you make me wanna spread my arms and fly

schenna,

har nyss suttit och verkligen plugga som ett as. Är nästan klar med son, och jag kan alla engelska glosorna för G. Nu kan jag äntligen slappna av ett tag känns det som. Har iallafall gjort bort det värsta. Nu ska jag dricka te och mysa framför soffan. Sånt gillar vi! Sen blir det nog nattinatti för mig. Det väntar en hård dag imorgon! haha

Ha det bra för kanske 4892476824 gången , hejdå!

jävla rubrik

tänka bara dra en snabb uppdatering.
Åkte in till stan kring två. Där träffade jag Stina. Vi gick runt och kollade lite och så, sen gick vi till Roasters och fikade. Myyyys.

Åkte hem kring fyra, och sen åkte jag till Mamma. Sitter här just nu, ska nog snart bege mig igen.

Skriver senare ikv! =)

adjööösss


when you not around

godmorgon,

Blev ingen direkt långsovning för min del. Svårt när en hund kommer in och sliter i täcket och när en 5åring ber en läs hennes önskelista. Jaja, fick iallafall sova ett tag.

Nu ska jag bara dega i soffan. Sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig ordning. Kring två blir det väl att jag åker in till stan. Sen MÅSTE jag verkligen plugga. Det finns inga "men". Har hur mycket so som helst att göra, usch!

Efter pluggandet går jag nog till Lisa. Färgar hennes hår, sen hem igen och plugga. Sen sova.

Imorn blir det skola som vanligt. Efter skolan ska jag nog vara med och träna, känner mig hundra gånger bättre än igår. Men vilar idag från träningen som är med stars. Orkar inte träna förtidigt och bli sjuk igen. Efter träningen måste jag återigen plugga som ett aas.

yesyes, ska lägga mig i soffan nu, eller nej. Jag ska nog ta och se det där othavsnittet som jag somnade till igår. Så får det bli!

Ha en bra dag, adjöö!

like this

hej.jag.är.trött.så.det.så!

Skriver en snabbis innan jag somnar..

Låg och kollade på one tree hill i kanske tio minuter sen somnade jag och vaknade av att det var slut. Är för trött för att se om avsnittet så det får bli en annan dag. Blir inte heller att jag färgar Lisas hår.

Morgondagen ser ut på följde sätt: 1. Sova ut som fan ( har inte gjort det på 24683467 helger) 2. åka in till julskyltningen med Stina. 3. Plugga. 4. Färga Lisas hår.5.Plugga 6. Sova. 

Som ni ser, rätt så mycket plugga, men det är ju det söndagar är till för egentligen. 

Jaja, nu orkar jag knappt flytta fingrarna på tangentborden. så här trött är jag just nu: <--------------------------->
Då förstår ni! haha.

Vi hörs imorgon, adjöss and goodbye!


sleepless night

heeeeeeeej,

Har alldeles precis kommit hem från Övertorneå. Vi vann båda matcherna. Skulle egentligen inte spela någon p.g.a min äcklelförkydlning, men det blev att jag spelade den första. Sen hann vi även kolla när killarna spelade sin match. Kring halv nio åkte vi iväg med bussen hemåt. Seg bussresa som fan, och den där lilla fula typen gjorde den ju inte bättre. Nämner inga namn, men fy vad jag stör mig på henne och usch vad jag tycker att hon är ful och överdriven som tusan. " Jag har ju dansat Poledance." laughing out looooouuuuuuuud.
Nej, nu ska vi inte tänka på henne, är sugen på att ¨hitta på någonting. Ingen är hemma här så det är ju bara fritt fram till att dra ut. Dock är det ingen som är social, alla gör redan något annat. fuck life!

Får se om jag hittar något att göra, annars gör jag en kopp te och slår på oth. Vilket låter bäst?

Ha det bra snyggingar ;););)


Juste, ska nog till Lisa sen i natt, vi ska färga hennes hår. Mucho nice!

ohja

heeeej,
i hinner inte skriva någonting nu, måste skynda mig som fan om jag ska hinna vara hos lisa till klockan tio. Men jag ska ju som sagt till Övertorneå så ni lär inte höra av mig fören vid elva ikväll.

Men ha det bra!

En fråga kan jag fråga och sen får ajg se svaren när jag kommer hem :):
Din favoritlåt just nu?

every boy and girl

tjennnaaa,

Sitter här och snurvlar och tycker allmänt synd om mig själv. Borde inte göra det, det mesta går rätt bra för mig faktist. Dock är jag förkyld, men det går ju över får vi hoppas!

Var som sagt på plannja med Stina. Vi hängde även gäng med Anna, Jonna, Ida och Ellen. Trevligt! Sen åkte jag hem en snabbis och sen begav jag mig till Alex där även Maja och Adrian var. Vi såg på film, " material girls". hahah, den var riktigt dålig men skrattade ändå en hel del. Efter filmen rullade jag och Maja mot express där vi träffade Maya. Snackade med henne ett tag sen gick jag hemåt. Degig kväll som tusan, men sådana kvällar behövs faktist, yee!

Nu sitter jag här på denna ynka datastol som katten har rivit på. ( den är inte så ful som den låter) Faktist rätt fin, sådär svart och gosig. Nu vet ni det, jag vet att ni bryr er som fan så säg inget annat!
Imorgon blir det uppstigning vid nio. Ska packa och sen ska jag gå till Lisa. Får skjuts med henne till pontushallen där bussen går klockan halv tio. Blir till att vara i övertorneå hela dagen/kvällen. Är hemma kring elva. Lite dystert, hur kul är det att vara i öveorneå på en skalaaaaaa? Jag tror fan att vissa av er från södra Sverige inte ens vet vart övertorneå ligger. KLURA PÅ DEN NI!

nejnej, nu dyker en massa onödiga saker upp. Jag skriver imorgon, sovgott!


Majagirlllll- "pissa bör man annars dör man"


everywhere you turn

abååååå,
har ingenting och göra, försöker fördröja tiden genom att lägga in en extremt töntig lista. Men svara på den!

1. hur länge har vi känt varandra?
2. vad är snyggast med mig?
3. skulle du våga dela säng med mig?
4. har du delat säng med mig?
5. är vi lika?
6. skulle du kunna kyssa mig?
7. har du kysst mig?
8. har du kännt mig sen jag var barn?
9. tycker du att jag är söt?
10. kopierar du denna så jag kan svara på din?



premonition

hejhå,

Har nyss kommit hem  från skolan. Vi hade hemkunskap sista lektionen, därav den enorma övertiden. Lisas och Lovisas mat tog alldeles förlänge.. Men god var den!

Sitter och fryser arslet av mig nu, helvete så kallt det är ute! Ska snart äta och sen ska jag på plannja med Stinaaaaa. Får se vad som händer sen.

Har inte så mycket att säga annat än att vi får höras sen!

adjöss..

big girls dont cry

Hallåååååå!

