl varför man tränar?

Jaja, nog om träning. Idag var det skola för hela slanten ändå fram till tjugo över tre. Då åkte jag hem, somnade på soffan, käkade och åkte på träning. Tränade endast i 40 min. Var tvungen att åka tidigare till plannja för att jag och skulle lysa med lamporna. Ja, på plannja gjorde jag mig social med Stina. Vi pratade och kollade på matchen samtidigt, trevligt! När jag kom hem från Plannja kollade jag lite idol. Sen gick jag med Mia till coop. Där köptes det en loka och ett tuggumipaket. Sen strosade vi runt lite överallt. Gick väl hem efter en timme eller så.

Väl hemma satte jag mig i stort sett direkt vid datorn. Har snokat runt lite, och nu sitter jag här, skriver i denna  icke
meningsfulla blogg.  Ska bannemig ta bort den, att jag ska. Fan jag hatar blogg. Nä nu blir den fan borta föralltid. Eller.. nej. Tar jag bort den försvinner alla extremt roliga minnen från sommaren och det vill jag inte. Känner ibland för att gå tillbaka och läsa hur perfekt allting var, och hur roligt jag hade det. Saknar det verkligen, har haft så jäävla roligt den här sommaren. Det går verkligen inte att beskriva..

Nepps, emo igen, inte bra. Macktajm vare väl?

CIAO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0