blöööööö

tråkigt jag har..................... vet itne om jag orkar åka in til stan.

Vädret suger apa, och dom har redan börjar spela. Det kanske får bli en hemmakväll istället framför datan. Fan att jag såg klart oth igår.. annars hade jag ju faktist kunna se det.

Haha, det är sjukt hur mycket jag grät igårkväll när jag såg det. Om nån hade sett mig borde dom tro att min mamma hade dött eller nått sånt. Men det var verkligen skithemskt. Haley skulle få barn, Lucas mamma födde ett barn och sen höll hon på att dö. Dan anmäler sig själv och dom tar examen. Ja, ni ser ju.. jag gråter bara jag skriver det nu.. ( nästan )
Nog om one three hill, gissar på att ingen bryr sig ändå :)

nej, men nu ska jag sluta, vi hörs!

the truth is always good

men tjeeeena


Hade träning idag på morgonen, fys på ormberget. MMMMMMMM I LOVE IT! ( not) Jag tror seriöst att det var den jobbigaste träningen nånsin ;O fifan vad trött jag var efteråt...........

Jaja, sen när jag kom hem satt jag ute och schtekte på altan, varmt idag med. Fast inte lika varmt som tex igår. Sen gick jag upp och duschade och när jag kom ut ur duschen spöregnade det och åskade. Fan vad jävligt egentligen, jag som var svintaggadpå att åka in till staden ikv och kolla när Arvid och Erland sjöng. MEn nu när det regnar är det ju verkligen supertrevligt. verkligen.
Men vi får hoppas på att det slutar regna så kanske jag åker in iaf.

Skulle egentligen ha suttit barnvakt idag för attt få pengarna till lk, men det behövdes inte för dom orkade inte åka ut ikv. LUCKY ME!
Imorn blir det fys på ormberget igen och sen ta det lungt på dagen. På kvällen däremot blir fullrulle på Lk.Hoppas på att det blir mer lyckat än pdol,  för det bokstavligen s-ö-g.

nej, nu ska jag ta och blåsa håret osv, och gå och hålla tummarna på att det slutar regna! (y)


PUSSSADJÖ!

jag njuter verkligen.


När livet är som det är just nu, vill man aldrig sluta leva. Bra väder ute, bra sällskap, rolig vardag. Som ni ser, det kan inte bli bättre.

Har inte kännt suget att sitta vid datorn nu på ett tag, så det är därför det inte har blivit någon blogg.
Men nu, nu jävlar är jag på G igen!

I måndags hade jag då den första träningen på jag vet inte hur länge. Den gick väl sådär.. Sommarvilan har verkligen satt sina spår. Sen efter träningen åkte jag direkt hem till Stina. Där var även Jaimie, en kompis till Stina som hon lärde känna när hon bodde i Canada.( Jaimie ska stanna i tre veckor tror jag att det var och hon är även lika gammal som oss (; )
Om jag inte minns helt fel så kanske Mikaela också var där när jag kom, minns inte riktigt, men hon var iallafall också med oss =) Sen kom även Elina och Jennifer. Vi åkte till gropen där även Arvid, Krillekron, Erland och en massa fler också var. Mysigt var det iallafall!

Sen åkte vi tillbaka till Stina, kollade på One three hill heeela kvällen lång. Sen tog vi ett kvällsdopp vid elva nån gång.  och sen begav jag mig hemåt. Hääärlig dag!

Igår var jag med Emma på udden först på dagen. Var rätt så varmt, så det passade väldigt bra. ( blev några dopp också)
Sen åkte jag hem och käkade och duschade åså och sen åkte jag till Emma. Vi var extremt sugna på att träffa Scout som hade kommit samma dag ( också en som Stina lärde känna i Canada, och även han lika gammal som oss)
Så iallafall, vi åkte dit, tjillade järnet, kollade på 1408. Innan sa jag att det inte fanns några läskiga filmer, men efter att jag sett den tar jag nog tillbaka vad jag sa. SPOOOOKY!
Sen begav jag och Emma oss mot kvantum och köpte varsin glass, glassigt! Sen blev det till att åka hem och sova!
BRA DAG IGEN!

Idag då var jag i gropen med Emma, Stina, Mikaela, Jaimie och Scout. Och JAG för första gången, hoppade där ifrån! SÅ nu är jag sjukt nöjd över mig själv, trodde verkligen aldrig att jag skulle hoppa.
Hursomhelst, vi var där ett bra tag och sen åkte jag och Emma till udden och kollade in läget där. Efter det åkte vi in till stan och jag köpte biljetter till LK. Så nu är det fixat, vilket känns extremt skönt. Såååå, Luleåkalaset 2008, here I come!

