borta bra men hemma bäst

Okej, efter en fyra timmar lång flygresa och en tio timmar lång bilresa, är vi ääääntligen hemma. Jag trodde faktist inte att jag kunde känna en sådan lätttnad över att vara hemma. Jag ser faktist fram emot att få träffa alla i skolan, och åka iväg på en träning. (OCH JAG LÄNGTAR EFTER STINA!) Nu är klockan fem över fem på morgonen och jag har inte sovit många timmar. Borde ge mig själv iallafall två timmars sömn, sedan ska jag iväg till papi!

Vi hörs sen, då kan ajg berätta lite om själva reeeeesan. Jag och Majsan har faktist haft det riktigt roligt, även om vädret itne har varit det bästa!
 
Nåväl,
Godnatt, eller godmorgon?

bra skit

okej, vad hände med att tiden bara har runnit iväg? Både en för och nackdel. Nackdelen behöver vi inte gå in på, men fördelen! OHYEAH, imorgon åker vi till stockholm. I övermorgon lyfter planet till TUNISIEN! Yes, ni hörde rätt. Det blev inget Spanien, det var slut resor. ( vi bokade en sista minuten) 
Jag är taggad som fan och jag känner hur resfebern stiger. Undra om ajg kommer kunna sova ikväll? Har packat nästan allting nu förutom det som måste packas i imorgon. Har bestämt mig att inte gå till skolan imorgon. Orkar inte, har inte haft tid/ork att plugga ikväll så det bästa är att stanna hemma, sova ut, och packa det sista ,UTAN stress!

Om det hade varit så att jag inte hade åkt bort i morgon hade jag, helt säkert, grävt ner mig hemma hos Stina och inte vaknat förrän skolavslutningen. Satan vad det är mycket just nu. Som Anna sa; " Min hjärna håller på att sprängas".

 Det behövs verkligen en vilovecka söderut. Då man kan rensa tankarna och göra saker som inte är planerade. Och juste, varför jag just skulle vilja gräva ner mig ´hos Stina är för att jag giller henne så mycket och hon är den enda personen jag hade kunnat tänka mig att spendera så många månader med. Fast i och för sig är det bara cirka tre månader kvar tills sommarlovet. 
ALLTSÅ, hör ni hur lite det är? TREEEEEEEEEE månader. Inte fem, inte fyra, utan treeeeeeee månader. Och snart är det bara tvåååååååå månader. BRA SKIT! 

Nu ska jag avrunda, ska gå igenom packlistan ännu en gång och sen blir det nog till att krypa ner i sängen.
 Och till er som jag inte hann säga hejdå till; ( på grund av att jag sa att jag skulle till skolan imorgon)
HEJDÅÅÅÅÅÅ, vi ses om en vecka och då är jag brunare än vad jag är just nu! Ett speciellt hejdå till Stina har även utdelats!

Yep, dit ska jag och majlock i övermorgon!


vart tog flytet vägen?

Okej, nu var det ett tag sen jag skrev. Men när jag kollade igenom arkivet så läste jag på inlägget från 15/2, då skrev jag att "allt flyteeeeeer" men att det säkert skulle komma en uppförsbacke när som helst. YES, nu är den här. Fyfan vad tungt allt är. Skolan är värre än någonsin, är jäkligt förvirrad och är sjuk på köpet. Jag hade velat lägga mig i ide och vakna upp då det har jämnat ut sig lite. Till helgen är det USM och det känns jääääävligt jobbbigt med den här förkyldningen m.m liggandes över mig. Om jag inte kommer kunna vara med till helgen vet jag inte riktigt vad jag kommer ta mig till. Om proven den här veckan går skit så går jag under på riktigt. Skiter sig det "övriga" så, ja.. då vet jag inte. Vi får hoppas på det bästa helt enkelt. En sak i taget antar jag. Vet inte riktigt vad jag ska prioritera först, för just nu handlar det verkligen om att prioritera/välja. Ska jag kanske vara hemma i någon dag och se till att bli frisk? Eller ska jag gå till skolan och göra proven och sen träna på kvällen?  

Jaja, nästa vecka åker jag till Spanien. Ska vila ut så det sjunger om det. Pluggar jag tillräckligt mycket den här veckan kanske jag kan lämna skolböckerna hemma i Sverige. Men det är då fan bara kanske. Nu är det matteboken som ska fram, har prov imorgon.

Vi hörs!


RSS 2.0