Kan ni gissa hur tråkigt jag har, hur trött jag är, hur ont i huvudet jag har, hur mycket jag borde göra, hur frisk jag vill bli, hur bra jag vill att det ska gå i skolan, hur enkelt allt ska vara, hur mycket jag längtar tills jag går ut gymnasiet, hur sugen ajg är på att springa fem varv runt huset, hur less jag är på hundjäveln som nosar på min arm just nu, hur jäääävla tomt det känns på något sett. Eller inte tomt, mer fullt. Känns som om ajg ska spricka. Dock inte av hunger. Av någonting annat. Vad det är vet jag inte. Kanske bara av en "själkänsla". Bäst jag klurar på det.

Nåväl, har legat degat i soffan fast jag borde plugga. Fastnade för något program som jag egentligen avskyr, bara därför kommer jag inte på vad det heter.
Åkte in till staden kring sex. Då gick jag och Maja på stört till piercingsaken så hon gjorde något speciellt hål i örat. Svårt att förklara men staven gick igenom ena sidan av örat till den andra. Snyggt blev det! Sen skulle hon till Isabell, jag gjorde sällskap med Linn och Maya ett tag. Vi strosade mest runt, jag köpte ett par örhängen som ajg egentligen inte vill ha. Hmmm.. Åkte hem kring halv nio. Degade i soffan. Nu sitter jag här. Känner mig lat, borde som sagt plugga som faaaan och städa mitt rum. Har tappar räkningen för hur många gånger pappa har tjatat.

Imorgon: Skola, sen träning. ( morgonträningen blev inställd)  Efter träningen ska jag på plannja med Stina. Sen får jag se vad som händer. Hallelujah, its friday.

Nu är det nämligen så att mina ögonlock faller igen om och om igen. Klockan är tio över tio och jag är trött. Simningen idag på skolan tog knäck på mig. hahaha!

Vi hörs imorn, godnatt!

Random bild.


the outsiders

allaaaah,

Har alldeles nyss suttit och kollat på vilddjuren med Magda. Haha, det är fan bra :I

Skola idag som vanligt vanligt vanligt. Stannade kvar och gjorde ett prov i kemi som sög dase.
Ikväll är det kvällsöppet inne på city, yeee. Ska in med Majsan och hänga till max. Haha nädå, ska se om ajg hittar något fint.Vi ses väl där?
Imorn har vi eventuellt morgonträning klockan halv sju till halv åtta. Får se om jag ska vara med, förkyldningen kanske släpper lite över natten. Jag pratade med Maria ( våran tränare), hon sa att jag fick följa med till övertorneå på lördag, får se om det blir lir också.

Nu ska jag snart äta sen bär det av till stan, jag skriver sen ikv!

Ha det bra!

(OCH STINA, DET BLIR PLANNJA IMORN!)

TAMAGOTCHI



Kul jag har.. HEHEHEHHEEH, LISAS FAVVO. YEEE

yeeee

ROCK THEEEE WOOOOOOOORLD. YEEEEEEEEEEEEEEE
hahahaha, fan vad kul!

sitter med lisa, vi har försökt plugga lite no, går som vanligt inte så bra. YEEEE. Nu sitter vi och fixar och trixar med låtar, ska snart bege mig hemåt. Fast väntar nog på att pappa ska ringa, orkar inte gå hem i onödan för det suger! Så nu vet ni det :)

Imorn blir det skola skola som vanligt sen får jag se vad som händer, skulle till helex men avbokade tiden.. Måste göra det där jääävla provet i no. Det ligger där och väntar på att bli klart, vill bara få det bortgjort.

Och nu rev Åke ( lisas katt) Lisa på benet så hon ser ut som en cuttcuttttjej. Linus blev arg för att vi lyssnade på en wonderful låt med dunkadunka. Så han smällde igen hennes dörr och åke blev rädd.  SNYGGT! haahah, nu sitter han och trycker i ett hörn. (  Åke alltså. inte Linus, hahahaha)

Har har ni den wonderfulllllllla låten, njut och va glad!
När jag var kring tio år var denna min favorit, jag vet att ni gillar den.

when you can fly

tjaaaaaaaaaa,

Sitter här Mayaaaa. Hon har duschat osv. Vi ska in till staden nu, jag ska eventuellt lämna tillbaka en kofta som  ajg köpte för år och dar sen. Sen ska jag förbi våran träning som är inne i stan och efter det ska vi och keeeeka. Det blir ju najZzzz. Nej, nu ska vi kila. SEE YA!


hurtful

hejhå,

Har nyss suttit och RÅÅÅÅpluggat. Är äntligen klar med son.
Påtal om so, det var någon anonym som kommentarde nått sånt här: tänk om hon hittar din blogg." Hon brukar ju snoka på pixbox osv". Ska jag var ahelt ärlig så bryr jag mig inte ett smack. Det är bara bra hon den människan skulle få in i sin skalle hur idiotisk hon är. Så nu vet ni det!

Ska snoka runt på internet ett tag sen ska jag plugga lite verb till engelska-förhöret som vi har imorgon. Tror att det kommer gå skit, har glömt bort att vi ha hade det tills imorn. Men det löser sig nog, precis som allt annat här i världen. Eller?

Jaja, sitter och funderar på vad som händer till helgen. På lördag ska jag mest trodligen till Övertorneå och spela. Får se om jag är kry tills dess. Annars blir det väl att ta det lugnt om inget annat dyker upp. På fredag skulle jag nog vara med Stina den fina:) Men är ju nyfiken vad som händer för eran del, såå.. ALLA: VAD HÄNDER TILL HELGEN? Några som helst planer eller ingenting planerat?

Vi hörs och vi syns bitches, ciaaaaaaao!


OHHH, vill ni klämma? ;);) hahahaha.

You dont know what you got until you missing it alot.

Bra, då vet man. Alla gillar Kärran. FAN VAD NAJS!

Nåväl, var som sagt hemma idag. Åkte till piteå på en shopping tur, köpte converse, en svart långärmad tröja, ett svart baslinne, örhängen och ett armband. Sen åkte vi till city i Luleå, där köpte ajg en jacka och en väska.
Nöjd jag är nu. Pappa sa precis att jag skulle få pengar av han också till att köpa något nytt. NAJJJS.

Nu ska jag ut och träffa Majsan, sen hem och plugga. Ska försöka se OTH också, är sjukt taggad!

Vi hörs, adjöööö


pokerface

Godmorgon,

Det kan bara inte bli bättre. Jag, Martina Nilsson, har åkt på en förkyldning. Preciiis när ryggen har blivit bra har jag fått ont i halsen och jag är förkyld som bara den. Känns inte kul, får se hur länge det kommer ta innan jag blir bra.
Men jag ska inte klaga, hade ju kunnat vara värre.

