trött helt enkelt

Som ni ser på min rubrik.. Jag är trött helt enkelt. Orkar inte skriva blogg. Eller jag orkar ibland, men inte hela tiden. Jag har bestämt mig för att skriva när jag känner att jag orkar/vill. Det blir bäst så! Så här framöver lär ni få höra av mig lite då och dååååååå..

Nu ska jag sova, jag är trött ( helt enkelt) haha. Nä men, godnatt!

times like these

hejsanhejsanhejsan,

Sitter just nu hos Lisa "tha mad geek" hahahah! Lisa var nämligen medlem på harry potters sida för något år sen. Hennes Alias var då lisathamadgeek, HON ÄR JU FÖÖÖR KOOL!

Hur som helst, hon håller just nu på att baka en kladdkaka och ajg har precis stickat. Tappade dock en maska så jag var tvungen att avsluta. Om ca en timme kommer mamma och hämtar mig. Ska hem till henne och även sova över där.
Förövrigt har det inte hänt så mycket. Eller i förrgår sprang det det en mus i våran matsal. Jag lovar att det är möss dom steker i den så kallade "renskavsgrytan". Jävla mattanter. På tal om mattanter, jag fattar fan inte varför de flesta mattanter är så jävla otrevliga. Eller det finns säkert trevliga söta mattanter utan hängbröst och en röst som låter som en kyckling och som inte är så jävla sura hela tiden. Som ni säkert förstår så pratar jag om våra mattanter med hängbröst och kycklingröst. Enligt mig är det inte okej med sura matttanter, så är det bara! För jag menar, dom får pengar för att de står och lagar våran mat som vi käkar dagligen. Och det är ju inte precis vi som har bett dom göra det? PLUS att det är inte vi som har gjort så att dom började jobba som en mattant.. Så till alla er mattanter: RYCK UPP ER FÖR FAN!

Nåväl, nu ska jag avrunda. Adjöken!

im gonna lay at your feat

hejsanhejsanhejsan,

Nu var det ett tag sen. Har haft fullt upp här hemma, så det har inte blivit ett inlägg på ett tag
Men nu  är jag på G igen!

Sitter här i mitt lilla tråkiga rum, jag själv har det rätt tråkigt också. Maria menas musik kommer ut från högtalarna och mina linser håller på att torka ut i ögonen. Har träning om en timme och en kvart så ska alldeles snart ta och byta om. Borde verkligen plugga matte just nu eftersom att jag har prov imorgon och jag känner mig inte det minsta förberedd. Det suger, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken. Antningen så sitter jag uppe hela natten och pluggar arslet av mig? Eller så pluggar jag nu i en timme? Det första alternativet lät jävligt jobbigt och när jag blir tillräckligt trött kommer jag ändå int eplugga. Det andra alternativet lät också jävligt jobbigt och det känns inte som om någonting kommer att fastna i skallen ändå. Men det löser sig nog.

Nu ska jag iallafall göra någonting annat. Är inte datasugen för fem öre. Hejdå!


galet

hejjhå!

Nu har vi precis suttit och kollat på en av våra matcher som vi spelade idag. Haha, det är sjukt fult att kolla när man själv spelar. Usch!

Iallafall, vi vann båda matcherna idag. En av matcherna med ca. 80 p och den  andra med 70 poäng eller något sånt. Imorgon lär vi möta ett betydligt svårare motstånd. Eller vi får hoppas, det är sjuuuukt mycket roligare att spela då tycker lillla zöta Martina :PPPPP
'
Jaja, nu ska jag börja avrunda, vi ska gå och lägga oss om ett tag. Imorgon har vi inte match fören kring tre. Men vi måste ändå upp rätt så tidigt eftersom att vi måste städa på rummet osv.
Men vi hörs sen när jag kommer hem!

stockholm

yes, nu är vi här. Har dock varit här i några timmar men det är inte fören nu jag har upptäckt att dom har datorer här. Vi har hunnit varit och ätit på en pizzeria fast det blev pasta för min del. Efter maten åkte vi till Vällingby ( nu är vi precis vid odenplan) och kollade på en match. Blackeberg mot Örebro. Blacke vann med en hel del poäng.

 Nu ska vi bädda och lite så. Sen blir det nog till att gå och lägga sig. Om jag inte minns fel har vi match imorgon klockan elva. Rätt okej tid faktist, är så jäävla jobbigt med tidiga matcher. 