Senare på eftermiddagen fick jag och mamma nog med att vänta på att datorerna skulle komma, så vi åkte och köpte en istället. Den kostade betydligt mycket mer än vad dom andra som skulle ha kommit kostat, så det fick bara bli en åt oss båda. Men jag kommer nog vara den som använder den mest. Mamma bara säger att hon ska använda den till att skriva med och så, men det säger hon bara.
Så nu ligger jag här i sofffan och och glassar med den extremt tuffa laptopen! (Haha, nöjdtjej.se.)
Nåja, nu ska jag slå på det näst sista avsnittet av Oth som jag lånade av gulliga Mikaela. =)
EXTREMT BRA DAG IGEN!  det kan bara inte bli bättre..

alla får ha det super bra,
PUSS

sommar tider hejhej sommar tider

hejhej


pdol igår vart väl sådär lyckat. Afasi och Filthy var sämre live tycker jag. Sen fanns det inte speciellt mycket att göra direkt.. Gå omkring och var väl det ända. Jag ångrar mig verkligen som fan att jag inte åkte dit på fredagen ist. Nästan helt säkert på att det hade varit roligare då.


Nåväl, somnade så fort jag kom hem, och det var väl vid halv tre någon gång. Sen vakande jag halv tolv av att Lowa kom in i mitt rum. Klev  upp och käkade frukost och sen åkte jag och mamma iväg och kollade på en soffa till mitt rum. Vi gick även in på HM, och jag fyndade en bh, ett par trosor och en randig tröja. Nu sitter jag här och funderar på om jag skulle ta mig ork och gå ut och lägga mig på baksidan och fylla i brännan lite. Hemskt hur blek jag har blivit sen Thailand. HUVVA!


Imorn börjar första träningen på typ två månader för min del. Nu sista veckan har jag varit förkyld och haft ont i halsen så jag har inte kunnat vara ute och springa nått. Känns ju inte precis superkul att börja träna när man har en kondition som ligger på minus noll.
Längtar tills säsongen väl är igång, så man slipper tänka på att man måste träna upp konditionen och fysiken.

Nänu ska jag kila, men vi hörs sen!

PUSS


lägger benen på ryggen, lite som ett stretching pass.

Hallå!

Var ju på klubbviken igår, det var faktist mycket trevligt!

Först när vi kom dit var det helt hängigt, och vi tänkte ta sista båten hem som gick 22.00. Men sen kom Mia, Linn, Amanda, Anton och Oskar, och då blev det genast mycket trevligare, och det blev iallfall att vi stannade kvar. Vi grillade, badade och tog det allmänt tjill. Sen vi kanske 2 eller nått sånt gick vi en bit bort det det tydligen var några som ville att vi skulle komma och basta. När vi kom dit drog alla typ, men sen kom dom tillbaka ( vettefan vad dom gjorde). Då blev det att MIa och Amanda blev kvar med dom och badade och bastade osv.. Jag Maya och Alex gick tillbaka, gjorde iordning i tältet sen snackade vi i tältet ett tag och sen somnade vi. Kan ju då inte säga att det var en skönhetsbädd precis.. Helt gropigt, kallt, trångt, och jävligt.  Men det fick duga, hade ju inte precis nått annat val och sova ville vi, var sjukt trött! Sen vaknade vi vid åtta eller maya och alex gjorde det, dom kunde typ inte somna om igen för dom frös. Haha, jag sov ju i mitten så jag gissar att det var en aning varmare för mig. ()Y()Y()Y(Y) bra för mig.

Sen gick vi till Mias och deras tält där anton och linn låg. Dom hade itne sovit nått, har ignen aning om varfrör. Amanda och Mia hade gått iväg med nå killar och sovit i deras tält. Kände oss extremt risiga och vi ville bara hem, så vi tog första båten hem. Alex åkte hem till sig, och jag och maya åkte till maya och schtekte, och nu ska vi fixa oss för det är nämligen så att det blir pdol trots allt. Vi missade Takida igår, så det känns lite surt.. Men Afasi och Filthy är idag,och det är då fan värt att se! : Dkul ska det bli iallafall!
 
Nä, nu har maya precis duschat klart, såååå nu är det min tur.