Nu sitter jag här, har precis blåst håret. Vi ska till boden och bada med hela B-enheten som sagt men ajg följer dock inte med. Ska med mamma till Piteå och shoppa istället. Ska jag vara ärlig är det gränsfall att jag orkar följa med. Men behöver verkligen ett par nya skor och en ny jacka. Ska sminka mig nu, mamma kommer halv tio.

Ha en stört bra dag, adios!


''''''''''''''''''''

halloj,

Har nyss suttit och pluggat i 936967269 år. Håller på med någon uppgift i son som går trögt. Jag gillar faktist so i sig. Men jag har svårt för våran lärare.

Är nästan klar med uppgiften så ska avrunda nu och gå och lägga mig. Tänkte ta någon extra timmes sömn så att jag får vila ut lite extra. Känns verkligen som om det behövs.
Jag ser framemot morgondagen faktist ska bli kuuuuuul, ska dock inte följa med och bada med hela B-enheten. Skriver imorn varför och vad jag ska göra ist :)

Nu ska jag dejta John blund, NATTI

hahahhahah, mitt egna lilla konstverk. Nya picasso antar jag..



TOXIIIIIIIIIC YEEE

  1. mh3h3h3h3h3,

    tråkigt jag har, sitter och gör ingenting bara för att jag itne ska behöva plugga. MYS.

    Nu ska ni få veta det roliga också :) Eller egentligen är det inte så roligt.. men fult som fan!

    Erik, den mest hyperaktiva person jag vet har en beundrare på skolan. HAHAH, fult. Hon hade gått fram till A-g i fiket och sagt:

    - När ska Erik sitta i fiket?
    A-g: - på fredag, är du kär i han?
    - Inte jag, men ajg vet en som är.

    ( sen visade det sig att det var hon tydlígen var " kär " i han. ( kär låter lite fel.hahaha)

    iaf, sen har hon hållt på att spionera på han i smyg och försökt att få hans uppmärksamhet genom att tända och släcka i ett klassrum när han ser. Mysko. Idag började hon med sina förföljningar. Hon har gått ut ur klassrummet och börjat gå efter han. Asså när jag säger gå efter, men jag verkligen GÅ efter. När han har svängt höger har hon också gjort det. När han har gått tillbaka har hon också gjort det. Imorse när jag satt i fiket gick hon och hennes gäng och fotograferade vårat schema och sa: 9.20, 9.20 slutar dom!

    Sen gick dom och satte sig utanför klassrummet och kollade på han när han gick ut ur rummet. I slutet av dagen satt Erik och Jonathan i grupprummet och läste. Då hade dom på något vis sett att dom hade gått in där. Så  hon ställde sig en bit där ifrån och började dansa till en Michael Jacksson låt för att på något sett försöka imponera på Erik. Jag menar, HUR FULT ÄR INTE DET? hhahahahaha. Om ni skulle se henne skulle ni förstå. Kort, lite pojkliknande med hockeyfrilla. Förra året hade hon pottfrilla.



    Erik bohnsack gott folk!



    "beundraren"
    Tänk er en blandning av denna bild..



    och den..



Den näst sista är lite groteskt jag vet, men ajg var tvungen. hahah!

Ska dricka te och plugga nu, vi för höras av!


some way

tjennaaa,

Skola idag då, hade so på morgonen. Sen från nio till halv tolv har jag och Sofia suttit i fiket. Hade två lektioner till och sen slutade vi. Mamma kom och hämtade mig, så nu sitter jag här hemma hos henne. Tar det lugnt. Har en extrem huvudvärk och ont i halsen. Tror jag kommer bli sjuk. Nu kommer lowa, ska vara social med henne eftersom att det är så sällan som jag träffar henne.

Skriver sen, då ska ni få höra en kul sak ;)

you're my sun when the rain is falling

Hallå, ledsen att jag inte bloggade precis innan jag åkte till stockholm. Men hade extremt mycket attt göra så det fick bli som blev.

Hur som helst.. På fredag kring två-tiden åkte vi iväg till arlanda. Sen åkte vi taxi till grimstahallen som ligger i upplands-väsby. Första matchen var mot Visby. Vi vann rätt stort, med 117 p tror jag att det var. Andreas gav mig inte särskillt mycket med speltid, hmmmmmmm.. Efter matchen åkte jag Anna och Maja till Nacka där vi tre ksulle övernatta hos en kompis till mamma. Sjukt fint hus han hade, grymt! På lördag morgon fick vi skjuss till hallen, då var det dags för match mot bollstanäs, hoppades faktist på mer speltid eftersom att han ahde sagt att han ville spara mig mot dom. Men icket så blev det inte, spelade i tre minuter. Hoppas ni förstår hur dålig man känner sig om amn spelar tre minuter och man känner själv att man inte gör dåligt ifrån sig?
Efter matchen hann vi gå på stan i en timme. Köpte två oversize t-shirtar från Gina trico. 60 spänn totalt för de! ( det kalllar jag för att fynda) Köpte även en kort kofta därifrån, 300 gick den på. Sen från newyorker en svart lång kofta för 150 kronor. Känner mig helnöjd med mitt inhandlande om jag ska vara ärlig. Efter den korta shoppingen  promenerade vi till en bowlinghall. Där bowlade vi i en timme sen gick till en pizzarestaurang. Efter den promenerade vi till hotellet där alla förutom jag Anna och Maja sov. Vi väntade ett tag sen kom Stefan och hämta oss.
På morgonen åkte vi taxi till hallen. Klockan nio spelade vi mot Tensta. Fick då betydligt mer speltid då. Vi vann med kanske 50-60p. Känns tråkigt att säga det här men det känns som om det var jordens fail att jag följde med dit bort. Totalt bortkastade pengar. Nåväl, Efter matchen åkte vi till arlanda. Där gick flyget till Luleå klockan halv två. Kom hem vid tre tiden. Har försökt plugga so men det går trögt. Ska ta och göra ett nytt försök om ett tag.

Imorn blir det skola som vanligt sen träning. Tror attt jag ska gå ut på en promenad och glömma helgen, känns bäst så.


Önskade nå så jävulskt att Stina var med till Stockholm. Hon är allt bra hon!


som i en gammal sång

halllååååååå,

Har hunnit duscha och plugga på en timme. Duktigt av mig. Ska fortsätta plugga lite kemi nu innan jag går och lägger mig. Är trött som stryk, på skolan var det värst.. fysatan vad trött jag var.

Träningen kan man väl ändå säga gick bra. Ryggen höll iallafall i 45 minuter. Sen började den hänga sig. Men Maria började fixa så det blev bra tillslut. Det blir Usm efter många om och men. Ska bli kul :) Åker på fredag, så ryggen kanske hinner reparera sig lite till innan första uppkastet klockan 19.00 på fredag kväll.