 Men nu börjar folk hänga över axeln, ska avrunda. Vi hörs imorgon!

fearless

hejsanhejsanhejsanhejsan,

Håller just nu på att packa lite smått. Är riktigt jävla svårt att veta vad man ska ta med sig. Antingen tar man med för mycket eller för lite. Hur som helst, matchen ikväll gick väl bra för laget. Vinst med ca 50 poäng tror jag. För min del gick det skit :):):):): Eller i första halvlek spelade jag väl okej, andra halvlek behöver vi inte ens prata om!

Imorgon iallafall går planet 14.20. Orkade inte åka till skolan imorgon, ska göra som Stina... Det vill säga sova ut. FYFAN SÅ JÄÄÄÄVLA SKÖNT FÖR JAG ÄR SÅ JÄÄÄVLA TRÖTT. Så nu vet ni det.

Ska fortsätta kolla på oth nu, hann inte se klart när jag senast såg. Men vi hörs möjligtvis imorgon innan jag åker iväg.
Om inte så hörs vi på måndag igen!

Ha det bra, håll tummarna för oss! Kom och kolla om ni kan, spelar i Vällingby :)


adjöööö

stay with me

hejsanhejsanhejsanhejsan,

Har alldeles nyss käkat mig proppmätt. Fick även en tidig present av mamma, gullig hon är! Nu ska jag bara skriva klart detta inlägg sen ska jag kila iväg på träning. Som jag nämnde i det tidigare inlägget så ska jag lägga mig tidigt ikväll. Ni Lär säkert inte höra av mig något mer ikväll.

Morgondagen kommer se ut nästan precis som idag. Skola och sen match på kvällen. Gött!

Men nu kommer skjutsen, vi hörs!


(Jag måste bara säga att Stina nilsson är så himla bra! Ifall ni har missat det.)


du måste springa nu

hejsanhejsanhejsanhejsan,

Har kommer hem från träning för ett tag sen. Känner mig mycket sliten, ska hoppa i duschen sen ska jag lägga mig och kolla på det senaste othavsnittet som kom ut idag. WOOHOOO!

En sak jag undrar över; Barack Obama, han skulle ju tydligen svära den där eden idag. Eller var det idag? Skitsamma. Det låter ju typ sviiiinseriöst när man säger att man har  "svurit på eden" eller något sådant, så tänk om han ångrar sig efter att han har svurit på eden? Tänk om han känner att han inte vill vara en av världens mäktigaste man? Vad händer då? Kan han ta tillbaka den där eden då? Går det? Jag får nog ta och klura på den.

Nu iallafall ska jag slänga mig in i duschen. Morgondagen blir till att hänga i skolan 70 procent av dagen. Sen ska jag in till stan och köpte skavsårs plåster och klämmor ( ifall ni antecknar tänkte jag :P:PP:PPPPP) sen ska jag hem och snabbt dra i väg på träning. Efter den så skaaaaaaa jag lägga mig i tidigt. Träningen slutar kring åtta, så kring halv tio bör jag sova! Bra va?.. Tänkte väl det.


MEN HEJDÅ!


så som du..

heeeeeeeeeej, har kommit hem från skolan för ett tag sen. Är extremt jävla trött, ska lägga mig och kolla på tv.
Träningen var visst 20.00 ikväll, istället för 17.00 som ajg trodde den var. Jaja,

vi hörs senare!

mongoballe

Yes, känner mig en aning less........ Vi har fått en ny tränings tid i hälsans. Men det är inte bara vilken tid som helst, PÅ FREDAGAR 19.30-21.00. Seriöst, jag tror inte jag har en ändå ledig dag i veckan förutom på fredags kvällarna eller lördag kvällarna, och nu helt plötsligt har vi träning. Okej, det är bra med en till halltid, men varför den tiden? Man kan absolut inte göra någonting efteråt. Usch och fy och blä. Jaja, nu vet ni det.

Hur som helst, matchen gick bra. Både för min del och för lagets del. Blev vinst med ca.10-15 p?. Det var sista matchen innan usm, och vi har bara en träning kvar.
Dagen iallafall, har sett ut på följande sett:

Först skola hela långa dagen. Sen rullade jag hem, kollade på en extremt störd film. Kid Svensk tror jag den hette. Handlade om en 12-årig flicka som hälsade på sin släkt i finland med sin mor. Säger inte så mycket,  men konstig var den! Kring halv fyra ringde mamma och bad mig komma till henne. Vi käkade kinamat och sen skjutsade hon mig till Stina där kring sex-tiden. Vi promenerade nästan direkt till hallen. Matchen slutade kring 22.20, och jag var hemma där kring halv elva. Nu har jag precis duschat, ska sova nu tror jag. Sängen kallar mer än någonsin.

