facebook I Startsida

Okej nu var det ett tag sen igen. Egentligen finns det hur mycket som helst som jag hade kunnat skriva men det skulle ta alldeles för lång tid, så det sket sig.

Hur som helst, kanada var wunderbart. Hade jag kunnat att jag lätt stannat ett bra tag till. Men på något sett är det ändå skönt att vara hemma, fast nääää... eller jag vet inte. Det är svårt.

Imorgon är det i alla fall dags för pdol. Jag är taggad som fan, är nästan helt säker på att det kommer bli riktigt roligt. Men skulle det vara så att fredagen skiter sig så har man ju lördagen kvar. Nästa helg blir Luleå kalaset. Får se hur det blir, är väl inte lika lyckat som pdol i år men vi får se.

Sitter och lyssnar på Annis festIVAL playlist på spotify och väntar på att Lina ska komma hit. NU KOM HON!

HEJS

rubriken :P:PP:

now and forever

Heeeeeeej,

nu kan man saga att det var ett tag sen. Tiden har inte riktigt funnits dar till att uppdatera bloggen. Varje dag har i stort sett varit fullspackad. Dagarna i USA var riktigt roliga. Manniskorna man har lart kanna ar nagra man inte lar glomma. Samma galler Kanada. Dagarna har pa riktigt ruuuusat ivag. Nu har det bara fyra dagar kvar innan ajg aker och det kanns som det kanns. Visst, det kan vara skont att vara hemma, men vi har det riktigt kul har. Lever livet tilll hundra procent kan man saga. Traffar nya manniskor varje dag och umgas med otroligt skona manniskor dag ut och dag in. 

Igar var en av de roligaste kvallarna. Det var Canada day och vi spenderade kvallen pa stranden. Mer behover jag inte saga. Nu ska Jaimie gora nagot pa datorn sa jag ska lagga mig och kolla pa oth. Sen ska vi mest troligen ut... igen.

Vi hors sen! Mest troligen nar jag befinner mig pa svensk mark.

HEJDA FRAN KANADA


RSS 2.0