Nej, plugga en sista gång nu, sen blir det till att sova. Ha det bra!


jävla rubrik

"rubrikmeningarna" börjar ju ta slut, eller min fantasi börjar ta slut rättare sagt.

Men iallafall, skola idag. Satt hos Syv från ett till två. Fick papper om de olika linjerna som ajg vill gå. Nu vet man lite mer iallafall :) Ska till mamma nu, hon kommer om fem min. Halv sju har jag träning, ska testa träna. Om ryggen inte håller följer jag inte med till Usm. Vi får hoppas på det bästa.

Skriver sen, vi hörs!

förresten, fick inte något svar på mig fråga.. ( förutom lisa då, men hon är så trög så hennes svar räknas inte)

ALBINOS, ÄR DERAS SKIT VITT?


woohoo

snabbt inlägg nu,

Ska precis iväg på träningen, eller vi åker fem med jag ska byta om nu. Sen blir det plannja.
Var hos sjukgymnasten imorse, sen skola heeela dagen. Vi slutade ganska tidigt så följde med Lisa in. Vi dampade, så lisa grät :)

En fråga bara:
Albinos, ni vet de med röda ögon osv.. Är deras skit vitt?

i guess you say

förlåt, men fan vad emo jag känner mig. Har en massa tankar som åker omkring i skallen. Vill bara få svar på dom nu, orkar inte vänta. Finns inte ord för hur less jag är. Åker jag inte till Stockholm nu till helgen ska jag ta tag i allt.
Aja, det var bara det jag ville få hur mig.

seeyaa

let me tell you now

hallååååå

Efter mitt senaste inlägg gjorde jag mig i ordning och drog mig in till staden där ajg mötte Johanna och Amanda. Vi gick runt och kollde lite överallt. Hittade en kort kofta som jag la undan. Får se om jag köper den på onsdag då det blir klirr i kassan!  Efter stan åkte jag till Sjukgymnasten. Hon fixade och trixade med ryggen som vanligt. Sen tog jag bussen hem, käkade och sen åkte jag till björx. Där spelade vi ( stars) mot gladan div2. Förlorade 6 pinnar eller något sånt. Åkte hem direkt, pluggade lite och nu sitter jag här :)  Försöker få folk att ladda ner en låt, men det går trögt......
Nu ska jag nog tvätta bort sminket och tat lugnt!

Imorn ska jag till sjukgymnasten igen på morgonen vilket betyder att jag missar so:n. Såååå synd om mig, verkligen. Har träning på kvällen, men kan inte vara med. Ska på plannja med Stina sen som börjar klockan sju. Vi ses väl där? =)



Informationen börjar ta slut, vi får höras imorn!

Stina, tack för att du finns!

åhfyfan

HAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAH, ska jag vara ärlig så gråter jag nu. Hahahahaahahah. HAHAHAHAHAHAHAH.

Jag har suttit på youtube och kollat på lite gamlagodingar som tex björn Gustavssonklipp, Magnus betnérs osv.. Och man har väl suttit och småskrattat lite, men när lisa länkade den här. HAAHAHAHAH, då brast det. fyfan!

Gammal men bra!

thats awesome!

tjenna,

Har nyss gjort mig iordning. Tänkte gå till skolan, men jag ångraade mig. VI har endå bara reflektionsdag så jag missar ingenting. Eller jo, i morse hade vi prov i kemi. Men eftersom att jag har varit så lat nu i helgen så har jag knappt pluggat nå. Så jag får ta och göra provet på omprovstiden ist som är på torsdag.

Vettefan vad jag ska göra nu, kanske slår på någon film. Jag får se!

Skriver sen, puss!

( btw, fan vad tråkigt inlägg)


(Gammal bild)

dude

tjenna,

har alldeles precis suttit och pluggat, Sitter och pratar med Maya. Funderar på att vaka inatt, varför vet jag inte. Har bara lust.  Kan ju plugga till provet hela natten. Får se hur jag gör..

Vi hörs imorn, godnatt till er soms ka sova :)


feeling alright

hallå,

Bajs på träningen, ryggen höll inte. Faaaaaaaaaaaaaaan vad less jag blir. Har vilat hela jääävla veckan och ändå är det inte bra. Får inte vara med på Matchen imorgon heller, och tanken på att det finns risk för att jag inte följer med ner till Stockholm nu till helgen gör mig illamående. fanfanfanfanfan.
Jaja, ska inte klaga, hade ju kunnat vara värre.

Har just precis duschat. Ska börja plugga nu. Känns så in i helvetes jobbigt, men ajg måste verkligen.......

vi hörs sen, adjö!

bilder ofc

slänger in lite bilder från sommaren! :)


Thailand/bangkok



Luleåkalaset



Gothia



Scout Farinah



Mikaeeeeeeeeeeela (((;



Avslutar med en bild på mig..


fabulosa

godmorgon!

Blev väckt kring elva idag. Var ovanligt trött, så något pluggande blir det inte innan träning. (FAN MARTINA.) Har suttit och kollat på One tree hill, sjukt hur bra det är! Nu ska ajg städa upp lite på mitt rum, sen ska ajg börja byta om.  Får faktist vara med idag och träna, fast jag måste ta det lugnt. Efter träningen MÅSTE jag verkligen pluggga, då ska det inte finnas några "men".

Hur som helst, ha en bra dag!



maravillosa

tjennnnnnnnnnna

Har nästan alldeles precis kommit hem. Kvällen spenderades först hemma hos Issa, sen hos bäckman och sen gick jag, Maya och Maja till coop. Där inhandlades det chips ben&jerrys osv.. Vi pösiväg till Maya, där vi tjockade och kollade på Saw 5.  Jag har hört av en massa att den skulle vara dålig, men jag tycker inte att den var det. Eller okej, den kanske int elika bra som alla de andra Saw filmerna men den funkade iaf. Har även hört att det kommer komma en sexa, någon som vet? Borde iallafall det, slutet var ett slut som måste ha en fortsättning. Efter filmen promenerade jag hemåt, och nu sitter jag här. Genomfrusen om händerna, och extremt mätt.
Ska alldeles strax gå och lägga mig. 

Imorn blir det itll att rå plugga på dan. bokstavligen, R-Å plugga! Klockan tre har jag träning, efter den måste jag plugga ytterligen lite till. Så dagen ser helt enkelt ut som en söndag brukar. Sova/plugga/träna/plugga/sova.

Nu finns det inte så mycket mer än att säga godnatt och vi hörs imorn!  


if you're a bird im a bird.

heeej,

Sitter just nu och lyssnar på musik och tar det lugnt. Har nyss käkat pannkakor så nu är jag alldeles för mätt.  Tror att jag ska åka förbi mamma, men får se, ska ringa henne. Sen skulle jag höra av mig till Emma. Vi skulle mest trodligen hitta på något ikv, kuuuul :D
Fast innan jag gör allt det där måste jag plugga lite kemi. Har prov på måndag..........................