Imorgon är det då skola som vanligt. Sen har jag träning där kring fem. Efter den ska jag endast ta det lugnt och lägga mig tidigt. Det behövs!

Jaja, nu är det nog. Vi hörs imorgon. Godnatt!

Hur är det fatt?

heeeej igen,

Sitter just nu med fläter i håret. Känner mi g extreeeeemt ful, tur att ingen ser mig. HAHAHAH.

Nä men, ska sova nu/snart.

Vi hörs efter skolan imorgon!

himlafenomenet

okej, vad hände med det här? Svårt att tro på sånt här, gör ni?

http://www.expressen.tv/KVP/1.1435804/se-det-markliga-himlafenomenet

start me up

Goddagens!

Har kommer hem från matchen för ett tag sen. Det blev vinst med några få poäng, kommer inte ihåg vad ställningen blev. Matchen var väl helt okej, vi mötte Brooklyn/Bg. Imorgon har vi match mot Vråken div.2 på tuna. Sista matchen innan usm som vi spelar nu till helgen i Stockholm.

Hur som helst, nu har jag sjukt mycket plugg som hänger över mig  och väntar på att bli klar. Gruvar mig en aning, känns jobbigt med prov imorgon eftersom att jag måste göra bra ifrån mig på provet för att kunna höja mig i fysik. Jag får väl hoppas på det bästa antar jag.

Gårdagen var verkligen helt okej! Som ajg ska så hängde jag gäng med Ida, Anna och Jonna ett tag och sen bara med Anna och Jonna. Imorgon blir det skola och sen match på eftermiddagen. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag  faktist ta och ringa Lisa, ska höra om hon vill dra en pluggstund med mig. Jag lär mig helt ärligt mycket bättre om jag pluggat tillsammans med någon. Så nu vet ni det!


Och just det, det var någon som kommenterade att han eller hon ville att jag skulle lägga in fler bilder på mig själv. hahaha, fult.. Nu får du svar på din kommentar; Känner jag för att lägga in en bild på mig så gör jag det! Och just nu så gör jag inte det.

Bra hej!

nyponbuskar

heeejhååå, nu var det ett tag sen jag skrev ett inlägg. Har helt enkelt inte tagit mig tid till att sitta vid datorn. Så att så är det!

Nu sitter jag iallafall hos Anna med hon och Jonna. Vi har legat och kollat på P3 guldgalan och ätit marängsviss. MUMMA, fyfan vad gott och flott! 

Idag vaknade jag upp hemma hos Stina. Var social med henne på plannja igår och sen åkte vi till Mia. Vi gjorde absolut ingenting. Var hemma hos Mia ett tag sen promenerade vi ut och sen gick Mia till någon på Önäset och jag och Stina vandrade till statoil. Där köpte vi en korv och väntade på att bussen skulle komma. Egentligen gruvade vi oss som fan för att ta den bussen eftersom att vi skulle ha varit tvugna att vänta i stan på den andra bussen i 40 hela minuter. Men tur som vi har så hann vi bara kliva ut från statoil så kom min tränare i en bil med en kompis. Dom var extremt snälla körde hem oss till Stina äääända fram till dörren. Satan så lyx säger jag då bara!
Hemma hos Stina satt vi och pratade i en evighet och sen somnade vi rätt sent.. som alltid när jag sover hos Stina. Vid tolv idag åkte vi iväg till Hälsans. Stina hade match och jag skulle sitta i Statistik till Stars div.1. Efter den hade jag träning och sen gick jag, Anna, Jonna, och Ida till pontus där Steelers hade match. Efter den rullade vi iväg till Max och käkade oss riktigt jävla mätta. Efter Maxhänget åkte Ida hem och vi andra köpte karra och åkte till Anna.

Så nu ligger vi då som sagt hemma hos Annis. Jag ska hem kring ett då Lisas far hämtar Lisa. Hon hänger också på bergnäset så jag får åka hem med henne. Tur det, annars hade jag varit tvungen att gå in till stan och det är fan långt.

Jaja, nu börjar det bli ett alldeles för långt och tråkigt inlägg. Har inte riktigt något mer att säga..

ELLER JO.

Jag får verkligen DAAAMP då man rekomenderar en låt till någon som kanske är en aning gammal och det vet man ju såklart om, och så svarar personen något liknande " Men det är ju jättegammal". DET SPELAR JU FAN INGEN ROLL OM DEN ÄR GAMMAL ELLER INTE!!!! blä, orkar inte avreagera mig för då hade det blivit ett dubbelt så långt inlägg och det pallar inte mina fingrar.

