komplicerat är ordet

Jadå, då var man sjutton. Måste medge att åren har gått riktigt fort. Minns min första dag på furuparkskolan, när jag hade krusat hår uppsatt i två hästsvansar och då jag var  mer än nöjd i min nya jeansjacka. Då var jag nio år. Min första dag på högstadiet när jag kommer in genom dörren och jag håller på att skita ner mig, niorna var ju riiiktigt farliga.

Nu är det bara två och ett halvt år kvar av min tid på gymnasiet, antar att det kommer gå minst lika fort, men att jag kommer ha lite mer kul. ( hoppas jag) Jo, men klart det blir.

Sitter i alla fall just nu hos Stina. Hon är i duschen och jag passar på att uppdatera min fashionstarblogg som jag lägger så mycket tid på och som har alla läsare i världen. Jag och Stina satt precis och hypade inför Lördag. Det är på tiden att man får släppa loss lite och ha kul. Känns som om det var allt för länge sedan. Det blir mat hemma hos mig och en får vi se vart vi slår klackarna i taket! hahaha. Det jag vet är att kvällen kommer spenderas med de som står mig närmast, och det tycker jag om :)

Nä, nu ska jag ta och göra mig beläst om prisskillnader på varor och tjänster. Fyfan vad jävla kul......

Ni får ha det bra. Hejsvejs!


RSS 2.0