Hör av mig sen, PUSS

dissen på pdol

tjena
Var nyss på stan och köpte ett par jeansshorts och ett svart linne. ( välbehövt) Sjukt hur varmt det är idag :o

Det blir ingen pdol, maya ville gå imorn ist, och jag kan inte då. Så det får väl bli nästa år isåfall. Men man har ju iaf lk kvar!
Bestämde nyss att jag ska till klubbviken med alla. Blir väl najss de då får man hoppas. Båten går kvart i sex så måste skynda mig nu. Ska käka och sen åker jag.

Slå en pling eller skicka ett sms är du gullig! 0738124747

ha det bra, PUSS

I guess I need you baby

hallå!

Igår var jag med brudarna ännu en gång. Vi åkte till norra hamn och satt där, och möööööööööös på! Sen gick vi förbi max ( hahah, tattare som vi är) Maya och Maja tog en burgare. Ja, och så satt vi där och väntade på att några skulle komma och hämta oss,för vi skulle tydligen hem till han, vem han nu än var. Men det blev inget av med den saken så vi började gå mot mopparna och sen åkte vi till örnäset. Där träffade vi någon Maya kände, men det var hängigt som faan! Sen åkte Alex och Amanda hem och jag Maya och Maja åkte hem till Maja. Där blev det till att sitta vid datan och lite så. Efter ett tag for Maya hem , och jag och Maja mötte upp Alex igen och vi åkte till någon som Maja kände. Satt där utanför han ett tag och sen blev det till att jag åkte hem. Somnade direkt, sjukt hur trött jag var.

Idag iallafall har en massa tuffingar + jag ( hhehehhehe) varit på kallax gropen och badat. Det har varit jäkligt varmt idag så det var bara att passa på. Kul var det iaf!
Sen åkte jag och Johanna hem vid typ halv fyra. Hon hade match och jag skulle till pappa för han fyller år idag. Det blev till att äta lite tårta och sen åkte jag hem till mamiii. Mamma och patrik åkte direkt till Pdol, och jag stannade hemma och  är barnvakt till Lowa för att kunna gå imorn. (y) Hon lovade att hon skulle köpa en biljett dit, om jag var snäll och var barnvakt. Och eftersom att jag är så pass snäll så  blir det Pdol imorn, haha!

Ska vara där med zötismaya, och vi ska njuta av trevligt folkt och se takida under kvällen!

Men nu ska jag ta och glutta lite tv, ni får ha det bra

PUSSS

Lite bilder från igår med brudarna..




<3


det är mer än bara så..

tjåååååå

Blev till att vara med brudarna igår. Vi köpte godis och kollade film, mycket mysigt! <3 Idag åkte allesammans till udden och hade det allmänt trevligt. Solade och badade och hela köret. ( nog för att det bara var jag, amanda och johanna som badade) hehe. Jesper och William kom också dit och dom var lika pepp som jag amanda och johanna på att bada dom med. Sen körde jag hem johanna, och begav mig hemåt.
Vid fyra åkte vi till vårdcentralen och kollade upp så att vi inte hade fått nån bakterie sin är smittsam som mamma har. Och det hade vi inte.
Nu sitter jag här och mamma kom precis hem. Ska gå ner och höra om datorn har kommit, som min moder är snäll och har köpt till mig. Sen blir det till att duscha och fixa sig, och sen dra ut!
Ha'deeeeee!


Sådär ser datan ut, inte nån speciell, men den duger!
PUSS


hejdå göteborg

hhhhhhej

Nu ska vi snart åka in till tågstationen, vettefan varför så tidigt? tåget går inte förän tjugo i tre.. men vi har ändå ingen annat för oss. Känns rätt surt att åka tåg i 19 timmar nu när det är superfint väder i gbg och inte lika bra i luleå. Hörde av nån att det regnade just nu.

men nu hänger mia vid datorn, jag gissar på att hon vill skriva sin blooogggisch nu?

PUSS

det började iallafall bra

det blev till att kolla film, pippi långstrump faktist! haha. Sen åkte vi och badade med Livh. SJUKT hur kallt det var, jag frös fan arslet av mig ;O När vi kom tillbaka så hoppade vi studsmatta med Livh och frans, kuligt värreeeeee, haehehahe. Sen kollade vi klart filmen.

Nu har vi precis käkat, och Mia snackar i telefon med Maya. Tror att jag ska gå ut och vara social med tha coolingar Frans och Livh.