Så nu ska jag istället vara social med Anna och Jonna!

Vi hörs imorgon!

call on meeeeeeeeeeeeeee

yeaah,cool jag är.. Sitter just nu i datorsalen brevid två töntar. Om jag inte minns fel så heter dom Erik och Jonathan, men jag är inte säker........... :PPPPPP

Nåväl, sitter och skriver min krönika, går ganska segt. Är ganska trött må jag säga. TUR att vi slutar efter den här lektionen,  annars hade jag nog gått hem.
När jag kommer hem ska jag nog ta en sovis sen ska jag iväg och träna i 45 minuter. Efter träningen blir det plannja med Stinag1rl sen får jag se vad som hittas på.

Men nuu måste jag fortsätta på krönikan, vi hörs!

tralalalla

hinner inte skrriva något nu, ska keeeeeeeeeeeeeka,  vi hörs sen!

deep inside i hope you feel that too..

Heeeej!

Sitter just nu hos Lisag1rl . Hon är och duschar och jag dunkar musik på hennes rum. En låt som kommer ur högtalarna en hel del är : To be with you- Mr.Big, mycket braaaa!

Vid fem skjutsade mamma mig till hallen där vi hade träning, var dock inte med. Åkte direkt med Listen hem till henne och nu kom hon precis ut ur duschen. Får se vad vi hittar på, kanske tar vi oss och rullar i snön? Lisa är helt på! 

Haha, elllleeeeer så sitter vi inne här där det är varmt. Vet inte riktigt, men jag tror det blir ut i snön.

Nej, nu ska jag vara social. Morsning!


stinagirl, call me!


yeah

Trött jag är, det är fan inte roligt. Jag har sjukt mycket träningsvärk sen igår, plus att min skalle värker till max. Mamma håller på att fixa lite mat   huvudvärken kanske går över efter att jag har ätit.

Efter maten ska jag lägga mig i sängen och kolla på det senaste avsnittet av oth. Har hört att det var sjukt bra, så jag känner mig sjukt taggad! Haha.

Men nu är maten klar, men vi hörs sen.

Hejsvejs!

purple rain

heeeeej,

SItter just nu hos Anna med hon och Lisa. Jag och Lisa har kommit alldeles nyss efter en stanrunda. Jag inhandlade tre par skor. Alla tre för 150 kronor, det är vad man kallar kap! Alla skor är sommar skor, så det är ett tag kvar tills jag använder dom. Men iallafall, om två och en halv timme har vi träning här på bergnäset. Nu sitter vi och kollar i skolkatalogen och har det allmänt trevligt!

Hahahah, jag har en sak jag funderar över.. När det är halt ute, och  man har hållt på att ramla, ska man då gå med höga knän så att hela foten tar i marken eller ska man släpa fötterna efter backen för att undvika att man ramlar?
 Jag Lisa gick och funderade på det medans vi gick hem från skolan och båda två hade olika åsikter.

Det var det, nu ska jag vara social med Listen och Annis!

Adjöken!

yes

Tv tittandet började bli lite för tråkigt. Tänkte att jag skriver några rader i bloggen istället.

Just nu har jag faktist börjat skriva på en labb-rapport som ska vara inne imorgon. Som vanligt så görs allting i sista sekund och jag har fått höra minst 9384673567 gånger att det inte är bra, men skitsamma! Som Lisa sa; " Man måste unna sig lite efterätt" Inte för att jag gör det, men det är fan sant! Jag unnar mig.. hmm.. tv?

Och vad hände med att det är måndag och jag längtar redan till fredag. Det hade varit sjuuuuukt skönt med ett lov till. Denna gång inte ett lov som bara är 2/3 veckor. Nej, ett lov i minst två månader! YES.
Det finns nog ingenting här i livet som jag ogillar så mycket som skolan. Eller det är egentligen inte själva skolan som ajg hatar, eller jo, men det är mest endel lärare och att plugga så jäääävla mycket till alla jääääääääävla prov och inlämningar. Det är det som gör att jag sliiiiter mig upp på morgonen och verkligen tviiingar iväg mig till skolan. För övrigt kan det vara ganska okej att vara i skolan eftersom att man får lite socialt umgänge som är trevligt. Eller vad säger ni? Har jag fel?

Haha, jag satt nyss och pratade med mamma och berättade att jag var enormt less på skolan. Då började hon förklara någonting som jag egentligen redan vet, men iallafall. Hon började prata om att om 5 månader finns det inget kvar att jag verkligen måste gå i skolan. " Men självklart ska du göra det, det är ju klart man gör det". Och det är klart att jag ska gå gymnasiet, inget tvivel om saken!  Men det är ju sant det hon säger, det finns ingenting som säger att man måste gå, och det känns en aning konstigt om man tänker efter. Att efter alla de år man har slitit sig igenom dagarna, helt plötsligt inte behöver gå i skolan.


