jul jul strålande jul

hej och hå vad fort året har gått! För exakt ett år sedan skrev jag ett blogginlägg, minns precis min känsla just då. Helt sjukt att det är ett år sedan.

Nåväl, denna jul firas i Överkalix. Här brukar de flesta jular firas så när jag är här har jag mest julkänsla. Vi har hunnit med det mesta ikväll, julbord, prat, skicka iväg en värmeballong, fika, prat, tomte, paketöppning, och nu prat igen. Drog mig ur för att snabbt skriva ett blogginlägg bara för att jag vet att gjorde det förra året.

Julklappar fick jag i år också. Det blev mest pengar, sen en parfym, bok, en massa hudvårdsprodukter, underkläder, flytta hemifrån grejs, smycken. Sen var det en säkert nått annat också. Men jag är helnöjd iaf! Måste ha varit snäll i år.

Nu ska jag bege mig tillbaka till sällskapet. Men ni var får ha en så fortsatt bra jul.

God Jul :)


sexy bitch

tje-hee-heena!

Hoho, vad händer med att det är jullov om två veckor?! gaaaalet! Tiden går så himla fort, vafan är det som händer. Om en och en halv månad (ungefär) är jag 18 jordsnurr, om några månader har jag kanske körkort. Minns när jag var 14 år och sa att det BARA var fyra år kvar. Nä fan, har inte förstått riktigt att tiden går så fort. Borde ta och lugna mig med att längta till saker. Vill ju fortfarande vara en innocent 17åring som inte får skriva under pappren på skolan själv och som måste smita in på krogen.

Ska smälta det hela genom att dunka lite sexy bitch som påminner mig om förra hösten/vintern då den 16-17åriga trion festade loss. Sen är det godnatt!

Ha det

RSS 2.0