-martina


hemåt imorn

nåhej

Discot i fredags var väl sådär ;O Det var säkert 3000 pers och 40 grader varmt där inne. Jag tror att jag hade haft lite för höga förväntningar på det där discot, för så speciellt var det inte förutom att det var sjukt mycket med folk. På slutet av discot var man iaf sjuuukt lökig och helt jävla trött i benen. Så det satt inte helt fel med en sömn på de discot.

Hur som helst, igår var vi på Liseberg. Det var inte heller särskillt speciellt faktist. Var absolut roligare när man var mindre. Nu betalade vi 325 spänn på ett åkband och vi åkte kanske tio gånger? När man var mindre åkte man ju typ minst 50 gånger.  Sen när vi var där var vi sjukt sugna på att dra till discot en gång till, hörde en massa som skulle dit åså, och vi hade ändå inget att göra på kvällen, och dessssutom så var vi så less på liseberg. Men det blev inte av så vi åkte hem från liseberg någon gång vid halv åtta. Sen kollade vi tv och gick och la oss vid halv tolv.
Nu har vi nyss käkat frukost och mia är nere och duschar. Sen tror ajg att vi bara ska tare lungt hela dan. Är dåligt väder ute så känner verkligen inte peppen för nått annat.

Nä nu ska jag kolla tv och lite så, får se om man tar sig tid till att skriva mer sen senare under dagen.

PUSSSSS


dance until you fall

hahhehahe, nu har jag och Mia precis dragit en fixeelifix. Så nu ska vi in till stan om typ en timme. faaaaaast, det började precis regna här, så det känns ju mindre kul att åka då. Men vi får hoppas på att det slutar.
Jaja,nu äre mias tur.

PUSS

göteborg in action

yeeeees, nu äre ju nämligen så att vi är framme! Kom hit vid tre nån gång, satt och väntade på mias kusin som skulle hämta oss i typ två och en halv timme. Hon var och trimmade sin hund och det tog sjukt länge. Så  vi kom på att vi kunde ta tåget till hem till henne ist som bara tog 40 minuter. Så så blev det. När vi kom hit blev det till att leka med hennes två barn, Livh och Frans. ( helt sjukt gulliga) Vi hoppade studsmatta och en massa andra extremt roliga saker..  hehehehhee,(verkligen) Det blev inge disco idag, är så himla trött så vi får ta det imorn ist, Så imorn blir det till att gå på stan och kolla på matcher på dagen och sen dirro på kvällen, SKA BLI SJUKT KUL! Nu sitter vi och kollar på tv, eller mia gör, hon väntar också på att få skriva sin bloggeliblogg. hah! Men alla får ha det super, skriver imorn.

-Martina

3 timmar kvar.

Tjena, nu är det inte långt kvar faktist. Tur de,jag hade fan inte orkat längre än tre timmar till. Nåväl, jag och mia tjillade järnet hela kvällen. Vi lärde känna några killar från umeå,som var smått trevliga. Efter att vi varit social med dom letade vi en hytt att sova i. Det fick bli den förstå bästa,men det dög. Vi somnade nästan direkt och nu Sitter vi här och ska precis äta. Skriver sen!

17 timmar kvar

Yes,17 timmar kvar,i ett tåg som är varmt som en kamin,och själv har man ont i huvudet och är trött.. Tur att man är ett så trevligt sällskap som mia:) fast just nu sitter hon och babblar om att det borde finnas renar eftersom att vi är mitt ute i skogen. Nu tyckeR hon att det skulle vara coolt om vi såg en björn. Yes,det är mitt sällskap det,snackar om renar och björnar. Hur som helst,vi har laddat med mat som fan! Vi har mat för ett helt år. Jaja,ska vara social med björnen. PUSS!

äntligen, nu är det dax

Nu kommer dom hit om dryga 20 minuter. Nagellacksombytet blev ingen succé  men det får duga. ( hade iallafall någonting att göra. Nog för att det tog 10 minuter) 

Ska köra in moppen i garaget och sen ställa allt vid dörren ta en sista check så att allt är med. Som  Mia sa så glömmer man säkert nått, men något såååå viktigt kan det inte vara för jag har verkligen varit super noga. Fast inte så extreeeemt konstigt, men tanke på all den tid som jag har haft till att packa.
Men jaja, sluttjatat om packningen.

ALLA FÅR HA DET BRA, SKICKA SMS OCH VAR GLÁ!
Så ses vi på tisdag.
        ------------------>   0738124747    <----------------

-Martina


den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

Är det så men brukar säga?