Plugga nu, sen ut, ha en bra kväll!

sjukt skön låt, Stevie Wonder- Master blaster


dont you know

godmorgooooon!

Vaknade alldeles nyss. Jag ska ta och ringa Stina och höra hur det blir idag. Sen ska jag nog hoppa in i duschen åså.
Har inte så mycket att säga, men uppdaterar sen!

hejsvejs!

******************

godkväll,

Har för ca tjugo minuter sen kommit hem från Majagräddnos. Vi har kollat film, någon konstig skräckis blev det..

Kvällen började med att jag åkte till Johanna. Vi begav oss nästan direkt till Markus där även Johan var. Allesammans promenerade till sporthallen där det var någon innebandy match, men den sög, så vi gick in till gården ist. Gjorde inte så mycket där, tjillade mest bara allmänt, h3h3! Vid elva  tog jag bussen till skuris. Där mötte Maja upp mig och vi promenerade till henne. Kollade på filmen och sen bikade jag hemåt. Nu sitter jag här, har glömt att skicka kemirapporten till Rickard. Måste skriva den nu så jag får det gjort, kännnsssss förjävla jobbigt. Är trött som ett as, men det är mitt eget  fel att jag bara har lagt den åt sidan hela veckan.

Jaja, imorn får jag se vad som händer. Skulle eventuellt följa med Stina och kolla när Arvid och Erland sjunger, sen kanske jag åker och kollar på hennes match. Men ajg tar det som det kommer, det låter rimligast :)

Nej förfan, nu är det rapporten som gäller. Vi hörs imorn!

Godnatt


sommar bilden nr1.

be good

hallå!

Har för ett tag sen kommit hem från skolan. Hade en hel dag utan några som helst lektioner, och det gilllar vi =) Stina ringde, ska in till stan och fika med henne där kring halv fyra. Så det blir helmys! Eftersom att det är fredag idag så får jag se vad som hittas på, någonting måste jag ju iallafall göra. Det är ju egentligen det helgen är till för. eellller? :O

Haha, gick just förbi två tjejer med sönderblonderat hår och båda två hade på sig de där exxxxxtremt fula "rastabyxor". Jag tååål dom verkligen inte, fyfan så fula. Men det är klart, vissa kanske gillar dom.. Har bara svårt attt förstå hur man kan göra det. Plus att det är ju verkligen så ballt att alla går runt i likadana va? :):):):)::::::



Det var nog bara det jag hade på hjärtat, ha det bra!

heartbeats

hejhå,

Har kommit hem från hockeyn för ett ganska bra tag sen. Anledningen till att jag skriver så sent är för att jag satte mig direkt med svenska filmanalysen, så nu är den klar! ( och då ska alla säga; bra Martina) hahah. Nu har jag bara kemiprovet kvar, lär gå och helvete precis som alla andra noprov. Jag förstår fan inte, i sjuan och åttan vad jag bra på no. i sjuan blev jag besviken om jag fick vg. I åttan blev jag besviken om ajg fick G. I nian är jag glad om jag ens får G. Fyfan, måste skärpa mig. För ofta jag är så dålig? Det är väl bara att plugga antar jag..

Imorn får jag se vad som händer. Självklart blir det skola, och sen är det träning. Ska bara dit och röra mig lite smått höll jag på att säga. De senaste dagarna har jag inte ens fått springa.. knappt. Om jag inte har hört fel tror jag att det är plannja imorn. Får se om jag orkar mig dit, annars ska jag hitta på något annat. Hör gärna av dig!

Just nu sitter jag och lyssnar på denna låt: Jose Gonzalez - Heartbeats. Mycket mysig låt, som får en att rensa tankarna. Bara för att jag bryr mig om alla så mycket så får ni den här så även ni kan rensa tankarna ett tag!

Ska kila, ha det bra och godnatt!

om du ändå inte fanns

heeeeeeeeeeeej,

Lite stressigt just nu, ska precis iväg på hockey?!?! Förstår inte riktigt varför, intresserar mig inte ett dugg, egentligen. Antar att jag bara hakar på alla andra som ska dit. Wannabe som jag är ;) hahaha.

Nåja, skola som vanligt dådå, sen åkte jag, Lisa och Johanna in till staden. Där kollade vi på jackor osv.. Vill ha en fjällräven, men tror inte att far tillåter mig att få en sådan dyr jacka. Men om det skulle vara så att jag fick en, vilken isåfall?

Fjällräven  - Kodiak Women's Parka


Ska kila nu, hej så länge!


precis som du

hejhejhallå,

Sitter och käkar en morot nu, har precis kommit hem. Skola idag som vanligt, sen åkte jag och Mia in till staden. Hon köpte lite smått&gott. h3h3! Finns inte så mycket att säga mer än att jag itne ska på träningen. Ryggen dampar plus att jag har ett prov som ajg måste plugga till. fuccklife........................ 

hör väl av mig sen, ciaaao!

i dont need you

hej igen,

Nu är jag aktiv men ajg vill berätta hur dagen har varit.. faktist :)

Började dagen med att promenera till skolan. Har bara haft två lektioner idag, eller tre kan man säga. Mycket skönt! Sen hade vi elevensval, jag har mat och bak. Där blev det till att laga mat för fulla muggar och käka för den delen. Sen, precis som jag skrev, gick jag, Mia och Alex till Maya. Där vart det lite prat åså sen gick vi till coop. Mia tog ut pengar och Alex skulle hämta ut ett paket. Fast det var nå tjorv så det blev aldrig av. Efter coopbesöket promenerade jag och Mia hemåt. Nu sitter jag här, ska ta tag i skolanarbeten nu bara ligger och väntar på att bli klara. Känner att jag vill göra bort allt innan helgen så jag får en lugn helg utan en hel drös med läxor.

Slut pratat, plugga var det!

adjö


pardon me

tjenniixxxxxxen,

sitter hos Maya med hon Mia och Alex. Händer inte så mycket, antar att jag och Mia  ska rulla hemåt ( eller mia rullar) hahahahah. Sry mia, du vet att jag inte menar det :) Har träning ikv, men ska inte vara med pga fittryggen som ni nog har hört talas om. Jajja, uppdaterar sen.

seeeyaa!

matter faccker

tjenna alla glada,

Sitter hos Maysan nu med Maja. VI tjillar som fan och snackar lite randomtalk. SKa bege mig hemåt kring nio. Då blir det sängen dirr, är trött som fan. Har inte ett ända prov i veckan, SÅ JÄVLA SKÖNT! Måste skriva en liten rapport i no;nmen den är klar utan att man ens hinner blinka. Haha! Men jag ska ta och vara lite social med May/-jsorna nu.

See ya later, puss!

run the show

Tjenna, det här blir sista uppdateringen för ikv. 

