hemåt imorn

nåhej

Discot i fredags var väl sådär ;O Det var säkert 3000 pers och 40 grader varmt där inne. Jag tror att jag hade haft lite för höga förväntningar på det där discot, för så speciellt var det inte förutom att det var sjukt mycket med folk. På slutet av discot var man iaf sjuuukt lökig och helt jävla trött i benen. Så det satt inte helt fel med en sömn på de discot.

Hur som helst, igår var vi på Liseberg. Det var inte heller särskillt speciellt faktist. Var absolut roligare när man var mindre. Nu betalade vi 325 spänn på ett åkband och vi åkte kanske tio gånger? När man var mindre åkte man ju typ minst 50 gånger.  Sen när vi var där var vi sjukt sugna på att dra till discot en gång till, hörde en massa som skulle dit åså, och vi hade ändå inget att göra på kvällen, och dessssutom så var vi så less på liseberg. Men det blev inte av så vi åkte hem från liseberg någon gång vid halv åtta. Sen kollade vi tv och gick och la oss vid halv tolv.
Nu har vi nyss käkat frukost och mia är nere och duschar. Sen tror ajg att vi bara ska tare lungt hela dan. Är dåligt väder ute så känner verkligen inte peppen för nått annat.

Nä nu ska jag kolla tv och lite så, får se om man tar sig tid till att skriva mer sen senare under dagen.

PUSSSSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0