Nåväl, nu ska jag fortsätta på min labb-rapport. Sen ska jag lägga mig och läsa den grymt bra boken, " När jag hör din röst".

Kan säga hur morgondagen ser ut:

*Skola
*Stan med Lisa? :)
*Träning på bergnäset
* Plugga (tråkigt men sant)
*Sova

Aja, hejdåååååååååå!


måndag

hejhej!

Orkar inte skriva någonting nu, ska se tv eller något annat tråkigt.

Kan skriva hur dagen såg ut.. Först skola, sen gick jag och Lisa förbi statoil och sen tog vi bussen till träningen. Efter den gick vi in till stan, köpte en latte och sen mötte vi Erik Jonathan och Pierre. Hann träffa dom en snabbis sen åkte vi hem med mammut. Nu är jag hemma hos henne, har precis kommit in genom dörren.

Tvn kallar, adjöss!

söndag

Har alldeles precis ätit lunch. Ska dra på mig ett par jeans sen ska vi iväg till bland annat storheden. Alla i familjen har någonting de måste göra, jag följer egentligen bara med för att inte sova bort halva dagen. Klockan halv tre är det samling i pontus, då har vi match mot bergviken.

Igår spenderade jag kvällen hemma hos MIa med hon och Maya. Vi köpte allt man kan önska sig inne på coop. ( nästan iallafall) dvs. Chips, ostbågar, läsk,  Ben&jerry's. Sen låg vi i Mias soffa och kollade på World Trade Center. Den var... långtråkig, och enformig. Inte alls som jag trodde att den skulle vara. Vid ett någon gång rullade jag och Maya hem.

Juste! Vi satt vid datorn ett tag också, och då berättade Maya om ett spökhus som man kan hyra för ca 2000 kr/natt. Folk som har gjort det säger att det verkligen spökar. Det sägs bland anant att man inte kan ta kort på tavlorna i huset för att det försvinner från bilden. Sen händer det även att man hör röster, dörrar smälls igen osv..  Dvs som det brukar vara när det spökar. Jag vet inte riktigt om jag tror på det, jag hade kanske behövt hyra det där stället en natt?

Hur som helst, nu ska vi iväg. Vi hörs sen!


Det så kallade spökhuset.

whats that sound

hej!

Matchen gick alldeles gallant! För både lagets och min del, sånt gillar vi! Nu har jag precis duschat och ätit. Ska göra mig i ordning sen får jag se vad jag hittar på. Har några alternativ, men vet inte riktigt vad jag är sugen på. Men ni lär ju höra sen ikväll vad som hände denna enkla simpla lördag.

På återséende! Säger man så? Skitsamma.. HEJDÅ

vart är vi påväg egentligen?

Har kommit hem från träningen för ett bra tag sen,  men har inte orkat hoppa in i duschen. Har absolut inga planer för ikväll. Orkar mest troligen inte hitta på något heller, är sliten efter två dagar i skolan? Hur illa är inte det...

På tal som skolan så har var och en precis fått börjat skriva en krönika. Man har fått välja precis vilket "tema" som helst och jag har valt att skriva om det "nya träningsmodet". Jag är så sjukt less på folk som kommer till gymmet och ser ut som om det precis har kommit från en bal eller något liknande.. Man ser verkligen hur det har stått framför spegeln i flera minuter för att få den rätta looken.  Vissa har 43642 lager med smink,  någon har söndersprejat och möjligtvis utsläppt hår eller en "20 -minutersfrilla". Någon har  två linnen som matchar varandra medans en annan går med upprullade byxor som sitter extra tajt kring arslet och har endast en sport-bh som överdel där brösten håller på att ramla ut.  Det är faktist inte bara så att det fixar upp sig för inte någon som helst anledning. Nej, jag tror att vissa är där för att visa upp sig. Varför vet jag inte, kanske är det så att man inte har någonting annat för sig?

Jag kan faktist inte heller bara kritisera tjejer eftersom att det finns killar som gör precis samma sak. Dom kanske inte sminkar sig eller bara har en sport-bh som överdel men jag är säker på att det har stått och fixat frillan eller simmat i axe innan de kliver in i träningslokalen.