Just nu känns det som om tiden har tagit en rast och jag somnar av ingenting-att-göra-het. Har packat allting, köpt allt det som jag skulle köpa och gjort allt det som jag måste. Fan, jag skulle inte ha stressat så mycket med packningen, hade ju velat ha nånting att göra tills Mia och hennes zöta mor kommer. Måste komma på nått jag kan göra..

NU VET JAG FAN! Jag kan ta bort det genomskinliga nagellacket från naglarna och måla på nytt! Det är ju inte riktigt klokt hur klok jag är. ( fast det kanske inte var nån nyhet precis)

Skriver sen det sista inlägget innan avgång.


(Skrev Martina med en ledsen min, medans alla andra suckar av lättnad)

onsdag (y)

YES, nu bär det av till göteborg, skönt känns det iaf. Ska förbi mamma i stan om ett tag, måste köpa bland annat batterier. Det hade ju typ varit nån olycka på liseberg, 5 allvarligt skadade.. Det var lite småttläskigt. Sen hade det också varit nå tågförseningar just den sträckan som vi ska åka. MEN DET LÖSER SIG!
 Nej, nu ska göra mig i ordning och sen ta coolmoppen till mami. 
Skriver sen innan vi åker!



Det är fritt fram att langa sms och ringa, spec under tågresan. 0738124747 (Y)(Y)

blööö

hellu

blev en hel del blogg idag, inte konstigt egentligen om man ha rhaft så tråkigt som jag ;O
ajja, kan ta och sammanfatta hela dan bara för att..

Åkte till Mia nån gång vid ett. Vi for till mamma och skulle hämta ut biljetterna, men det blev inteför hon hade inte kortet med sig till jobbet. Så det får bli tills imorn de då. Sen hade Mius match, så jag åkte hem, packade grejer och åkte till mamma. Hon fixade mina naglar och lite så, snäll hon är! ( orkar inte ta en bild på dom, har inte usbkabeln här) 
Sen har jag väl typ sett på tv mest, tagit det allmänt lungt...vilat upp inför imorn kanske man kan säga? 

Nåväl, nu ska jag bänka mig framför tvn och typ sova.. nolifer.

hare bra!

-Martina

utan mamma inga snygga naglar.

Hemma hos mamma nu, har precis käkat kchebab, MUMS. Ska packa nu tills imorn, och så ska mamma fixa mina naglar. Hon har ju nått eget tjoffs, så hon gör gelénaglar och akryl. Lite snygga naglar måste man ju ändå ha, träningarna börjar ju inte förän om två veckor (y) Kan lägga ut en före och efter bild sen, ífall folket är sugen på att veta hur det blev =) Men nu ska det börjas packa, skriver ikväll!


crash into me

känner att det är dags för en uppdatering. ( hoppas det inte märks hur tråkigt jag har)
hursomhelst, snokar runt på bdb och lite så, mamma ringde precis, så ska hem till henne nu. VI HÖÖÖÖÖRS!

take me away

Tjenis,

Sitter hos mia, var nyss förbi maja och hämtade en kofta, och skulle se om mias storplånka var där, men icket.
Idag ska vi hämta ut biljetterna till gbg, schpännande.
Mia har match på två timmar så får se vad jag hittar på då lilla mia är borta. Kanske bara blir att tat lungt framför datan. Men nu blir Mia lite smått nervös. måste lugna henne. Skriver sen!

singing lalalalalalaleeee

Skriver nån rad igen, har inget att göra. Är så förbannat helvets sjukt jävla trött. Blir till att stiga upp rätt tidigt imorn, ska ut och springa runt sjön hade jag tänkt mig. Måste verkligen göras, får inte tappa kondisen bara för att vi har uppehåll nu i fyra veckor. 