Som sagt lugn dag som fan. Imorn blir det stressigare.. Skola och sen träning. Inte för att jag kommer kunna träna. Min rygg gör så jävla ont. Usch. Tror att vi slutar rätt så sent i skolan, och träningen börjar kvart i fyra. Jag får se om jag ens hinner till träningen. 
Jajja, ska börja borsta tändernan nu och sen läsa. 

pusshej!

hahaha, för skojj skull: ( dock är den jävligt sann)
 


10 bevis på att du är kär

1. Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan
2. Du kan läsa sms från personen om och om igen
3. Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne
4. Bara av att höra hans/hennes röst ler du
5. Du kan sakna personen fast ni precis träffats
6. Du börjar lyssna på musik som påminner dig om personen
7. När ni är med andra fokuserar du bara på den personen
8. Du älskar att känna personens lukt.
9. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
10. Medan du läser detta var det bara en person du tänkte på

Sanningens ögonblick

Blir ett kort och snabbt inlägg nu. Sitter och kollar på 'sanningens ögonblick', och det är bara reklam just nu.

Har haft en extremt tjill dag. Pyjamasen har varit på hela dagen, så då kanske ni förstår. Jag har till och med lyssna tpå en avslappningsskiva i en kvart. Det kallar jag slappt!
Men nu tror jag att programmet börjar igen, uppdaterar senare! :)

oh, romeo!

hallihallå,

Har nyss suttit och kollat på Romeo & Julia.. igen. Nu har filmen fastnat i min skalle så nu är det bara att börja med filmanalysen. Eftersom att det är farsdag idag så ska vi kanske åka ut och äta, men vi får se. Kanske åker förbi mamma sen, men det  beror på om jag orken finns där.
Haha, precis som amandaF fick jag också en länk till youtube. Filmen handlade om luleås fjortisar. Hahaha, mycket intressant ;) Nåväl, jag ska ta och ta på mig vanliga kläder, sen får ajg se vad som händer!

ADJÖ!

Hhaha, gud vad jag älskar alla dessa filmer.

********

tjenna,

Kom nyss hem från Stina. Kvällen började med att jag och hon promenerade till Konsum där vi mötte Emma.  Väl inne på Konsum inhandlades det popcorn godis och vi hyrde även en film. ( kommer inte ihåg vad den heter)

När vi kom tillbaka till Stina var det filmen 'Tomten är far till alla barnen' på tv. Emma och Stina ville verkligen se den, så att så blev det. haha, det var typ kul! Sen när vi hade sett klart den böjrade vi se filmen som vi hade hyrt. Men blev inte riktigt att vi såg så mycket.. Vi satt till största dels och hade lite randomtalk. Sen kom Emmas mamma och hämtade oss och nu sitter jag här. Trött och sliten. Har ont i min rygg så det bara sjugner om det. Har helt ärligt aldrig haft såhär ont i ryggen. Det är fan exxxxtremt. Hoppas bara att det bli bra i veckan, är så himla jobbigt om jag måste vila i två/tre veckor, för när man väl börjar igen ligger konditionen på noll. Och ajg som inte ens får skjuta på en korg...

Jaja, nu ska vi tänka glada tankar. Imorn ska jag sova ut, sen på dagen får ajg se vad jag hittar på. Kanske blir det bara att vara hemma och kolla film eller något annat slapppppt.

Men nu är jag trött som stryk, ska lägga mig absolut direkt.

Ha det bra och godnatt! :)

elsewhere

hallå,

Är hemma hos mamma jus  nu. Har precis gjort mig iordning åså. Ska nog mest trodligen till Stina ikv! Vi vann matchen idag. Dock spelade jag bara kanske 15 min tills min rygg brakade ihop, Har fått kramp i en muskel och det gör ont som stryk. I värsta fall måste jag vila hela veckan.   Men jag får se hur jag känner mig!
Nu ska vi åka, men vi hörs sen!

ha en bra kväll!

what i've done

hejhej!

Nu har jag precis bytt om till match -dräkten. Så nu är jag redo som tusan, ska bli kul att spela idag. Det känns som om det var en evighet sen. Nåväl, efter matchen har jag nästan direkt träning med stars. Eller vi har en timmes teori först där vi ska prata om lite randomsaker antar jag. Sen är det träning i två/ en och en halv timme. Efter den får jag se vad som hittas på. Det är ju bara att du ringer! :)

Men nu ska jag fixa klart allting sen kommer Lisa. Vi hörs!

Slänger in en bild för skojj skull! haha.


martina baaaah

abåå,

hemma nuuu.. Kvällen blev väl sisådär lyckad. Hände inte så mycket,,men är man med trevligt folk så funkar det. Vi började örnäset. Sen promenerade vi till Stan. Där träffade vi Mia, Lina + några till. Efter många om och med gick vi till varvet. När vi kom dit skulle alla tydligen dra. Så då var det bara för att knata in mot staden igen. När vi kom in dit bestämde vi oss för att gå till Freja. Där var det några redan när vi kom. Men sen kom det några till, men då började klockan passera halv ett och då skulle vi hemåt.
Sen fick vi åka bil hem med Robin och hans polare så det var ju varmt och skönt. Kom hem nästan precis ett och nu sitter jag här. Funderar på ifall jag ska fortsätta se oth. Men vet inteom ajg orkar, är fan sjukt trött+ att jag har match imorn. Vi möter Avan i hälsans ifall ni ville veta! (; hehe.
Jajja, tror det blir oth iaf nu. Hare gött!

Godnatt för den delen!

skin skin som den sol du e

Guess what, nu ska jag ut och möta Majsan. Hon ringde och ville ha sällis. Har för kanske en kvart sen bytt om till mjukisar och en t-shirt dock. Men blir väl till att byta om igen då. Har suttit och kollat på den seriöst bästa serien någonsin, 'one tree hill'. Ni som inte har sett den, SE DEN! Jag kan seriöst aldrig sluta gilla den. Varje avsnitt är lika bra. ( nästan)

Nej, ut nu, sen hörs vi.
Ha det feting bra, byeeee!

master blaster

eeyyyaaa,

Har ganska så nydligen kommit hem från plannja. Matchen bokstavligen s-ö-g. Plannja spelade som sopor ( ursäkta språket) och solna satte 80% av deras skott. De två nya amerikanerna spelade inte som jag förväntat mig. Eller jo, han som inte hette kelley i efternamn han spelade väl ändå okej, drog i någon trea men den andra spelade uselt enligt mig!

Skitsamma, nog om plannja. Tror inte att jag ska göra något speciellt ikväll. Hade lätt velat göra något, men ingen har hört av sig och jag orkar inte ringa någon heller så det blir nog bara att stanna hemma. Ska nog passa på och kolla på Romeo och Julia. Känner att jag måste se den igen för att första gången jag såg den hann jag bara se drygt halva filmen. Sen vart det ett långt hopp mellan att jag jag såg klart den.