När jag senast var och tränade hörde jag några killar som stod och pratade med varandra. Den ena killen sa till den andra en möjligtvis ironisk mening men det var ett bevis på att tanken faktist fanns där. Om jag inte minns fel löd meningen något åt det här hållet: " Men du är ju bara här för att spana in brudar. Det är ju därför du ser ut som du gör" Patetiskt tycker jag..

Vad jag vill komma med denna kritik är att träningslokalerna är till för att träna skiten ur sig och svettas som en idiot. Inte gå runt och se ut som en uppstoppad jävla träningsbarbie. 

Rätta mig gärna om jag har fel.

Skönt att jag fick det ur mig. Nu ska jag duscha, vi hörs imorgon gissar jag på!


i don't wanna be

hejhej!

Hinner inte skriva någonting nu, måste skynda mig och byta om sen ska jag kila iväg till Lisa där skjutsen väntar.

Vi hörs sen!


Random bild. Jag och Maya!

maby someday

hejhååååååååå,

Första skoldagen är avklarad. Kändes en aning jobbigt att kliva upp i morse, men jag hoppas det ger med sig lite grann.

Har precis ätit middag, ska byta om och sen ska jag iväg till helex. Kommer väl hem kring halv åtta/åtta.



adioooooooooooooooos!

natti

Nu är det så att jag sitter hos Majsan. Ska dejta kudden tillsammans med henne inatt. Lycko kudden säger jag bara!

Kom hit kring halv åtta. Då kollade vi igenom ett helt drös med bilder från förr. Mysig man var.................... Sen gick vi ut, mötte Alex, gick till mig, gick tillbaka till Maja.

Och nu känner jag att det börjar bli tråkigt, jag säger godnatt till er som ska sova!


yeaaaaaaaaaaaah

har suttit och kollat på vääääldigt gamla bilder.. Det är typ tragiskt.

Enjoy
Jag var typ.. superblond och lite mini.


Vi var typ.. jättemini


Vi var typ.. lite mini


Lowa var typ.. mini



Fan, måste kila. Kanske laddar in mer sen :)

jsgajsbnafdb

hejhå,

Måste skynda mig, ska iväg på träning alldeles snart!

Idag åkte som sagt jag och Stina och träna och jobbigt var det! Dels att gå upp på morgonen men också själva passet.. fyfan. Kring ett åkte jag hem, men nästan direkt plockade mamma upp mig. Vi åkte och käkade lite hamburgare men det smakade dock förjävligt. Tänkte på min och stinas hamburgare på bussen. För er som inte vet så hann vi inte stanna på max och  käka igår utan vi var tvungen och käka på bussen/medans vi gick eftersom att vi hade en tid och passa+ att vi var redan sena. Och det mina damer och herrar var nog det äckligaste jag har gjort på länge. Huvva, jag mår illa bara jag tänker på det. Så alltså, ät aldrig hamburgare på en buss!

Men nu  måste jag verkligen kila. Vi hörs sen!


Sommaren 2008

i dont care

Hallå!

Känns som om det har varit en lång dag, jag är trött, så jag tar det kort.

Var på plannja där kring halv fyra. Efter den åkte jag och Stina till Tuna där det var en några stycken. Vi sa hejdå till Helja som flyttar till Stockholm på torsdag. Sen åkte jag hem, passade Lowa i en timme hos mamma. Kring tio åkte jag till pappa. Nu har jag precis kollat på senaste avsnittet av One tree hill. Jag har precis kommit på igen hur BRA det är! Detta avsnitt hade dock varit bättre om inte en viss person hade börjat berätta vad som hände.................................

Jaja, nu ska jag ta och lägga mig. Imorn ska jag upp tidigt. Jag och Stina ska och träna där kring halv elva, mucho nice!

Vi hörs imorgon, godnatt!


godnatt

hejhåååå,

Nu ska jag sova, hejdå.


måndag igen

sitter just nu hos mamma. Träningen idag med höken blev inställd. Blev en dubbelbokning igen........ nåådigt less. På köpet så stängde Helex 17.00, så ingen träning denna eftermiddag. Sitter just nu iallafall och ser på tv. Ska åka till Stina om en timme eller två. Vi skulle se film och bara ta det lugnt,  skulle nog sova där också!

Nu finns det inte riktigt något mer att säga än hejjjjsvejs!


måndag

godmorgon!

KLockan är 09.39 och jag har precis ätit frukost. Ska byta om sen blir det nog att ta bussen till b-näset där vi har träning klockan elva till ett. Efter den åker jag hem och käkar, sen har jag träning igen fast med klubblaget. Efter den funderar jag och Stina på att åka en sväng till Helex, men jag får se om jag orkar.

Jaja, nu ska jag göra ett ryck, vi hörs!

