follow me

halllå

Hann inte skriva blogg direkt när jag kom hem för jag var verkligen tvungen att gå och lägga mig direkt, eftersom att jag har träning klockan tio. Så jag skriver nu hur ist..

Låg verkligen bara och deeeeegade igår framför tvn på dan. Mamma röck upp mig vid sex nån gång, så då käkade jag middag, gjorde mig iordning och åkte till Stina. När jag kom dit var Mikaela och Scout ute och spelade basket. Så vi gjorde det ettt litet tag precis när jag kom.
Sen gick vi ner och spelade kort, Neger och President ( ett oerhört rasistiskt namn, jag vet) och det gick faktist bra för mig, haha! Efter kortspelandet åkte vi iväg och hyrde film, Hard Candy fick  det bli. Har redan sett den förut, och jag tycker fortfarande att den är lika konstig. Men på nått sett är den ändå rätt bra, men flickan är ju verkligen helknäpp.
Aja, sen när vi hade sett den snackade vi ett tag och sen åkte jag hem. Direkt när jag kom hem blev det till att dejta sängen.

Idag har jag nu träning på morgonen. Sen efter det ska jag åka till Stina. Vi ska käka på waldorf senare i eftermiddag och även spela bowling. Det ska nog blir kul!
Men nu ska jag äta sund frukost och sen bär det av till träning.  
skriver väl sen då dååå!

PUSS


Kommentarer
Postat av: lisa

hard candy, visst är det om den dära tjejen som försöker mörda en man med typ barnpornografi eller nånting liknande? nån fotograf är det va?

2008-08-06 @ 14:19:29
URL: http://gubbfarmcorporation.blogspot.com
Postat av: martina

haha, jaaaa ;O man blir seriöst rädd för henne.

2008-08-07 @ 11:46:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0