saknar dig fast du står här mitt framför mig

hallå!

Tänkte bara snabbt säga att denna helg har varit lyckad. Mår dock inte så jätte bra idag, men det är vad jag förtjänar om jag säger så. I fredags tog jag det bara lugnt, anna och linn var hemma hos mig. Igår var jag alex maja linn och mia först hos mig. Sen begav vi oss till marion som fyller år idag ( grattis marion =) ) Sen hamnade vi på kronan där det var väldigt trevligt, max efter det och efterfest som en avslutning på kvällen. Promenerade hem kring sex. Nu är jag trött, men ska ändå bege mig till mami och ge henne blommor på mors dag!

Ja det var väl allt,  nu taggar jag inför den absolut sista skolveckan med skolarbeten.

Vi hörs!


hejhejhejhej

Sitter just nu och dunkar musik som kommer strömma ur högtalarna även på peace and love. Man kan ju inte göra annat än att njuta. Från och med idag är det en månad kvar.
Satt även precis och höll på att gå igenom mitt jobbschema. Kom fram till att jag jobbar egentligen inte så mycket. Visst, det blir några veckor, men tre/fyra timmar om dagen går fort. Tjänar i alla fall mycket bättre än kommunjobbet och mitt jordgubbsförsäljarjobb kan jag ju då meddela är liiiiiite mindre ansträngade. Pengar är alltid pengar.

Igår gjorde mitt sista historiaprov någonsin. Det känns faktiskt riktigt jävla bra. Sen gjorde jag även mitt sista arbete i samhällskunskap någonsin också. såbrasåbrasåbra

Nu är det i alla fall fredag och jag får se vad helgen har att erbjuda. Har dessutom en lång helg eftersom att jag är ledig på måndag. Nästa vecka har jag en redovisning och en inlämning sen är jag så redo som man kan bli för sommaren. Gud vad jag är längtat, helt stört! underbart

Nåväl, nu ska byta om och sen bär det av till skogsvallen där coopertestet ska springas. Fast jag ska dock inte springa, min rygg är nämligen inte bra sen den kollapsade på Scania i början av april. Mindre underbart.

men dudes, vi hörs


stropsigt

hahaha, okej.... känner bara att denna dag borde vara dokumenterad. Tycker att den har varit väldigt intressant och typ.. underhållande.

Tjing

pokerkväll i vårby gård

hihiihohphhphehehehe 17 dagar kvar!!!! Det är helt jävla stöööööört.

Fast om jag ska vara ärlig så känns det som om jag redan har ställt in mig på att det är sommarlov redan nu. Kroppen har gått i ide eller nått för att så trött som jag är morgonen nu var jag inte i vintras Så nu när det väl blir sommarlov kommer känslan inte riktigt var samma som den var förut. För förra året var jag inte bara trött psykiskt men också fysiskt. Nu är jag bara trött i huvudet. Så visst, det ska bli otroligt skönt med sommarlov men längtar snäppet mer till Peace and love. WOHOOOOOOOooo

 

peace out hörni ;););)


Whats up?

hallåjaa

Pappa drog till Thailand för tre dagar sen och blir borta i två veckor. Jag kan ju bara säga att det är stöööört skönt att bo ensam. Vill jag spela skithög musik när fan jag vill gör jag det, vill jag springa runt naken och skrika i lägenheten så gör jag det. Det sista exemplet var väl lite att ta i, men ni fattar vad jag menar hoppas jag. Det enda som är dåligt med att bo själv är disken. Jag fattar inte hur det kan vara så jävla långtråkigt, men det är det verkligen. Tio minuters diskande känns som 1 timme. Jag lovar.
Och nu orkar jag inte skriva mer, blev döds trött. En sovis nu, sen tar jag hand om disken.

godnatt eller nått

Greyson Chance

Jag säger bara, justin bieber kan pilla sig någonstans. Shit


so tell me why we are talking when we dance so good

heisan,

Kan jag ju bara meddela att jag är jävligt tagen. SHIT vad one tree hill är bra. Tyckte att det hade gått ner sig när lucas och peyton försvann, men fan vad jag tar tillbaka det! Ni som har gett upp one tree hill kan ju omedelbart börja se det igen. Avsnitt 21 säsong 7 gör er inte besviken.

Nåväl, nog om oth. Annars då? Jo, jag har superduper ont i halsen, känner mig jävligt hängig och allt jag vill är bara att sova. Gör ALLT för att inte behöva slita mig från datorn för jag vet att jag måste plugga historia. Men tänk om jag verkligen inte orkar? Jag gör verkligen inte det.
Och juste! vad hände med vädret igår? sol, 20+?!?! Detta har resulterat till att martina nilsson ser ut som en räka i ansiktet. Låg och pressade i fyra timmar konstant, ska fan inte se ut som en finsk kärring som inte har varit ute i solen på 40 år när sommaren börjar. Påtal om sommar så är det ju faktiskt bara 29 dagar kvar. Känns underbart att säga 29 dagar, snart kan jag räkna dagarna på fingrarna.

Nu ska jag bege mig, tänker dock inte plugga. Ska lägga i mig i soffan och sova ett tag.. Ett bra tag!

later folks

whats the point of doing anything

Hejhejhallå,

Har alldeles precis kommit på en sak som jag känner att jag vill dela med mig om.

Vad händer egentligen med att jag har jävligt mycket att göra i skolan om jag nu inte vill få ej godkänt. Jag har vetat att jag måste plugga historia i typ fem veckor, vilket jag inte har gjort. Men sen när jag väl tog fram historieboken idag slog det mig att jag har idrottsfysiologiprov på onsdag, mattenationella samma dag, historiaprov nästa veckan, redovisning i samhälls snart, svenska redovisning x2 snart, och engelska redovisning snart. Detta inom loppet av typ två veckor. Orkar inte oroa mig, men undrar verkligen hur det ska gå. Det återstår att se.

Förlåt för denna otroligt onödiga information, men den behövdes att skrivas ner för att det ska bli lite struktur på mitt skolarbete. Sorgligt.


Jaja, på återseende!

im leaving on monday morning

Sitter just nu och gör, kanske den sista idrottsfysiologiuppgift någonsin. Jag är jävligt less på detta ämne och det ska lämna mig förgott efter detta, aldrig att jag läser det ett år till. Nä, b-kursen ska bort.

Hur som helst, det är bannemig inte länge kvar nu. Blir glad bara jag tänker på det. Brukar bläddra ner lite då och då på min blogg och titta på nedräknaren jag har. Fan så fin den är. Jag tror den gillar mig, för siffrorna blir bara mindre och mindre och det är precis det jag vill. Undra om den är kär? Har också tänkt på att tänk om den skulle stanna, då skulle jag precis som den slockna, dö, bajs. hahhaa, nä kanske inte lixom :ppPppp Nu sk ajag gåå runt sjön alldeles strax med mina fina vänner.

haha hejdå


RSS 2.0