I want you to know that I'm here for you

Jag hoppas du förstår..

På senaste tiden har allt inte varit på din sida. Jag har inte vetat vad jag ska göra, men jag har tänkt på dig varje dag och försökt förstå hur du har det och vad det är du går igenom. Det jag vet är att du är en stark människa och att du kommer klara allt. 
 Jag vill bara att  du ska veta att de år som du har funnits i mitt liv har du alltid varit speciell för mig. Jag har alltid sökt mig till dig för att det är med dig som jag mår bra. Jag vill också att du ska veta att det här är inte slutet på någonting, allt kommer fixa sig tillslut, jag lovar. Jag kommer alltid finnas här för dig, det kommer inte spela någon roll hur många mil bort du bor, du kommer alltid vara den speciella för mig och jag kommer aldrig sätta dig åt sidan.


booggeli

tjjjjja,

Spinningen idag var sjuuukt jobbig, men det var däremot riktigt roligt. Träningen med laget som skulle vara klockan sju sket sig. Det hade blivit nå strul med tiderna, så jag hade åkt dit heeelt i onödan.

Nu funderar jag på att traska till statoil och köpa något gott och sen krypa ner i sängen och kolla på " The happening". Har ingen aning om vad filmen handlar om, men pappa och dom hade tydligen hyrt den för någon dag sen och sa att den var helt okej. Om filmen är en sådan som man somnar till så slår jag av och läser istället. Yes, så att så får det bli!

Någon som har sett The happening förresten? :)

joooooooooooooo, roligt inlägg, rolig jag är........... Nej.

hejdå

superwoman

heeej igen,

Tog mig ork att rycka upp mig från tvn. Ska dra på mig något att träna i och sen ska iväg och träna med Stina om en timme. Det kurrar i magen också,  måste nog ta någonting att äta så att jag inte döööööör på passet.

Klockan sju ikväll har jag träning. Efter den blir det nog en hemmakväll, var ett tag sen sist. Kanske åker och hyr en film, vem vet?

Nu ska jag kila, ha en bra dag!


morning

halllå!

Känner verkligen inte orken till att skriva någonting nu. Kan säga att jag har vaknat för ett tag sen, ska lägga mig framför tvn nu.

adios

02.07

har inte kommit mig i säng ännu. Men nu fan, nu är jag på G!


Godnatt

lördag

tjohej

har kommit hem för ett tag sen. Det blev till att umgås med Jonna Anna och Stina. Trevligt må jag säga! Blev att glutta lite film som hackade till max så vi la av. Sen besökte vi Annas vind, men allt slutade med att vi spelade games. Jag tror att det blev lika. Vid tolv kom min far och hämtade mig och Stina. Nu sitter jag här, ska sova alldeles snart, är faktist ganska trött om jag ska vara ärlig.

Imorgon funderar jag och Stina på att åka och träna. Är taggas som fan, känner att det behövs. Sen på kvällen har jag träning igen.

Nej, nu ska jag avrunda. Godernatter!

my mind

hej igen,

Nu är jag hemma. Kom hem för någon timme sen, men har i stort sett bara suttit vid datorn. Känner mig lite less, så ska antingen lägga mig och läsa, eller så ska jag bänka mig framför tvn och kolla på Simpson som alla andra i min familj gör just nu. Ska jag vara ärlig så hatar jag Simpson. Det är verkligen så jääävla värdelöst. Eller okej, ibland kan dom ju dra till med något halvroligt som gör att jag lyfter mungiporna ytterst lite, men det har då fan inte hänt ofta. Som det känns nu så lutar det iallafall åt att lägga mig ner och läsa,  känner mig grymt hängig. 

Träningen börjar fem, kanske uppdaterar en sväng innan den. Om inte, så hör jag av mig inatt när jag har kommit hem!

ha det bra!

adgjshrk,sj,g

hallå!

Inlägget nedan skrev jag igår, men datorn började hänga sig så  idag blev det publicerat.

Nåväl, sitter hemma hos Stina, har sovit här.. igen. Jag tror att vi ska kolla på Gossip girl nu och sen ska jag börja röra mig hemåt. Vi har träning fem till sju på bergnäset. Efter träningen skulle jag och Stina mest troligen vara sociala med anna och dom. Men vi får se hur det blir med den saken!

Nu står Stina och hänger över min axel, bäst att jag avrundar.

Hejsvejs!


Random bild..
(Lk 2008)

stinas house

hallå!

Sitter just nu och hänger gäng med Stina. Eller vi hängde gäng, men hon gick och duschade.  Det blir ingen träning för min del ikv, är förkyld och hade feber igår. Men om jag inte minns fel så är det träning imorgon, lär vara med då!