Men nu ropar pappa att jag ska ta upp min blöta handduk och ta in min väska på mitt rum, bäst att gör det.

Vi hörs,puss! 

if only you

tjabbalabbalapolan,

Hörde aldrig av mig igår efter att jag varit med Maja the maan. Orsaken är att jag gick och la mig kring nio. Sorry man. hahah.Var i skolan idag som vanligt, gick väl ungefär som alltid. Dagen börjar alltid segt, sen blir jag mer och mer hyper men när dagen väl börjar avtona blir jag trött igen. Så nu kanske ni förstår hur jag är under skoldagarna, trött, damp,damp,damp, trött!

 Nu har jag precis hyperat  av mig med Magda. Känner mig redo för träningen som börjar om en halv timme. Direkt efter träningen ska jag iväg på Plannja. Stina ville vara social med mig så det blir nog super trevligt!

Men nu gissar jag på att Lisa kommer förbi snart, men vi hörs kanske ikv, puss!


the jet set

boggeliboggeli,

Sitter hos Majsan än en gång. Vi kom nyss hem. Var i skolan tills kvart över fyra. Var tvungen att göra det där spanska provet. Gissar på att det gick bra.

Vettefan vad vi ska göra, antar att det blir att tjill the land. Jo men så är det ju! Hör mest trodligen av mig sen, så till dess..
HA DET BRAAAAAAAAAA!


situationen är så sjuk

tjenna,

Ja, som sagt i ett tidigare inlägg så åkte jag förbi Maja efter träningen. Robin var också där och vi gjorde i stort sett ingenting.  Men efter ett tag gick vi ut, promenerade mot shell. Sen gick jag till Maya. Hon följde med mig till coop. Där köpte jag lösvikt för tio kr som jag hade med mig på vägen hemåt. När jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen. Sen började jag det hemska pluggandet som jag har gruvat mig över hela dagen. Har fysikprov och spanska prov imorn. Spanskan kommer nog gå bra, men fysiken tvekar jag på. No är fan inte min grej. Blir väl natur nästa för mig eller? ;););)

Jajja, pappa har nyss suttit och hjälpt mig, så nu känns det faktist bättre. Hittade en sida där det fanns en massa instuderingsfrågor om just atom och kärnfysik.. Ska fortsätta göra dom, sen blir det natti natti för mig.  Jag har inte fått särskillt många timmar i natt. Så måste ta igen några timmar nu i natt istället. Får absolut inte hoppas på att jag är lika trött imorgon i skolan som jag var idag.

Morgon dagen ser ändå rätt lugn ut. ( förutom de där jävla proven) Har sovmorgon till halv tio, så det gillar vi! Vet inte riktigt när vi slutar men kankse kring tre. Om jag inte minns helt fel har jag ingen träning imonr heller. Så imorn blir det att ta vila uuuuut. Ska hem direkt efter skolan,  slå på någon film och dega i soffan hela eftermiddagen. Kanske ser om "Romeo och Julia" igen så jag verkligen förstår den. Ska nämligen göra en filmanalys om den i skolan.

Nejdå, nu börjar det komma upp en massa onödig fakta som jag vet ingen bryr sig om.

Ha det bra, och sovgott sen!

adjöken sa göken!

dacing in the moonlight

abååå,
har just haft träning.. Sitter hos majsan nu. Vi ska tjilla landet jofan!

ADJÖ

OBAMA VAFAN

hahaaha, sitter i datorsalen på skolan nu.

Nu ska ni få höra ett färsk mening citerad av mig:

" Jag fattar inte varför Obama är med på varje tidnings framsida i Sverige. Vi har ju ingenting med det att göra"

Jonte:

"  Din hjärna är för liten för att du ska förstå hur stort det är. Du fattar ingenting"

Ofta jag är så trög? Jag kanske bara måste tänka innan jag säger något.

Men nu måste jag fortsätta med min filmanalys. På tre lektioner har den inte gått framåt ett dugg. Bäst att jag tar tag i det nu, annars kommer jag aldrig få den klar.

adjöss alla möss! eller något liknande..


with or without you

godmorggggon,

Ohja, nu är jag uppe. Klockan är 06.34, hmmm.... Anledningen lyder såhär:
Jag och Lisa var sjukt taggade på att valvaka. Så vi gick till soffan och började kolla på Filip och Fredrik. Inte mer än fem minuter senare kollar jag bort mot Lisas soffa. Då har den jäveln somnat. Jag frågade vad hon höll på med, men då svarade hon bara att jag skulle väcka henne om 20 min ( då skulle klockan vara 00.00) Ja, och som sagt, när klockan var tolv väckte jag henne. Men då sa hon att hon inte hade sovit i tjugo minuter eftersom att jag hade väckt henne hela tiden. Hon tjurade, men sen fick jag henne på fötter igen. Vi satt vid datan till ett någon gång.  Sen beslöt vi oss efter många om och men att vi skulle gå och lägga oss, men att vi skulle gå upp tidigt och gå till statiol.

yep, klockan fem i morse ringer klockan. Då var det meningen  att vi skulle kliva upp. Men den här gången var det inte baara Lisa som inte orkade, jag var fan schlut jag med. Men däremot när klockanslog sex, då var jag fan pigg uta helsikkkkke. Försökte väcka Lisa som var okontakt bar. Men sen gick jag iaf och duschade. Nu sitter jag här. Lisa sover fortfarande, men nu får hon fan ta och vakna. BITCH. hahah.

Nej, nu går klockan ovanligt fort, måste börja göra mig iordning!

Än en gång, godmorgon alla Lisasleepers! ( och alla andra givetvis)


oooooh, snodde bloggen

(Lisa använder Martinas MSN)

martina, mmaartina.blogg.se säger:

yxi kaxi

- Richard Wilhelmsson säger:
kolme (nöjd min)

Lisa skriker till Martina, ytterst förvånad; JÄÄÄVLAR, HAN KAN FINSKA!!!

Förresten har jag snott Martinas blogg. Jag är bäst!
LISA THE ALLMIGHTY


ahmen så är det ju

allåååå

har varit lite off nu i nästan två dagar. Men har helt enkelt inte haft tid.

Idag har jag varit i skolan då som vanligt. Slutade tjugo över två, då knatade jag hemåt. Gjorde mig en fruktsallad på dirren. Jag var fan sjukt sugen! Sen la jag mig ner i soffan, började kolla på någon B-ig serie så jag somnade. Vaknade halv fem av att pappa kom hem. Då käkade jag och sen var det träning. Efter den promenerade jag Lisa och Ellen hem. Underbart skönt med en promenad om jag ska vara ärlig.
Nu sitter jag här, ska alldeles strax hoppa in i duschen. Sen ska jag plugga och sen blir det väl till att sova antar jag.

