cœur de la vie plus heureuse

haha, jag slutar aldrig förvånas över min syster. Hon kommer alltid med lika spontana saker. Vad det är för spontana saker behöver vi inte gå in på, men så är det bara! 

Har ingenting att göra, därav anledningen till att jag skriver ett blogginlägg. För.. jag har ju som sagt taggat ner med bloggen. Det vill säga, inte ett inlägg varje dag, inte uppdatera mer än två gånger per dag. ( Det här är bara en engångsföretéelse.och hej jag vet inte hur man stavar engångslfelretjgeheh)

Hur som helst. Idag hade vi träning där kring ett. Det gick bra och fysen på gymmet efteråt var nååådigt jobbigt. Efter träningen stannade vi och kollade när bg spelade mot vråken, men stannade dock inte hela matchen. När jag kom hem blev det plugg för absolut fulla muggar. Nu, fyra timmar senare har jag tagit en paus. Tror inte att jag kommer lyfta pennan på hela kvällen, är less så att det sjunger om det. Nu ska jag istället slå igång ett lostavsnitt. Har nämligen fått långa hela säsong fyra av Jonathan! Egentligen finns det ingen serie som kan ersätta One three hill, men nu när det inte kommer ut ett avsnitt fören i mars så får lost duga. Det är faktist ganska bra.

Nåväl, vi hörs, hej!
 hahaha. "heeeeej, mitt namn är Magnus.. Fredriksson. Jag är lite förkyld idag.. Men vi hörs hej!"

when im out from under

amanda bad mig att uppdatera,  så här är jag, uppdaterar för fullt.

Vaknade upp hos stina idag, vi åkte in till staden. Vid tre knatade jag till pontus, sen spelade jag match. Vinst mot antnäs med 27 poäng! wohoo! Efter matchen åkte jag hem, duschade osv, sen åkte jag, Mia, Anna, Anna och Jonna till arcus. Där kollade vi lite på fotboll sen åkte jag och mia tillbaka till skuris. Gick till någon lokal på malmudden, jag gick dock hem direkt. Är inte sugen att vistas bland folk, är trött som ett svin. Känner mer taggen för att dra igång en film och sen sova tidigt.

Imorgon har jag träning kring ett, den hållerpå ett tag eftersom att vi ska lyssna på när Jim pratar om något sen ska vi fysa i gymmet osv. Måååååste plugga sen hela kvällen, har spanskaprov på måndag. En bra sak är det här är sista vecken innan sportlovet. Det ska bli wunderbart med lov. På torsdag och fredag är den Bg-uttagning dessutom så det blir ingen skola för min del då.

Nog om det, jag ska ta någonting att äta. Vi hörs väl antar jag! adjöööö..

handsome

yeah,  slänger in ett snabbt inlägg. Ska alldeles snart gå och lägga mig. Tänkte bara säga att jag är glad, allt flyyyyyter!  Fast jag är dock hundra på att snart blir det uppförsbacke igen. Tråkigt men sant.

Aja, GODNATT!

"förberedande, jobbförberedande"

hahahahah, jag döööör! Posar som fan där ett tag. Majsan är söt på köpet :)

http://svtplay.se/v/1440918/nior_kan_bli_utan_feriejobb

pickaboooo

hej!

Är jäkligt seg på att  uppdatera, men som sagt, jag orkar inte. Nu iallafall ligger i soffan hemma hos mamma. Har snart träning på bergnäset så att jag tror att vi ska börja åka nu/ snart. Känns lite surt att vi har träning den här tiden eftersom att plannja börjar om ca. en halv timme.. Men så är det. Annars då, har varit i skolan idag som vanligt, sen slutade vi rätt tidigt. Åkte nästan direkt hem till mamma. Har käkat underbart goda våfflor!
Imorgon har vi match mot Antnäs klockan kvart i fem tror jag. Det är lilla vm kval så det gäller att vi vinner. Men det gör vi! haha..

Nää, nu ska vi börja rulla. Vi hörs!

oh happy day

orkar inte skriva något. Är trött, borde plugga, borde sova, orkar inget av det. Kan man vara så trött att man inte orkar sova?

Hahah, det här var faktist roligt..

mackapacka

haha, rubriken kommer från ett barnprogram ifall någon undrar!

Nu var det faktist ett tag sen ajg bloggade. SKÖNT tycker jag, har haft det jäkligt stressigt på sistonde så det har bara varit bra att inte sitta vid datorn särskillt ofta.

Nu iallafall sitter jag i soffan med alla hemma hos mamma. Vi kollar på barnprogram och tar det lugnt som tusan. Jag har träning om två timmar på bergnäset så ska väl ta och åka om ca en och en halv timme.

Har varit irriterad som fan i stort sett hela dagen. Det släppte iallafall närjag åkte och klippte mig. Då tänkte jag inte riktigt på det som är störande eftersom att jag var grymt nervös. Men hon som klippte var iallafall skitbra, det blev precis som jag hade tänkt mig. Dvs ingen särskillt stor skillnad, förutom att det ser fräschare ut!

Det glada fortsatte att hålla i sig. Nu är det bestämt, jag åker till Kanada med Stina och Mikaela. För er som inte vet så ska jag och mitt lag till USA den 13 juni och vara där i tio dagar. Sen så åker alla andra i mitt lag hem till Sverige men jag åker istället direkt till Vancouver där Stina Mikaela och Jaimie är. Vi kommer att stanna i Kanada i ca. 2-3 veckor så ajg kommer vara borta i ungefär 1 månad. OCH FYFAN VAD SKÖNT! Jag ser verkligen fram emot det. Har ändå inget annat att göra hemma så för mig gör det verkligen ingenting att vara borta en månad.

Mamma berättade även för mig för ett tag sen att vi ska åka till Spanien den 17 mars. Majsan ska även följa med så även det blir roligt! Det kommer bli extremt skönt att få åka bort från allt nu när det är precis som jobbigast. Alla behöver vila, eller hur?

Nåväl, nu är det dags att avrunda, Lowa börjar klänga över mig. Vi hörs någon gång!

RSS 2.0