Nu ska jag dela med mig av lite bilder som jag hittade på stinas dator. Det är bland annat från nyår men även från senare dagar.

Njjut å va glá!








john blund

Nu är det sängen som gäller för mig. Min kära far har tydligen infört en ny regel? " Det är väckning tio.. senast!". Den regeln in my asssss :) Han kommer få slita upp mig, jag lovar!
Nu ska jag iallafall lägga mig och läsa boken "Om jag kunde drömma" . Har haft en liten seg start med att läsa, men nu är jag på G.
Imorgon blir det inget bad, vi ska ta det nästan vecka istället. Så då blir det alltså träning där någon gång på eftermiddagen för mig.

Nejj, nu ska jag stänga av datorn. Vi hörs imorgon!

nyårsbilder

här är bilder från igår. Enjoy..

(stinas bilder)






yeaaaaaaaaaah

drar en uppdatering när jag ändå sitter vid datorn. Är just nu hos Maya som har somnat tror jag. Vi har kollat på tv och lite så. Ska nog börja bege mig hemåt snart och låta Maysan sova.

Imorn ska jag ta igen några timmars sömn som jag inte fick i natt. Sen har jag träning klockan halv fem.

Och juste, Stina var jäklarns taggad på att åka och bada imorgon. Ska höra med min far om han kan skjutsa. Om inte, så blir dagen som planerad, dvs: Sova, träna.

Nej,  nu ska jag rulla!

1 januari 2009

Jadå, då var det ett nytt år. Gruvar mig som fan över de kommande månaderna. Jag gissar på att det kommer vara sjukt jobbigt i skolan, och jag kännner mig inte redo för ett plugga arslet av mig vilket man borde göra nu sista halv året på högstadiet. Fast nu finns det inte så mycket jag kan göra än att bara le och va glá.

Hur som helst, igår började kvällen hemma hos Stina. Där käkade vi oss extremt mätta och tog även en del kort. ( det var jag Stina, Mikaela, och Pernilla.) Efter ett tag kom Lisa och då begav vi oss till Jennifer. Där en massa redan var och sen kom det några till.  Kring tio tog jag Pernilla Stina och Lisa bussen till stan. Där träffade vi Jonna Anna och Ida. Vi promenerade till Varvet där bland annat Mia Amanda och Johanna var. Där stannade vi till halv tolv sen gick vi in till stan och kollade på fyrverkerierna. Sen hände det inte så mycket, blev en hel del maxhäng och pratade med folk och lite så. " Det är bulla". hhahaahah. Vid två ville Stina och Pernilla hem så att så fick det bli. När jag och Stina blev avsläppta hos Stina satt vi och käkade mackor och små slöddrade lite. Vid fyra somnade vi.

Vaknade kring tolv av att Stina klev upp. Kände mig inte utvilad, men får ta igen det inatt. Jag och Stina har legat framför tvn hela dagen och haft ett vännermaraton som gick på tv. När klockan var kring halv fyra kom mamma och hämtade mig. Sitter hos henne nu och precis käkat Ben&Jerrys. MUMMA!
Har även försökt att småglutta på bland annat Bröderna Lejonhjärta och Hur man blir av med en kille på tio dagar. Ska fortsätta kolla på tio dagar filmen. Har ändå inget annat för mig.

Men vi får höras sen, adjÖ!

1 januari - 31 december 2008


 årets bästa: sommaren
årets värsta:  heeemlig sak
årets händelse: Samma som på "årets värsta".
årets resa: Thailand
årets natt: fööör många.
årets present: dumma flickor får inga presenter :(:( :P:P:P
årets tårar: riktigt svårt att säga
årets person: stina nilsson!
årets låt:  vet inte riktigt.
årets film: TWILIGHT
årets ord: blir nog samma som stinas,"men du kan va"
årets mysigaste: någon kväll framför en elden med nääära och käära.
årets längtan: svårt att säga.
årets månad: juli
årets gräl: måste nog ha varit med mamma.
årets beroende: Ben&Jerrys
årets vill ha: en eeegen mååååne. Nä, men ajg vet inte.
 årets frisyr: samma fula originella.
årets roligaste: Lk, heeela Juli och Augusti.
årets tråkigaste: ett tag där under thailandresan
årets besvikelse: landslagssaken
årets vårminne: scania och -30
årets sommarminne: jaimie&scout, Lk,
årets höstminne: många
årets vinterminne: tråkig som jag är så måste jag säga; många.

RSS 2.0