shine on

alltså på riktigt, mitt hjärta blev precis 25 kilo lättare. Nu vet jag hur saker och ting ligger till och det känns så jävla bra. Älskar att ingenting kan vara hemligt i denna stad.

Nu ska jag sova, är stöört sliten efter en hård träningsvecka! godnatt


( pucko du kan dra)

the heart of life

hörrni, kan ju bara meddela att jag är glad. Inte för en så speciell anledning, men det känns bara som om allt flyter på nu. Eller nästan allt.

Skolan började i måndags. ( alltså igår..) Känns inte alls så hemskt som jag trodde det skulle göra. Visst, det känns ju inte så jättekul att veta att man måste kliva upp tidigt fem dagar i veckan och plugga arslet av sig dagen före ett prov, men förövrigt känns det bra. Har tränat min tredje träning nu också vilket gör att mina mungipor rör sig uppåt! haha.

Annars så softar jag riktigt hårt, njuter av att vara 17 år i Lå. ellller?.... Nä men 18 om fem månader. Jag håller ut!

Nu ska jag slänga mig in i duschen trots att träningen slutade för ett bra tag sen. Men det är faktiskt inte mitt fel att danska paradise hotel säsong sex är så jävla bra och att jag inte kan sluta kolla på det. Efter duschen blir det en god kopp te och lite tv på det.

Ha det bra, hejsvejs!

beat heart

jahaaa, vill väl egentligen ingenting speciellt. Tänkte bara verka duktig och uppdatera.

Nä men imorgon börjar ju träningarna, har längtat faktiskt. Kul bara att jag kommer kunna vara med.... har verkligen börjat tro att världen hatar mig. Nu ska jag sova och hoppas på liiiiite bättre tider. 

Godnatt 

asfgdnhnwjjkj

skldfnaddamp. förlåt för att detta inlägg kommer vara ett hetsigt inlägg med många utropstecken, men FAAAAAAAAAAN vad jag är trött på allt just nu!! Jag är trött på att sommaren är slut ungefär om en vecka, jag är trött på att jag har haft körtelfeber som är bland det värsta som finns, jag är trötttttttttttt på allt det krångliga som finns, jag är trötttttt på att jag är trött just nu fast jag har sovit bort hela den här veckan, och jag är tröttttttttttt för att det är en maljävel som flyger omkring här inne som gör mig nervös!!!!!!!......

Kan någon ha missat att jag är trött? Nej.


haahaaa

kul jag har, sitter och roar mig på youtube. hahahaha






the river

heeejsan,

vet inte riktigt vad jag har att säga, vet bara att jag är jävligt trött sen helgen och sen springturen idag. Har ångest som fan för jag vet att fystesterna är om en vecka. Det kommer inte gå braaaaa.

Nä nu ska jag gå, heidå


augusti

kan någon trycka på pausknappen??????? skolan börjar ju verkligen snart och det känns som om jag inte ens har haft något sommarlov. Visst, jag har haft riktigt roligt, men vart har tiden tagit vägen? Luleå kalaset är på fredag, fystestarna om två veckor, skolan om tre veckor...

Aja, ska inte sitta och försöka trycka på någon pausknapp för då har jag förmodligen blivit helt galen. Nu ska jag laga köttbullar och mackaroner sen ska jag rullat till hälsans hus för lite trääääning!


RSS 2.0