Ha det gödans, vi hörs!

tråkigt, OHJA

haha, har en känsla av att jag har tråkigt just nu. Borde egentligen plugga Spanska som fan, men orkar inte. Non orkar jag verkligen inte ens tänka på. Så det ända jag egentligen orkar nu är att göra en sånn här extremt onödig "utmanar-grej -sak blablab"

Jag blev utmanad av Lisa N


Regler;

* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.



Så här kommer då 7 saker om mig:
1. Jag har gjort extremt skämmiga och roliga saker i mitt liv som endast ett fåtal vet om. HAHAH (  med extremt, menar jag verkligen extremt. Tyvär kan jag inte berätta det)
2. Jag nötte Cs för ett år sedan. ( Alla i Cs världen var rädda för mig och Lisa)
3. Om jag skulle ta livet av mig skulle jag ta en överdos. ( inte för att det skulle hända, men OM)
4.  Om tio år är jag polis 
5. Jag ska flytta till Usa så fort som möjligt.
6.  Jag verkligen HATAR när hundar nosar på ens fötter.
7. Jag har flyttat tio gånger i mitt liv.

Jag utmanar:
Maya  AmandaF Stina  MajaN Kenza (HAHAHAHHAHA, orkar inte ta nån annan) De två resterande som man ska utmana är jag för trött för att skriva.

GODNATT


you actually saved me

Tycker att bloggar är extremt tråkiga när det inte finns bilder.

Som ni säkert har sett så har min blogg 28597 bilder. ( ironisk kanske)
Därför har jag tänkt att börja stoppa in bilder såfort jag har tid. Nu tex har jag det.


Varsågod!
Linn och jag hemma hos Amanda. LINN OFC!<3( dock inte min öl, heheheh)


Amanda Maya och jaaag. De till vänster gör mig verkligen glad!


Stina är min nöööörd, så är det bara!   <3



USM, Visby. Maja, Allis, och jag. :D


( alla bilder är tagna, har inte en egen bra kamera.. Men det ska det bannemig bli ändringar på!)

Nu får det räcka med bilder, tack och hej!

living in a world with no air

abååå

Dålig uppdatering, FY MARTINA! Jag som hade tänkt att vara aktiv på denna blogg, men ni se ju hur bra det går..

Nåväl, helskön kväll igår. Kvällen startades hos Amanda med alla de andra girlsen, Johann,linn Maya. Vi lagade en supergod mat+efterätt, pratade  om en massa och tog det allmänt lugnt. Efter att tag kom även Lina och Mia och efter dom William, Victor, Amanda L, Maja Nx2 ,Hiillebo1, Suneman, Angelica , Emilia.( Kan hända att jag glömt någon)´

Blev lite minglande ett tag, men sen åkte vi jag plus alla de som kom till Victor. Där var det trevlans, vi tjillade på som fan.. (Iaf lite! hehe.)  Sen gick alla till bussen,  vi begav oss mot Bv. Skulle till någon Ulf. Men det var en del som klev av bussen och gick någon annanstans. När vi kom fram till Ulf var det tydligen fullt, då var det bara att vända. Vi började gå mot Ellen. Men när vi kom dit hade alla dragit/ alla var påväg, så då började jag gå hemåt ensam. Maja Nilsson m.m hade kommit in på Ulf på något sett så dom hade jag tappat bort helt.Men när jag hade gått en bit ringde jag Maja. Hon och några var vid Golfänge, så då var det bara att traska dit. Sen började vi gå tillbaka mot Skuris och vid ett var jag hemma.

Lyckad kväll som tusan, även det här lovet har varit extremt lyckat! Har hängt med Stina en hel del, sen har jag tränat, tagit det lugn hemma och vilat ut kan man säga. Erskänn det låter bra? :D

Idag har jag haft träning klockan tio, Efter den gick jag till badhuset där Magda hade simskola, och sen åkte la familia till Mc donalds. yeaaaah! När jag kom hem gick jag till Lisa, vi började plugga äckelfysik men det gick inte så bra. Vid halv fem kom mamma och hämtade mig. Nu är jag här, hon håller på att baka någon kaka. Jag och Stina har lovat varandra att inte käka något fettigt tjaffs på hela veckan. Det gällde egentligen sen i fredags men nu måste jag verkligen käka den här kakan som mor har gjort. Så stina, att vara nyttig börjar imorn! haha.

Nä, nu står Lowa och sliter i mitt ben. Antar att hon menar att jag ska gå från datan. Så att så får det bli, vi hörs!

pussadjö!

until you love me

tjennna

Sitter hos Amanda nu. Vi väntar på att alla ska komma. Om jag inte minns fel var det bara Johanna och Maya kvar. Direkt när dom kommer ska vi börja laga mat. Sen blir det käk och sen får vi se vad vi hittar på!
 
Som sagt.. Ha en feting bra kväll allihopa, hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag tror att jag kommer få(;

SEEEEEEYAAAAA

i guess im sorry

holaa guapaaaaaaaaaaaaaaaaaas/guapooos

nu är ajg hemma hos Mamma.. Det blir ingen träning för mig idag, hinner verkligen inte. Ska alldeles snart hoppa in i duschen och sen göra mig iordning. Åkte hem från Stina vid ett, sen gick jag förbi mormor. Hon är fan alltid lika snäll! ( mormor syftade jag på, men stina också! haha)

Jaja, dusch nu, sen fix. Ha en bra kväll allesammans!

dancing when the stars go blue

tjjeeennnaaaa

Segt skriver av mig som fan idag.. Har bara inte haft tid. Eller jo, tid har jag väl haft, men jag har bara inte känt för att skriva. punkt.

Idag vaknade  jag upp hos Stina. Vi åkte till storheden med Elina och Lisa och drog en storhandling. Köpte mat till kvällen och 70 % av det vi köpte var godis, heheheh!
Sen kom Mami och hämtade mig. Hon släppte av mig hos pappa och där gjorde jag  väl egentligen inget intressant. Han körde tillbaka mig till Elina kring femtiden.  Vi började nästan direkt att fixa med maten. Det blev någon konstig gegga, men gott var det! De som tillbringade kvällen med oss var; Elina, Jag, Stina, Pernilla, Lisa, Mikaela och Tesso. Mycket trevligt faktist, bra mat och bra umgänge. Kan det bli bättre?

Kring halv tolv promenerade vi tillbaka mot Stina. Vi började prata om hur bra allting var i somras. Det är sjukt hur kul det var, jag laddar fan redan tills nästa sommar..

Nu sitter vi här och jag ska sova över här en natt till precis som alla de andra nätter jag sovit här.
Får se när det blir sängdags för våran del, lär väl bli snart.

Imorn måste jag sälja kakor. FYFAN VAD ROLIGT, YEAAAAH! Sen har jag träning och sen blir det mest troligt att jag drar till Amanda och kääääkar med alla de andra.

Men om morgondagen skriver jag imorn, det blir nog bäst så.

Vi hörs!

RSS 2.0