Nog om de, sitter och gäspar käften av mig nu, känner verkligen att det är dags att dejta sängen. Fick en förfrågan om att dra ut i natt, men jag orkar verkligen inte. nejnejnej.

hahahehhaheah, nu känner jag att det jag skriver börjar bli liiiiiiite för ointressant och tråkigt, ska gå och tvätta bort sminket, yes!

ha'det kanon,
-Martina

hittade en gammal bild, ska jag färga håret mörkare igen?

man ju blir ju rörd

nåååååååååååååh, vad gulligt av mia, tacktack! :')

nåja, blev till att vara hos mamma ett tag där på eftermiddagen. Sen åkte jag till maja men hon var inte hemma, ringde henne och hon var på promenad. Mötte henne och vi snackade och lite så.. Sen kom Linn och dom gick till furu. Jag for hem böt om från shorts till mjukisbyxor, (slappppppt) Tog med bolllen och åkte till furu jag med. Lirade lite, och sen snackade vi ännu mer. (Maja, allt löser sig! <3)

Sen drog jag och Linn en liten cruzzzing till willys. Sen åkte vi till coop där vi träffade Linus och Philip. Hade en pratstund med dom och sen åkte vi med dom hem till Linus. Satt ute på hans altan och grejjade med moppen och hans cykel som fick punka. Sen var Linn tvungen att åka hem, hon skulle se sex and the city. nörd som hon är. Körde hem henne sen blev det till att jag också åkte hem.

Märkte nu att pappa har tagit bort msn ?!?!?! less jag blir, han tycker att det är jobbigt att en ruta kommer upp då han loggar in på sitt användarkonto. hojjaaaaa, men livet är hårt. 
 
GBG IMORN KAN MAN SÄGA! kulkulkulkul


( bild från lulsundet igår, blev ingen bild idag)

trevlig kväll ändå, vädret höll i sig iallafall! Lite smått kallt, men annars funkade det.


lite småbusigt.

Mia hära, jag har varit busigt och gått in på Martina's blogg. Har ändrat hennes header, samt fixa litesmå saker :D Hennes blogg såg så tråkig ut, eftersom hon hade allt orginal.
Hon är inte hemma nu, tror hon är med Linn osv. Kommer inte ihåg vilka hon var med, men sen då hon kommer hem lär hon ju se sin lilla överraskning :)
Åh, vi ska till GÖTEBORG förresten! tror jag, eller vi får svar imorgon. Så nu får alla ta och hålla tummarna för att vi ska få åka iväg på våran resa.
Jaja, nu ska jag kila. Vi får hoppas på att Martina blir glad, annars så får hon väl tabort allt, tog inte så värst länge att göra så jag överlever! :) Fast hon kan ju bli sur, för att jag har gått in på hennes blogg utan lov, men vafan, det löser sig nog. h3h3h3.
Ha det bäst! / mia (typmia.blogg.se)

känslan går inte att beskriva

hallihallå!

Somnade dirket dejten började, hemskt hur trött jag var.

Hursomhelst, får se vad som hittas på idag. Blir väl till att vara med Mia, kanske åker in till staden en snabbis också. Men vi får se =) Om Göteborg blir av ( vilket jag tror ) så åker vi i övermorgon :D:D Jag och mia, på ett tåg i 12 timmar, sittplats.. får se hur det går..haha! 
 Men ska se om jag hittar nått att käka nu, skriver sen

( Elliot Yamin- You are the one) <3


-Martinagammal bild, men det får duga.

sommaren i city 1990, kommer du ihåg den?

hejhallå!
Börjar bloggandet här istället, det får funka!

Fader väckte mig vid tio nån gång och ville att jag skulle med till överkalix. ( en litet jävla samhälle tio mil från luleå) Kände inte riktigt suget, så det blev ett jäkla liv över att jag inte skulle med dit. Men nu är vi vänner.
Städade rummet, duktig som jag är, sen åkte jag till mamma. Vi åkte till kallax och hämtade mormor som har varit hos moster i Stockholm.

Sen åkte jag till miamus och var väldigt social hemma hos henne. Vi fixade biljetterna till Göteborg, så nu är det klart! Vi åker på onsdag kväll och kommer hem på tisdag morgon tror jag. Det ska blir sjukt kul, åker ju dit samtidigt som det är Gothia, så det blir väl till att kolla på matcher och gå på discot och ha det allmänt mys. mmmmmm.
Efter vistandet hos Mia åkte vi till mig, kollade tv åså..  Sen på kvällen åkte vi till Lulsundet där victor och Alex var.
Kände faktist peppen på att bada, men sen orkade jga inte så det blev inget av med den saken. Men victor badade iallafall!
Eftersom att pappa vart sur på mig i morse blev det till att vara tvungen att komma hem halv elva. Så kom väl hem kring den tiden.
Nublir det bara att ta det lungt framför datan och sen ska man väl börja dejta sängen tror jag. Är supertrött, så det känns rätt lockade att kanske börja dejtandet lite tidigare!

Ha det bra!

-Martina


RSS 2.0